«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η επανάσταση και να απαγορεύεται δεν πνίγεται στον Έλληνα

Αυτός που πληρώθηκε αδρά για να παραχωρήσει δίχως πόλεμο την εθνική μας κυριαρχία,  θέλει να βγει την 25η να τιμήσει τους αγωνιστές που πέθαναν για την απελευθέρωση της πατρίδας, στημένος σε έδρανο, παριστάνοντας τον επίσημο.

Κι ενώ ο κόσμος δεν του το επιτρέπει, τολμά με θρασύτητα, και προς επίδειξη ισχύος και δύναμης, να δηλώσει ότι σύσσωμος ο οχετός του κυνοβουλίου θα παραβρεθεί. Και για να παραστούν ανενόχλητοι αυτοί, ο κόσμος δεν θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την παρέλαση…
Εσείς οι εκπαιδευτικοί -και όλοι οι άλλοι παρελαύνοντες- πώς δέχεστε να παρελάσετε γι’ αυτούς, πώς τολμάτε να πάτε ενάντια στο κοινό αίσθημα;
Οι εκπαιδευτικοί στη Βέροια έχουν εξαγγείλει σιωπηλή διαμαρτυρία την 25η Μαρτίου και οι ανάπηροι πολέμου δήλωσαν ότι δεν θα παρελάσουν. Οι λοιποί κρίνεστε! Όχι μόνο γιατί δεν τους είπατε ή εσείς θα σταθείτε στο βάθρο ή εμείς θα παρελάσουμε, αλλά επειδή έχετε το θράσος να απειλείτε κιόλας τα παιδιά με μείωση βαθμού, ποινή στη διαγωγή και αποβολή, στην περίπτωση που δεν κάτσουν φρόνημα και παρακούσουν τις εντολές της παράνομης αυτής κυβέρνησης.
Φοβού.. Λίγες είναι οι ώρες.. θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Όσοι τους υπακούτε γονυπετείς μην κλαίγεστε μετά, διαλέξατε στρατόπεδο, η λαίλαπα όπου είσαι θα σε βρει.
Κλείνω με τα λόγια της φίλης μου Μαρίας:
Υγεία απαγορεύεται… παιδεία απαγορεύεται… εφάπαξ απαγορεύεται…. διαμαρτυρία απαγορεύεται… εργασία απαγορεύεται….

Η επανάσταση και να απαγορεύεται δεν πνίγεται στον Έλληνα…..

Γιούριααααααααααααααααα

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Στην επόμενη επέτειο ο κόσμος θα είναι ο επίσημος!! Τέλος!!!!!

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>