«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα χρειάζεται ειδικό νόμισμα προσαρμογής! Για να ξεπουληθεί σε τιμή ευκαιρίας…

Η Ελλάδα ίσως χρειαστεί ένα ειδικό νόμισμα εντός της ευρωζώνης με σκοπό να προσαρμοστεί ταχύτερα η οικονομία της. Αυτό δήλωσε ο Μάρεκ Μπέλκα, διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Πολωνίας, σε συνέντευξή του στην Financial Times Deutschland στις 29/3.Ο Μπέλκα διατύπωσε ανοικτά αυτό που σχεδιάζουν τα επιτελεία της ευρωζώνης και κυρίως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την Ελλάδα. «Δεν υποστηρίζω το να διωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ», δήλωσε ο Μπέλκα στην γερμανική εφημερίδα. «Όμως, για εσωτερικούς σκοπούς, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ένα μέσο πληρωμής που θα χρησιμοποιείται εντός της χώρας, ειδικά από το δημόσιο τομέα…Οι αποταμιεύσεις που έχουν συγκεντρωθεί πριν την εισαγωγή του συστήματος θα πρέπει να διαχειρίζονται σε ευρώ, ενώ οι μισθοί και τα ημερομίσθια θα πρέπει να πληρώνονται σε υποτιμημένο νόμισμα», δήλωσε ο Μπέλκα. Αυτή η «έμμεση υποτίμηση» θα μπορούσε να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, ενώ το να στηρίζεται κανείς στην μείωση των τιμών και των μισθών είναι μια «απελπιστική» στρατηγική, όπως είπε.Το πλήρες αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών οδηγεί τους ευρωκράτες να σχεδιάζουν την υπαγωγή της Ελλάδας σε ειδικό καθεστώς εντός της ευρωζώνης. Θα επικαλεστούν την προδιαγεγραμμένη αποτυχία των πολιτικών τους, την οποία για μια ακόμη φορά θα την χρεώσουν στην αδυναμία της ίδιας της Ελλάδας να τηρήσει συμφωνημένα και θα προχωρήσουν στην εισαγωγή ενός ειδικού νομίσματος προσαρμογής με στόχο την ταχύτερη υποτίμηση της ελληνικής οικονομίας. Το ειδικό αυτό νόμισμα θα χρησιμοποιείται στις εσωτερικές συναλλαγές της χώρας και θα μπορεί να υποτιμείται όποτε θέλει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό οι αμοιβές θα μπορούν να υποτιμηθούν ταχύτερα, την ίδια ώρα που τα ιδιωτικά και δημόσια δάνεια θα παραμείνουν στο σκληρό ευρώ. Υποτίθεται ότι έτσι θα αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.Το όλο σχέδιο έχει άμεση σχέση με την ένταξη της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, που έχει ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσει από τον Ιούλιο του 2012. Με την ένταξη της Ελλάδας στον ΕΜΣ, η χώρα θα τεθεί υπό ειδικό καθεστώς απομόνωσης από την υπόλοιπη ευρωζώνη, χωρίς να φεύγει από αυτήν. Η ανάγκη υπαγωγής της Ελλάδας σε καθεστώς ειδικού νομίσματος θα εμφανιστεί ως «προσωρινή κατάσταση» μέχρις ότου η ελληνική οικονομία εξυγιανθεί και της δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψει στο σκληρό ευρώ. Η υπαγωγή της χώρας σε ειδικό νόμισμα θα εμφανιστεί ως κάτι «αναπόφευκτο» και για μια ακόμη φορά θα θεωρεί  ως «μεγάλη επιτυχία» γιατί με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρξει «άτακτη έξοδος από την ευρωζώνη»!Με τον τρόπο αυτό θα ολοκληρωθεί το καθεστώς γενικευμένης εκποίησης της Ελλάδας. Εντός του ΕΜΣ και με ειδικό διαρκώς υποτιμούμενο νόμισμα θα μπορέσουν να ξεπουληθούν τα πάντα σ’ αυτόν τον τόπο σε τιμές ευκαιρίας για τα αρπακτικά της ευρωζώνης και των διεθνών αγορών.
Δημοσιεύτηκε στο Χωνί, 1/4/2012 Αναρτήθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

http://blog.mantzaris.eu/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η Ελλάδα χρειάζεται ειδικό νόμισμα προσαρμογής! Για να ξεπουληθεί σε τιμή ευκαιρίας…

  • dimitris

    ΑΣΧΕΤΟ. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΩΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.

    • Δημήτρη μου Δημήτρη μου μου το έκλεισες το σπίτι μου!!! Δημήτρη στην ιστοσελίδα που μου μακέλεψαν είχα μόνο εγώ δεκάδες άρθρα για το θέμα! Τώρα εσύ θέλεις να σου κάνω σεμινάριο δεν με λυπάσαι; Περίμενε στης 21 Απριλίου κάτι θα γράψω, τώρα σε βρήκα τώρα στάκα;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>