«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ελληνίδες , Έλληνες,

Η πατρίδα μας εδώ και δύο χρόνια με το πολιτικό σύστημα του Πασοκ υπό την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου που ένα μεγάλο ποσοστό πρόδωσε τον όρκο που έδωσε για την υπεράσπιση της χώρας, με συνένοχο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ,τούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης Ν. Δημοκρατίας Α. Σαμαράς και ΛΑΟΣ Γ.  Καρατζαφέρη και συνενόχους την ανοχή των αριστερών κομμάτων υφίσταται την κατοχή της γερμανικής μπότας με οικονομικό στήριγμα την τράπεζα Goldman Sachs.
Ο Ελληνικός λαός που στην καθημερινότητά του εξαθλιώνεται και εξευτελίζεται συνεχώς μέχρι σημείου φυσικής εξαφάνισης εν όψει της επετείου της 25ης Μαρτίου καλείται να απέχει από την παρέλαση και ταυτόχρονα να αποκλείσουν τα παιδιά τους να έχουν συμμετοχή στην παρέλαση με τα σχολεία, όχι μόνο ως έκφραση διαμαρτυρίας αλλά ως αποδοκιμασία της δωσιλογικής και προδοτικής παράταξης των νέο- γενίτσαρων.
Καλείται ο δημοκρατικός λαός του αντιμνημονίου να παραμείνει κλεισμένος για το διάστημα της παρέλασης σπίτι του με τις ελληνικές σημαίες ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ως ένδειξη ΠΕΝΘΟΥΣ για την κατάσταση που είναι η πατρίδα μας.
Η ηγεσία του Ελληνικού Στρατού με την φυσική της παρουσία στις εξέδρες των ¨επισήμων¨ θεωρούμε ότι επιδοκιμάζει την πολιτική του μνημονίου και θα είναι συνυπεύθυνοι και όμοιοι των προδοτών .
Το βλέμμα των Ελλήνων είναι στραμμένο στο ένστολο τμήμα του ως τελευταία ελπίδα για την ύπαρξη του. Ας σταθούν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων .
Η πολιτική του μνημονίου δεν θα περάσει.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>