Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Mην αφαιρείς την ζωή σου,κανείς μας δε περισσεύει.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
Πριν λίγο με πήρε αναγνώστης από την Αθήνα και μου είπε ότι ο άνθρωπος στο σύνταγμα αυτοκτόνησε γιατί του έκοψαν την σύνταξη. Είμαι πολύ θυμωμένος με τους συνανθρώπους μας, είμαι θυμωμένος με μένα, είμαι θυμωμένος με τους προδότες, είμαι θυμωμένος με τον αυτόχειρα. Είμαι θυμωμένος με τον θεό του! Με το να τον συμπονέσω τώρα είναι κοροϊδία, άλλωστε δεν τον συμπονώ γιατί δεν αγάπαγε το πολυτιμότερο αγαθό την ζωή! Δεν τον λυπάμαι γιατί δεν αγαπούσε την πατρίδα του! Αν αγάπαγε την ζωή του και την πατρίδα του αφού αποφάσισε να θυσιάσει την ζωή του, γιατί δεν πήγε στην βουλή να πάρει μαζί του 5-10 προδότες που του αφαίρεσαν το δικαίωμα να ζήση;;;;;;
Σε προσωπικό επίπεδο το έχω πει και θα το ξανά πω αν μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς θα πάω και θα αφαιρέσω όσες ζωές προδοτών μπορέσω!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Αυτοκτόνησε για να μην γίνει βάρος στο παιδί του
Ιδιόχειρο σημείωμα φέρεται να άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος φαρμακοποιός από τους Αμπελοκήπους, που έδωσε τέλος στην ζωή του σήμερα το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος.

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκαιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλο αγώνα αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου», φέρεται να έγραψε στο σημείωμά του.
Ο 77χρονος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσχέρειες και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πριν πατήσει την σκανδάλη είπε ότι δεν θα ήθελε να αφήσει χρέη στο παιδί του.
Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, ο ηλικιωμένος άνδρας στάθηκε πίσω από ένα δέντρο στην κάτω πλευρά της πλατείας και εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Κανείς από τους περαστικούς δεν αντελήφθη κάτι για τις προθέσεις του.
Αστυνομικοί και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε υποκύψει, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Οι γείτονες του αυτόχειρα λένε ότι ήταν ένας πολύ ήσυχος και πράος άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με όπλα και εξέφραζαν την έκπληξή τους για την πράξη του.
Όπως είπαν συνάδελφοι του φαρμακοποιού, ήταν μέλος του συλλόγου τους από το 1994.
«Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Θεωρώ ότι λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν θα επέτρεπε να ζήσει υπο συνθήκες διαφορετικές από αυτές που πίστευε, τον οδηγησε σε αυτή την πράξη που όχι μόνο με θλίβει αλλά με εντυπωσιάζει αρνητικά», είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αττικής, Κώστας Λουράντος.
Νεολαία ΣΥΝ: Να μην αφήσουμε την φρίκη να γίνει καθημερινότητα
Ανακοίνωση εξέδωσε η νεολαία του Συνασπισμού σχετικά με την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα.
«Στην Ελλάδα του μνημονίου έγινε «αυτονόητο» ότι μπορείς να ζεις με 300 ευρώ. Εγινε «αυτονόητο» να ζεις σε περιβάλλον εργασιακής ζούγκλας. Εγινε «αυτονόητο» ότι τα κέρδη των τραπεζιτών θα βρίσκονται πάνω από τις ανθρώπινες ζωές. Εγινε αυτονόητο οι άστεγοι να γίνονται μέρος του τοπίου των πόλεων.
Το σύστημα που προκαλεί τη φτώχεια και την εξαθλίωση δεν νοιάζεται για ανθρώπους που φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν στην Πλατεία Συντάγματος βουτηγμένοι στα χρέη και την απόγνωση.
Να τους ανατρέψουμε τώρα πριν γίνει το αδιανόητο, αυτονόητο. Να μην αφήσουμε τη φρίκη να γίνει καθημερινότητα».
http://www.ethnos.gr/
Κάτω από το όριο της φτώχειας 439.000 Ελληνόπουλα
SigmaLive – πριν από 54 λεπτά
Γροθιά στο στομάχι τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον αριθμό των Ελληνόπουλων που ζουν σε συνθήκες πλήρους ένδειας. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η UNICEF εκπονεί έκθεση, όχι για τα παιδιά κάποιας «τριτοκοσμικής» χώρας, αλλά για τα παιδιά της Ελλάδας, …
Διαβάζοντας τα παραπάνω διαβάστε και αυτό, Ότι τις εκλογές τις επιδιώκει ο Βενιζέλος για τις 6 του Μαϊού γιατί τα γκάλοπ του λένε ότι πάει καλά, αυτήν την πληροφορία την έχω από κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ??????????
Αυτό το παραμύθι ξέρετε πόσο καλά είναι σχεδιασμένο για να επηρεάσει κάποια συμφεροντολογικά ζώα δίποδα?????
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δηλώνει ότι εάν δεν βεβαιωθούν ότι θα είναι αυτή η βουλή ξανά, ανεξάρτητα με τις ανακατατάξεις, θα Έχουμε ή Αμερικάνικη Χούντα από πουλημένους στρατηγούς, Η πολεμικό επεισόδιο, Η θάνατο κάποιου βουλευτή.
Η Αμερική δεν το σχεδιάζει 30 χρόνια έτσι στον αέρα θα το αφήσει? Ο λόγος μένει στην ένωση των κινημάτων σε ένα, μαζί με τους δημοκρατικούς αξιωματικούς μεχρι συνταγματάρχες! Όποιος πρόλαβε την ελευθερία είδε!!!!
Αυτό θα το επιδίωξη όλη η βουλή γιατί γνωρίζει ότι άμα αναλάβει ο λαός τι τους περιμένει
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply