«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φτιάχνουν παπάρα στην βουλή!!!

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Εκλιπαρεί και πιέζει για να γλιτώσει ο Παπακωνσταντίνου

Πότε με …παρακαλέτο πότε με ασφυκτικές πιέσεις στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που διερευνούν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να τον απαλλάξουν από τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες που έχουν εντοπίσει σχετικά με τους λανθασμένους χειρισμούς του τους πρώτους κρίσιμους μήνες που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο υπουργός επιδιώκει το τελικό πόρισμα όχι μόνο να τον απαλλάσσει από τις καραμπινάτες ευθύνες του αλλά να……… τον εξυμνεί για τους χειρισμούς του οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να ρίξουν την χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ άνευ όρων!
Όπως μάλιστα αναφέρουν στο protothema.gr κοινοβουλευτικά στελέχη που παρακολουθούν στενά τις διαδικασίες της

εξεταστικής επιτροπής «ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθυμίζει σε κάθε μέλος της επιτροπής τα διάφορα ρουσφέτια που του ζητούσαν» ώστε με τον τρόπο αυτό να τους επισημάνει «βγάλε με λάδι … μου χρωστάς δεν σου χρωστάω».

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έχει ήδη επηρεάσει ορισμένα μέλη της επιτροπής. Απομένει όμως να φανεί αν και πως θα καταφέρουν να «απαξιώσουν» τις ιδιαιτέρως κρίσιμες μαρτυρίες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου και του προέδρου του ΟΔΔΗΧ Πέτρου Χριστοδούλου οι οποίοι ξεκάθαρα κατακεραύνωσαν την πολιτική που ακολούθησε τότε το υπουργείο Οικονομικών.

Πάντως, σήμερα το πρωί τα μέλη της επιτροπής έχουν σύσκεψη προκειμένου να ληφθεί η απόφαση για την τελική μορφή που θα έχει το πόρισμα.

http://naxosfan.blogspot.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>