«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προδότες!!! Όταν πάψετε να βιάζεται παρά φύση το σύνταγμα θα πάψουν να ταξιδεύουν και τα γιαούρτια!

ΒΙΑΙΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ

Υπό τον ασφυκτικό κλοιό μεγάλου συγκεντρωμένου πλήθους, ματαιώθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με κεντρικό ομιλητή του υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.
Η ματαιωθείσα εκδήλωση ήταν να γίνει την Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2012, στις 8:00 μ.μ. στην καφετέρια «Da Vinci», στην Αγία Παρασκευή, όπου τελικά ο επίσημος προσκεκλημένος υπουργός δεν τόλμησε να πάει, λόγω του εξανιστάμενου πλήθους που είχε κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο.
Η πληροφορία για την προγραμματισμένη εκδήλωση, που μέχρι το προηγούμενο βράδυ κρατούνταν μυστική, ήρθε εμπιστευτικά στον Πυρήνα του ΕΠΑΜ Αγίας Παρασκευής από πρώην μεγαλοστέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ και εν ριπή οφθαλμού κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Μέλη του ΕΠΑΜ Αγίας Παρασκευής, κινήματα πολιτών, η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση της Αγίας Παρασκευής και πολλοί άλλοι.
Ήδη από τις 7:30 το βράδυ, ο δρόμος από τον χώρο είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου, εφοδιασμένοι με κάθε λογίς «εδώδιμα» προϊόντα για να προϋπαντήσει τον «λαοφιλή» υπουργό.
Κατά τις 8:00 άρχισαν να καταφθάνουν σιγά-σιγά οι συνδαιτυμόνες και να εισέρχονται «επευφημούμενοι» στον χώρο της προγραμματισμένης εκδήλωσης. Όμως μάταια περιμέναμε τον επίσημο προσκεκλημένο, ο οποίος δεν έλεγε να εμφανιστεί.
Κατά τις 9:30 αποφάσισα μαζί με κάποιον συναγωνιστή μου να μπούμε κι εμείς μέσα για να κατοπτεύσουμε τον χώρο, ώστε να δράσουμε ακαριαία την κατάλληλη στιγμή. Μας υποδέχθηκε ένα «μπράβος» και μας ρώτησε ευγενικά: «Ήρθατε για το κ. Λοβέρδο;». του απαντήσαμε καταφατικά και εκείνος μας οδήγησε στο πάνω όροφο, σε μια μεγάλη αίθουσα. Αναρρίγησα! Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από «κουστουμάτους»! Αισθάνθηκα που βρισκόμουν μέσα σε μια λυκοφωλιά. Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πασκίτες, μεγαλογιατροί και συνδικαλιστάδες, κυρίως από τον «Ερυθρό Σταυρό» (το οποίο νοσοκομείο, παρεμπιπτόντως, προορίζεται για ξεπούλημα) και λογίς-λογίς παρατρεχάμενοι του Συστήματος, που δεν διστάσουν και την ψυχή της μάνας τους να δώσουν προκειμένου να γλύψουν ένα μικρό κοκκαλάκι από το σώμα της κατακρεουργημένης πατρίδας μας.
Γίναμε αμέσως αντιληπτοί. Μας αναγνώρισαν ως ξένο σώμα μέσα στην μακάβρια συμμορία τους, ίσως λόγου του ανθρώπινου προσώπου μας, και μας ζήτησαν, όχι και τόσο ευγενικά, να αποχωρήσουμε πάραυτα. Όπως και έγινε.
Βγήκαμε ξανά στον δρόμο, όπου εκείνη τη στιγμή ο κόσμος φώναζε ένα σύνθημα που φτιάχτηκε επί τόπου:
«Αργείς κι εγώ κρυώνω, θα πάθω πνευμονία
Κι εσύ την έχεις κάνει μπουρδέλο την υγεία»
Τελικά, κατά τις 11:00 μάθαμε ότι ο Λοβέρδος δεν πρόκειται να έρθει και η εκδήλωση ματαιώνεται. Παραμείναμε στον χώρο, καταλαμβάνοντας δεξιά και αριστερά την μοναδική έξοδο, από όπου και χειροκροτούσαμε και επευφημούσαμε ειρωνικά την υποχωρούσα συμμορία. Μου έκανε εντύπωση το παγερό βλέμμα των περισσοτέρων από δαύτους, μα κυρίως η σκληράδα του προσώπου τους. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, αλλά τέρατα ανθρωπόμορφα!
Δύο μόνο πράγματα μου έδωσαν ικανοποίηση. Πρώτον, επειδή ματαιώσαμε την μαύρη εκδήλωση και δεύτερον, η αντίδραση ενός αστυνομικού κατά την έναρξη της συνάθροισής μας. Είχε σταματήσει ένα περιπολικό και μας ρώτησε ο αστυνομικός γιατί τέτοια λαομάζωξη; Του είπαμε πως μαζευτήκαμε για να προϋπαντήσουμε τον Λοβέρδο. «Τι», απόρησε εκείνος. «Θα έρθει εδώ στα μέρη μας ο Λοβέρδος;». «Τέτοια πληροφορία έχουμε», του λέμε εμείς. Κι εκείνος μας ρωτάει με νόημα: «Γιαούρτια φέρατε;» Και στην απάντηση «και όχι μόνο», μας λέει αποκαρδιωμένος: «Όχι ρε γαμώτο. Είμαι εν υπηρεσία τώρα. Αλλιώς θα ερχόμουνα κι εγώ μαζί σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ iero.phaethon@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>