«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

-Στα Τρίκαλα στα δυο στενά σκοτώσανε το Σακαφλιά…. Μωρέ είμαι ελεύθερος πίσω από τα σύρματα του τρελοκομείου να τραγουδώ χωρίς να πληρώνω πνευματικά δικαιώματα!!! Σήμερα δηλαδή θεωρούμε προνομιούχος με τέτοια ελευθέρια που μου παρέχεται!!!
-Ρε τρελέ τραγουδάς; Καλά που σας έχουν μαντρώσει και δεν κινδυνεύουμε!
-Χα ποιος είναι ρε επικίνδυνος εγώ η εσύ; Που είσαι γλοιώδη γνωστικέ, μακριά και αλάργα να κρατάμε και αποστάσεις ασφαλείας, μην με μολύνετε με την δική σας τρέλα που είναι και ανίατη.
-Άντε ρε τρελέ να πλυθείς που βρομάς ένα χιλιόμετρο μακριά!
-Ρε γλοιώδη υποκείμενο εγώ μπορεί να είμαι βρόμικος εξωτερικά για να διώχνω τα μικρόβια σας εσένα, εσύ είσαι βρόμικος στην ψυχή και στο μυαλό!
-Έλα πάρε ένα κουλούρι να φας!
-Σου είπα μακριά και αλάργα δεν ακούς; Το κουλούρι να πας να το δώσεις στον Παπαδήμο να το δώσει στους ομοίους σου που τον έχετε για πρωθυπουργό αντί για τσατσά σε πορνείο!
-Τρελός είσαι ότι θέλεις λες.
-Ρε σε τι κοινώνα… ζούμε ακούς οι τρελοί, σχιζοφρενείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι γνωστικοί να είναι πίσω από τα σύρματα; Ρε θα πάρω την φλογέρα μου και στα βουνά θα ανέβω, να λέω τα τραγούδια μου να μην σας βλέπω και υποφέρω!
-Εεε, γνωστικέ θεωρείς τον εαυτό σου και τους ομοίους σου λογικούς;
-Φυσικά για αυτό είμαστε έξω ελεύθεροι και όχι πίσω από τα σύρματα!
-Ουαχα χουχα για ξανά πέστο είσαστε ελεύθεροι, ουαχα χουχα! Που είναι ρε η ελευθέρια σας, που για να πάτε να δείτε τα παιδιά σας πρέπει να πληρώσετε να σας επιτρέψουν να περάσετε, για να πάτε στο νοσοκομείο πρέπει να πληρώσετε, για να πάτε στην μάνα σας πρέπει να πληρώσετε, για να κυκλοφορείς στην πατρίδα σου πρέπει να πληρώσεις; Που την βλέπεις την ελευθερία, που για να μάθουν τα παιδιά σας γράμματα πρέπει να πάνε να βγάλουν κάτι πρόστυχες υποτιμητικές φωτοτυπίες στον εξουσιοδοτημένο της Διαμαντοπούλου; Που είσαστε ελεύθεροι, που σας κλέβουν το αίμα σας, που το δίνατε δεκαετίες για να πάρετε μια σύνταξη αξιοπρέπειας και σας έχουν ενοχοποιήσει αυτοί που σας κλέβουν, ως υπεύθυνους για την καταστροφή της οικονομίας και κάνετε τις κότες! Που βλέπεις την ελευθερία που σας επιβάλουν να λέτε τους προδότες βουλευτές, σωτήρες; Που την βλέπεις την ελευθερία, που άμα τους χρωστάς σου παίρνουν το σπίτι και άμα ζητήσεις αυτά που σου χρωστάνε, βγάζουν νόμο και στα τρώνε! Που την είδες την ελευθερία ρε βόδι, που άμα σε πάρουν χαμπάρι ότι έχεις χρόνο να πηδάς την γυναίκα σου, σου αυξάνουν τις ώρες δουλειάς στο κάτεργο που το λέτε δουλειά, για να μην γεννάτε άλλους Έλληνες εξυπνάκηδες αφού μπορούν να σας αντικαταστήσουν με αλλοδαπούς. Που την είδες την ελευθερία όταν έδωσαν στους δυνάστες λεγόμενους εργοδότες, το δικαίωμα να σας έχουν δούλους με ψίχουλα, χωρίς κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας; Που την είδες την ελευθερία που σου απαγορεύουν να έχεις στα σχολεία και στα δημόσια κτήρια τους αγωνιστές που πέθαναν για να είσαι αληθινά ελεύθερος;;;;;
-Δεν μου λες τρελέ έκανε μέσα μου ένα κρακ, άρχισε να θολώνει το μυαλό μου, τι να κάνω να έρθω παρέα σου να μου κάνεις σεμινάρια τρέλας;
-Απλό πολύ απλό. Θα πας στο Σύνταγμα και θα φωνάζεις, ρε απατεώνες γιατί με κλέβετε, γιατί δεν φεύγετε να γλιτώσει ο Ελληνικός λαός, γιατί δεν τα παίρνετε από τους τοκογλύφους απατεώνες να τα δώσετε σε αυτούς που τα κλέψατε; Έχεις σίγουρα σε προσφορά μερικά ηλεκτροσόκ και μόλις συνεχίσεις να τους λες ότι είσαι ένας λογικός άνθρωπος που διεκδικεί τα δικαιώματα του, θα σε αποκαταστήσουν δίπλα μου!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>