«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Πατριώτες! Κάποιοι  συμπολίτες, συνάνθρωποί μας αγωνίζονται με πάθος για την κοινωνία για μια πολιτισμένη ζωή με αξιοπρέπεια, μήπως πρέπει να αφήσουμε τους καναπέδες;; Μήπως πρέπει να συμμετάσχουμε ενεργά μαζί τους; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω αποτελεί ένα κοινωνικό κίνημα με καθαρές πολιτικές θέσεις και πρωτοπόρες δράσεις. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης τρία χρόνια τώρα δίνοντας μεγάλους και δύσκολους αγώνες και καταγάγοντας σπουδαίες νίκες. Με την πρωτοποριακή δράση του, αποτελεί τον φορέα και εμπνευστή ενός νέου και αποτελεσματικού τρόπου αγωνιστικής έκφρασης της κοινωνίας.
Ο αγώνας του Κινήματος μας είναι πολυδιάστατος και αποσκοπεί στην τελική επίτευξη του στόχου του, που είναι η δημιουργία μίας νέας κοινωνίας με κέντρο τις ανθρώπινες ανάγκες, υλικές και πνευματικές.
Στο πλαίσιο του αγώνα του για την προάσπιση του κοινωνικού χαρακτήρα των δημοσίων αγαθών, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει πραγματοποιήσει αμέτρητα ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα, διαδηλώσεις έξω από τμήματα της αστυνομίας και της τροχαίας, «πολιορκίες» σε γραφεία μεγαλοεργολάβων που εκμεταλλεύονται τους δρόμους, κουκουλώματα ακυρωτικών του Μετρό, του ηλεκτρικού και των λεωφορείων, καταλήψεις ταμείων σε νοσοκομεία, παρεμβάσεις σε σχολεία, απελευθέρωση παραλιών κ.α..
Ως πρωτοπόρο κίνημα ενάντια στα χαράτσια, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει «πολιορκήσει» γραφεία και καταστήματα της ΔΕΗ, γραφεία εργολάβων ιδιωτών που κόβουν το ρεύμα, Εφορίες και Δημαρχεία σε όλη την Ελλάδα, έχει επανασυνδέσει το ρεύμα σε νοικοκυριά και έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα προς ενημέρωση του κόσμου.
Όντας αναπόσπαστο κομμάτι του λαϊκού κινήματος, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έδωσε δυναμικό «παρών» στην Κερατέα και στην Πλατεία Συντάγματος καθʼολη την διάρκεια των λαϊκών κινητοποιήσεων και γενικά συμμετέχει με δικό του μπλοκ σε κάθε διαδήλωση ή πορεία πραγματοποιείται από το λαϊκό κίνημα. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές κοινές δράσεις και συνελεύσεις με λαϊκές συνελεύσεις γειτονιών.
Η σχέση του Κινήματος Δεν Πληρώνω με το εργατικό κίνημα είναι άρρηκτη.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ενισχύει τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα το μεγάλο αγώνα των απεργών Χαλυβουργών και τον αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ, των εργαζόμενων της ΕΘΕΛ, των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, των εργαζόμενων στα νοσοκομεία των Πατησίων κ.α.
Οι δράσεις και οι ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις του, αποδεικνύουν ότι το Κίνημα μας δεν είναι ούτε ένα κίνημα κλειστών γραφείων αποκομμένο από την κοινωνία, ούτε όμως ένα κίνημα στείρου ακτιβισμού. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν είναι ένα κίνημα απλής άρνησης ούτε ένα κίνημα συμβιβασμού και διαμεσολάβησης με την εξουσία. Είμαστε ένα πολιτικό κίνημα θέσεων που μετουσιώνει την επαναστατική θεωρία σε καθημερινή ανατρεπτική πράξη.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επεκτείνεται παγκοσμίως.
Το ελληνικό Κίνημα Δεν Πληρώνω ενέπνευσε τη δημιουργία αντίστοιχων κινημάτων στην Ισπανία, στη Σουηδία στη Νότιο Αφρική και σε άλλες χώρες του κόσμου. Η παγκόσμια κοινωνικοοικονομική κρίση και το παγκοσμιοποιημένο πλέον καπιταλιστικό σύστημα απαιτούν ανατρεπτικές λύσεις σε διεθνές επίπεδο.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπʼ όψιν, το Κίνημα Δεν Πληρώνω αποφάσισε μέσα από τις αμεσοδημοκρατικές του διαδικασίες να συμμετάσχει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Με αυτόν τον τρόπο, το Κίνημα μας δεν επιδιώκει να αποτελέσει μία ακόμη πολιτική μαριονέτα του συστήματος, αλλά να διαδώσει τις ιδέες, τα ιδανικά και τη δράση του σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Στόχος μας δεν είναι η δημιουργία μιας δεξαμενής βολεμένων πελατών αλλά η δημιουργία ενός μαζικού, πανελλαδικου κινήματος αγωνιστών.
Ξέρουμε καλά ότι ο αγώνας μας είναι μαραθώνιος. Χρειάζεται υπομονή, σχεδιασμός και πάνω απʼόλα ψυχικό σθένος. Είναι ο δικός μας μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλη εφικτή και έντιμή λύση για ολόκληρο το λαό.
Δεν ζητάμε εκπτώσεις, δεν κάνουμε συμβιβασμούς, τα θέλουμε όλα!!
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω καλεί όλα τα εκμεταλλευόμενα κοινωνικά στρώματα (εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νεολαίους) να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του, ενδυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Πατήστε παρακάτω να δείτε τους αγώνες τους!!!

http://kinimadenplirono.gr <http://kinimadenplirono.gr/> http://oxidiodia.gr <http://oxidiodia.gr/>

e-mail: epitropes2010@gmail.com

τηλ.211 0192839

γραφεια: Καυτατζογλου 35- Πατησια, Αθηνα- ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθεριος

“ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ denplironodenplirono2011@gmail.com

Μοιραστείτε το!

7 comments to ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 • dimitris

  ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ; ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΔΗΛ ΕΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ; ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 5ΧΙΛΊΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ.
  ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ;

  • Αγαπητέ φίλε Δημήτρη κατά αρχή καλησπέρα. Αλλά θέλω να μου απαντήσεις αν μπήκες στο ιστολόγιο τους; Διότι εγώ που μπήκα είδα ότι δεν έκλιναν μόνο τα Διόδια, αλλά έτρεχαν και σε τράπεζες και όσους εργαζομένους τους εκκάλεσαν, όπως στην Χαλυβουργεία που τους είχαν ξεχάσει όλοι και πολλά άλλα, Δεν ξέρω αν ξέρεις περισσότερα για τις 5.000 αλλά και να κατηγορούμε τους πάντες χωρίς να τους δίνουμε το δικαίωμα να αποδείξουν τις προθέσεις τους δεν με βρίσκει σύμφωνο.

 • dimitris

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ 5000 ΕΝΟΟΥΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΑΝ ΒΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.

 • Νικόλας

  Φίλοι μου με όλο το σεβασμό, μπαίνοντας στη ιστοσελίδα τους διαπιστώνω ότι η δράση τους ειναι σε πολλά μέτωπα που αφορούν την επιβίωση του Έλληνα συμπολίτη μας. Το να τα βάζεις με τα κέρδη των μεγαλοεργολάβων και με τη νέα τάξη πραγμάτων ειναι πολιτική πράξη εξ ορισμού. Ας μην κάνουμε κακοπροαίρετη κριτική διότι δε γνωρίζω προσωπικά κανενα κίνημα η κόμμα ή οργανωση η οποία έχει πραγματικα συνεπή δράση. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Ιστορικά κανεις δεν έχει κάνει τετοια δέσμευση ποτέ…Τους βγάζω το καπέλο και θα τους ψηφίσω!

  • Καλημέρα φίλε μου αυτό είπα και εγώ, δεν εμπιστεύομαι κανένα αλλά εδώ κάτι φωτίζει μέσα στην σαπίλα, μην τα ισοπεδώσουμε όλα, κάπου πρέπει να αγωνιστούμε μια και δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε λαϊκή επανάσταση. Στο κάτω κάτω έχουμε να κάνουμε στην πλειοψηφία με νέους και καθαρούς όσο μπόρεσαν να μείνουν.Και έχουν να δείξουν ότι όσο εμείς είμαστε στον καναπέ μας αυτοί αγωνίζονται, αν δεν τους στηρίξουμε αρχικά ηθικά τότε είμαστε άξιοι της μοίρα μας.

 • ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ OXIDIODIA.GR

  Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό/ ο χρόνος της ολιγομελούς ομάδας του oxidiodia.gr (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com) έχει τελειώσει!

  Παρακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια την κατιούσα και τυχοδιωκτική πορεία μιας ολιγομελούς συλλογικότητας πολιτών που αντιτίθενται στην πληρωμή διοδίων να καπηλεύεται την απήχηση και τις δράσεις εκατοντάδων διαφορετικών συλλογικοτήτων και λαϊκών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδων ανένταχτων αγωνιστών που συναπαρτίζουν το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Με έκπληξη είδαμε ανακοίνωση αυτής της ομάδας ενάντια στα διόδια να καπηλεύεται εδώ και μήνες την δυναμική αυτού του κινήματος του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε κι εμείς (www.denplirono.info) και αρκετά συχνά να το προβοκάρει με τις πρακτικές της. Καταγγείλαμε αυτές τις πρακτικές με συγκεκριμένες αναφορές: http://denplirono.wordpress.com/2011/11/29/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB/.

  Σήμερα 13/3/2012 με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το ιστολόγιο τους http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2012/03/blog-post_2079.html και διαπιστώσαμε πέραν πάσης αμφιβολίας τον απίστευτο τυχοδιωκτισμό αυτής της ολιγομελούς ομάδας, που δεν έχει καμία απεύθυνση, σε όλη την Αττική και την Ελλάδα, πέραν της έδρας τους στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια και της κατοικίας τους στις Αφίδνες Αττικής, την ανακοίνωση της ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πανελλαδικά ως Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

  Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Όλοι οι άλλοι μπορούν να διαπιστώσουν τα προλεγόμενα επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com) αυτής της μικρής ομάδας και παρακολουθώντας ιδιαίτερα τα εκατοντάδες βίντεο προσωπικής προβολής των ιδιοκτητών της. Θα διαπιστώσουν την αμετροέπεια, τον βοναπαρτισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την απόλυτη απουσία πολιτικής σκέψης, επιχειρημάτων, διαλόγου και αμεσοδημοκρατικής λειτουργίας.

  ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ

  ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

  Τους καταγγέλλουμε δημόσια για την απόπειρα εξαργύρωσης των αγώνων και των δράσεων χιλιάδων αγωνιστών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου αυτοί, οι μικροί, οι λίγοι, που έχουν καβαλήσει το καλάμι – ή ακόμα χειρότερα εκτελούν σχεδιασμούς άγνωστων μέχρι στιγμής κέντρων εξουσίας – να αποπειρώνται μέσω της καθόδου στις εκλογές την εξαργύρωση χρόνων αγώνων και θυσιών για λογαριασμό τους. Μαζί ευτελίζουν ένα μεγάλο κίνημα, προδίδουν αρχές και αξίες, αποδεικνύονται επικίνδυνοι τυχοδιώκτες και όχι μόνο. Πρέπει να τους ακυρώσουμε τώρα!

  Καλούμε όλες τις συλλογικότητες που συνταυτίστηκαν και ανέπτυξαν δράσεις στη λογική του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, τις λαϊκές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα που καθημερινά δίνουν αγώνες ενάντια στα χαράτσια, κάθε καλόπιστο και τίμιο αγωνιστή ενάντια στο μαύρο μέτωπο να τους καταδικάσει τώρα δημόσια, καθαρά και ξάστερα. Το κίνημα έχει τα αντανακλαστικά να αυτοπροστατευτεί , να απαξιώσει και να αποκλείσει αντίστοιχες πρακτικές, να καταδικάσει τους όψιμους μαυρογιαλούρους στην αφάνεια.

  Προφανώς τα ερωτήματα συνεχίζουν να είναι πολλά. Αναγνωρίζουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί επειδή όλα αυτά τα χρόνια επιλέξαμε συνειδητά να απέχουμε από αντιδικίες και καταγγελίες εκτιμώντας ότι αντίστοιχες συμπεριφορές δεν έχουν πολύ δρόμο και μέλλον στα κινήματα από τα κάτω. Δεν θα σιωπήσουμε όμως περαιτέρω. Θα ξεδιπλώσουμε βήμα – βήμα το βίο και την πολιτεία αυτών που αποτόλμησαν να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των πολλών και να τους εξαργυρώσουν στην κάλπη. Δεν τελειώσαμε σήμερα με αυτή την καταγγελία. Θα επανέλθουμε.

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

  http://www.denplirono.info

  δειτε ολα τα σχολια εδω: http://denplirono.wordpress.com/2012/03/13/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>