«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βοηθάμε τους έχοντες απατεώνες και αποτελειώνουμε τους νομοταγείς ετοιμοθάνατους!

Εδώ έχουμε καθαρά έναν πίνακα ζωγραφικής θανάτου του δεινοπαθούντα λαού από το υπουργείο της κατοχικής κυβέρνησης!  Ο καλλιτέχνης έχει ζωγραφισμένο ένα μαχαίρι μπηγμένο στην πλάτη του μεγαλύτερου κομματιού του λαού που το κρατά ένα άθλιο τέρας! Ο πίνακας είναι φρικιαστικός αφού το μαχαίρι το μπήγει σε εισοδήματα που βρίσκετε το μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που υποφέρει, που βρίσκετε στα όρια της τρέλας και απαλλάσσει σταδιακά τους έχοντες!!!Στην περιγραφή παρακάτω διαπιστώνει ακόμα και ο ποιο ανίδεος ότι η οικονομική ελίτ έχει αποφασίσει για τον θάνατο του μεγαλύτερου κομματιού του δεινοπαθούντα Ελληνικού λαού! Οι ρυθμίσεις είναι φρικιαστικά εγκληματικές για το 70% του Ελληνικού λαού! Ποιος μπορεί να έχει μόνο 5000  το χρόνο εισόδημα για να έχει απαλλαγή; Από εκεί και πάνω φορολογείτε ο λαός με 10% εδώ βρίσκετε όλος ο ετοιμοθάνατος πολίτης και τον ξεσκίζουν! Και αρχίζουν αντίστροφα να ελαφρύνουν τους απατεώνες! Αυτός δεν είναι φορολογικός νόμος, αλλά ζωγραφισμένος με μελανά χρώματα ο θάνατος ενός λαού!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Χαμένοι και κερδισμένοι με το νέο φορολογικό σύστημα. Παραμένει το αφορολόγητο, δεν μειώνεται ο ΦΠΑ
Το πόρισμα της επιτροπής για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος το  θα πρέπει  να ψηφιστεί εντός του Ιουνίου, φέρνει εξ βάθρων αλλαγές στο φορολογικό σύστημα της χώρας, επωμίζοντας επιπλέον βάρη στους έχοντες εισοδήματα μέχρι 21.000 ευρώ.

Στο πόρισμα προτείνεται η διατήρηση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ , ο περιορισμός των κλιμακίων της φορολογίας εισοδήματος από 8 σε 5 και η μείωση του ανώτατου συντελεστή από το 45% στο 40% κινήσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές ελαφρύνσεις για εισοδήματα άνω των 22.000 τον χρόνο
Επίσης στο κείμενο περιλαμβάνονται προτάσεις για μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων, θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, κατάργηση φοροαπαλλαγών και αντικατάσταση τους με επιδόματα και επιβολή ενιαίου φόρου στα ακίνητα σε αντικατάσταση του έκτακτου τέλους ακινήτων.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες δε προβλέπεται μείωση των συντελεστών Φ.Π.Α παρά μόνο στην περίπτωση που επιτυγχάνονται οι ετήσιοι στόχοι για τα έσοδα από τον συγκεκριμένο φόρο.
Πιο αναλυτικά για την φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων προτείνονται τα ακόλουθα
-Νέα φορολογική κλίμακα με μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 45% στο 40% για εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, διατήρηση του αφορολογήτου ορίου στις 5.000 ευρώ, μείωση των φορολογικών κλιμακίων από οκτώ σε πέντε με τους εξής συντελεστές:
– μηδενικός για εισόδημα έως 5.000 ευρώ.
– 10% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 5.001 έως 10.000 ευρώ.
– 20% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 10.001 έως 30.000 ευρώ.
– 30% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 30.001 έως 60.000 ευρώ.
– 40% για εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ.
Με την προτεινόμενη φορολογική κλίμακα δεν αλλάζει τίποτα για τους φορολογούμενους με εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ αφού οι φόροι παραμένουν στα σημερινά επίπεδα.
Όμως δέχονται νέο φορολογικό «χτύπημα» οι φορολογούμενοι με εισοδήματα από 11.000 ευρώ έως 21.000 ευρώ. Θα επιβαρυνθούν με πρόσθετους φόρους από 30 έως 280 ευρώ. Για παράδειγμα, ο φόρος για φορολογούμενο με ετήσιο εισόδημα 16.000 ευρώ αυξάνει κατά 19,7%, από 1.420 ευρώ σε 1.780 ευρώ.
Κερδισμένοι της προτεινόμενης κλίμακας είναι οι έχοντες εισοδήματα από 22.000 ευρώ και άνω. Για τους συγκεκριμένους φορολογούμενους η κλίμακα οδηγεί σε μειώσεις φόρων που ξεκινούν από 20 ευρώ για εισόδημα 22.000 ευρώ και φθάνουν μέχρι και τις 2.920 ευρώ για τους έχοντες εισόδημα 100.000 ευρώ.
Για τις επιχειρήσεις προτείνεται καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή 20% για όλα τα νομικά πρόσωπα με μείωση του φόρου που επιβάλλεται στα μερίσματα από 25% σε 20%. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα θα αναφέρεται ότι ο φορολογικός συντελεστής, μπορεί να μειωθεί στο 15%, εφόσον πληρούνται κάποια κριτήρια (η οικονομία να έχει επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις να έχουν επιστρέψει σε κερδοφορία κλπ).

http://www.dailynews24.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>