«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου – Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ

Με σημειώματα και λουλούδια αφημένα στο δέντρο δίπλα από το οποίο ο 77χρονος συνταξιούχος έδωσε τέλος στη ζωή του εκδηλώνουν οι Αθηναίοι τη συγκίνησή τους για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει από το πρωί την καρδιά της πόλης. Η αυτοκτονία του ηλικιωμένου έχει προκαλέσει κινητοποίηση και στο διαδίκτυο ενώ ήδη στο Σύνταγμα έχει συγκεντρωθεί κόσμος.
Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου - Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
Τα ακριβή αίτια της απόγνωσης που οδήγησε τον συνταξιούχο φαρμακοποιό στην αυτοκτονία τελούν ακόμη υπό διερεύνηση. Ωστόσο εκτιμάται ότι ο 77χρονος Δ.Χ έφθασε στην απόφασή του φορτισμένος όντας και από τπ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Εντύπωση άλλωστε έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο 77χρονος είχε φροντίσει να τακτοποιήσει τις τρέχουσες οικονομικές του εκκρεμότητες με σπουδή που κίνησε την περιέργεια των γνωστών του.
Τον περιγράφουν ως πολιτικοκοινωνικά ενεργό και αξιοπρεπή άνθρωπο με συμμετοχή, εσχάτως, και σε κάποιες από τις εκδηλώσεις των Αγανακτισμένων.
Οι δε γείτονές του στους Αμπελόκηπους τον ανακαλούν ως έναν πολύ ήσυχο και πράο άνθρωπο. Ανάλογη ήταν και η αίσθηση που άφησε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος.
Αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας
Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου - Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
«Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Ο άνθρωπος αυτός αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και σε συνδυασμό με την οικτρή οικονομική του κατάστασή, ο δρόμος που είχε να επιλέξει ήταν η επαιτεία ή να βάλει τέλος στη ζωή του. Αποφάσισε το δεύτερο, λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν του επέτρεπε να ζήσει ζητιανεύοντας» δήλωσε ο κ. Λουράντος, περιγράφοντας τη δραματική θέση στην οποία είχε περιέλθει ο συνταξιούχος αυτόχειρας της πλατείας Συντάγματος.
Ο 77χρονος ήταν μέλος του Συλλόγου έως το 1994, οπότε πούλησε το φαρμακείο του. «Ο τρόπος, που επέλεξε, δηλώνει πολιτική θέση και στάση. Αν αυτός ο άνθρωπος αυτοκτονούσε στο σπίτι του δεν θα γινόταν τόσος θόρυβος, όπως δεν έγινε και για τις προηγούμενες 1900 αυτοκτονίες. Είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να το δούμε ανάμεσα σε πολλές άλλες περιπτώσεις αυτοκτονιών στη χώρα μας, στη χώρα του γέλιου και του ήλιου…» σημείωσε ο πρόεδρος του ΦΣΑ.

Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου - Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Τέλος με κόκκινο μελάνι
Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του θα συναξιολογηθεί και το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του και στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου».

Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου - Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
Θλίψη, οργή και κινητοποίηση στο ίντερνετ
Η αυτοκτονία του 77χρονου δημιούργησε συγκίνηση στα social media και έδωσε αφορμή για την επανερνεργοποίηση των «Αγανακτισμένων» που μέσα από το Facebook, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να «αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του Μνημονίου» στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου - Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
«Ειρηνικά και ενωμένοι, χωρίς βία και διαχωρισμούς. Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους έπεσαν στον βωμό των μνημονίων. Δεν θα γίνουμε οι υποψήφιοι αυτόχειρες που θέλουν. Κανένας και καμία μόνοι τους ενάντια στην κρίση. Για να μην θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες θυσίες στο βωμό ενός άπληστου συστήματος. Για να πληρώσουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το σημείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στις 5.30 πλήθος πολιτών είχε μαζευτεί στην πλατεία Συντάγματος. Κάτω από το δέντρο, που αυτοπυροβολήθηκε ο 77χρονος, απόθεσε στεφάνι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, του οποίου ο αυτόχειρας ήταν μέλος, και πλάι σ΄αυτό, πολίτες αφήνουν ανθοδέσμες και ιδιόχειρα σημειώματα.
Σε μεμονωμένες περιπτώσεις δεν έλειψαν και φραστικά επεισόδια μεταξύ των πολιτών, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας από εκπροσώπους συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων.
«Παράταιρο και φθηνό οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο»
Ερωτηθείς για το τραγικό συμβάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει ότι πρόκειται για μία ανθρώπινη τραγωδία που δεν προσφέρεται να μπει στην πολιτική συζήτηση και «πρέπει όλοι να τη σεβαστούμε». Σε δημοσιογραφική παρατήρηση ότι το θέμα έχει να κάνει και με «συγκεκριμένες πολιτικές» που οδήγησαν τον 77χρονο «σε αυτή τη στιγμή απόγνωσης», ο κ. Καψής απάντησε λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη και τόνισε πως «όλοι μας πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και να σεβαστούμε τα πραγματικά περιστατικά», τα οποία, όπως είπε, «ακόμη δε γνωρίζουμε σε όλη τους την έκταση».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στη σημερινή αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού στην Πλατεία Συντάγματος, δήλωσε τα εξής:
«Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε γύρω από την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής».
Συγκλονισμένος δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από την αυτοκτονία του συνταξιούχου. Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως δεν είναι ο πρώτος τέτοιος θάνατος, καθώς πλέον έχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών, και τόνισε πως «αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για εθνική κατάθλιψη». Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως «θάνατος δεν είναι μόνο η πτώχευση, αλλά και το να ζει κανείς χωρίς ελπίδα» και τόνισε πως «αυτό κάνει το χρέος μας πιο επείγον να βγάλουμε τους Έλληνες από το τέλμα και την απελπισία».
«Θα έπρεπε να σιωπούν»
«Αιδώς Αργείοι. Οι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι για τα δεινά και την απελπισία του ελληνικού λαού, αυτοί που επιτίθενται με συκοφαντίες και ψέμματα σε κάθε τμήμα εργαζομένων που αντιπαλεύει τη φτώχεια, θα έπρεπε τουλάχιστον να σιωπούν μπροστά στα αποτρόπαια αποτελέσματα της καπιταλιστικής κρίσης και της πολιτικής τους, αντί να παριστάνουν τους σωτήρες και τους ευαίσθητους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.
«Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου και πρέπει όλοι να αισθανθούμε πίσω από τη σκανδάλη. Ένας αυτόχειρας δεν είναι απλά ένας νεκρός», υπογράμμισε με νόημα, μιλώντας στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.
«Τι είδε αυτός ο άνθρωπος από τον πολιτικό κόσμο; Είδε από όλους αυτούς που έκλεβαν τα λεφτά του τόσα χρόνια, ότι κανένας δεν πήγε φυλακή. Είδε ότι δεν μπόρεσαν να τον διευκολύνουν με τα δάνειά του. Είδε ότι του έκοψαν τη σύνταξη, παρά το γεγονός ότι είχαν πει ότι δεν θα συμβεί αυτό», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης. «Το είχα πει», παρατήρησε, «όταν ο κόσμος αρχίζει να αυτοκτονεί στο Σύνταγμα, τότε θα έχουμε φτάσει στο τελευταίο σημείο διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής».
«Το σύστημα που προκαλεί τη φτώχεια και την εξαθλίωση δεν νοιάζεται για ανθρώπους που φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν στην Πλατεία Συντάγματος βουτηγμένοι στα χρέη και την απόγνωση», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Nεολαία του Συνασπισμού.
«Στην Ελλάδα του μνημονίου έγινε “αυτονόητο” ότι μπορείς να ζεις με 300 ευρώ, έγινε “αυτονόητο” να ζεις σε περιβάλλον εργασιακής ζούγκλας. Έγινε “αυτονόητο” ότι τα κέρδη των τραπεζιτών θα βρίσκονται πάνω από τις ανθρώπινες ζωές. Έγινε αυτονόητο οι άστεγοι να γίνονται μέρος του τοπίου των πόλεων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που καταλήγει: «Να τους ανατρέψουμε τώρα πριν γίνει το αδιανόητο, αυτονόητο. Να μην αφήσουμε τη φρίκη να γίνει καθημερινότητα».
Γιάννης Δημαράς: «Αυτοί που εκχώρησαν την αξιοπρέπειά μας δολοφόνησαν τον συνταξιούχο»
«Η συγκλονιστική και ταυτόχρονα τραγικά συμβολική αυτοκτονία του συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος αποτελεί ένδειξη για το πού οδήγησαν την Ελληνική Κοινωνία. Ένοχοι για το αίμα του Έλληνα συνταξιούχου είναι όλοι όσοι έχουν ψηφίσει την εκχώρηση της χώρας και της αξιοπρέπειάς μας».
    Η αυτοκτονία συνέβη στις 9.00 το πρωί. Ο 77χρονος στάθηκε πίσω από ένα δέντρο στην κάτω πλευρά της πλατείας και εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Κανείς από τους περαστικούς δεν αντελήφθη κάτι για τις προθέσεις του.
Αστυνομικοί και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε υποκύψει, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

http://www.ethnos.gr/

Καταγγέλλουμε  όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.

Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα.

Να γνωρίζουν οι 300 προδότες της βουλής με τα κροκοδείλια δάκρυα ότι ο λαός θα τους τιμωρήσει, και πρώτον και παραδειγματικά Τον Παπανδρέου όπου και να κρυφτή!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΤΥΠΙΚΑ,ΨΥΧΡΑ,ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΘΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ»»’ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ,,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,,ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Κ Σ….

Μοιραστείτε το!

1 comment to Σοκ από την αυτοκτονία του 77χρονου – Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

  • Κ,ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΤΥΠΙΚΑ,ΨΥΧΡΑ,ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΘΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ””’ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ,,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,,ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Κ Σ….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>