«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι κομουνιστές του γλυκού νερού που έγιναν εθνικόφρονες δεξιοί! Και οι εθνικόφρονες δεξιοί που έγιναν κομουνιστές της πλάκας!

Καμία αντίρρηση να ενωθεί ο λαός γιατί πρέπει να τελειώνουμε με τους δεξιούς, τους κομουνιστές. τους κεντρώους, τους φιλελεύθερους που είναι όλοι τους ένα μάτσο προδότες , σκέτα σκατά και παρασύρουν τον λαό και τον λερώνουν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ

Ο Καμμένος έβαλε… φωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα πει «όχι» σε ψήφο ανοχής από τον Πάνο Καμμένο. Εμμεσες αποστάσεις από τον Δ. Παπαδημούλη. Σκληρή κριτική από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που έκαναν λόγο για υπόγειες συμφωνίες

Μουρμούρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αναφορά του Αλ. Τσίπρα σε ψήφο ανοχής από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Π. Καμμένου

Μουρμούρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αναφορά του Αλ. Τσίπρα σε ψήφο ανοχής από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Π. Καμμένου

Διορθωτικές κινήσεις επιχειρεί η Κουμουνδούρου, για να διασκεδαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις από τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν θα πει «όχι» σε ψήφο ανοχής από τον Πάνο Καμμένο. Η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα, ότι μετεκλογικά δεν θα αρνιόταν στήριξη και από τους «Ανεξάρτητους Ελληνες», στο ενδεχόμενο αντιμνημονιακής κυβέρνησης, προκάλεσε γκρίνιες και μουρμούρα στο εσωτερικό της παράταξης. Εμμεσες αποστάσεις από τον κ. Τσίπρα πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, καθώς χθες επεσήμανε ότι «μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα πρέπει να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή» και πως το κόμμα του Πάνου Καμμένου ανήκει στη «δεξιά πολυκατοικία». Ωστόσο προσέθεσε ότι «αν άλλες δυνάμεις θέλουν να δώσουν ψήφο ανοχής, είναι δικό τους θέμα», για να συμπληρώσει ότι «κάποιοι που συνεργάστηκαν με Βορίδη και Γεωργιάδη, τώρα τρέμουν».

Σκληρή κριτική άσκησαν τόσο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για υπόγειες συμφωνίες Τσίπρα – Καμμένου. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο κ. Τσίπρας επανήλθε χθες διευκρινίζοντας ότι «δεν υπάρχει δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης προεκλογικά, εκλογικά και μετεκλογικά με δυνάμεις που έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις». Εξήγησε ότι μόλις λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, προκειμένου να συσταθεί κυβέρνηση της Αριστεράς, για να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και να ακυρώσει το Μνημόνιο της καταστροφής». Ωστόσο ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «δεν θα αρνηθούμε την ψήφο κανενός σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς», για να προσθέσει ότι «η θέση μας είναι ξεκάθαρη και διαφανής και δεν έχει τίποτε άλλο να προσθέσει».

Ξεκάθαρες χαρακτήρισε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Σακοράφα, λέγοντας ότι οι προτάσεις έχουν ως κατεύθυνση τις δυνάμεις της Αριστεράς, προσθέτοντας πως «αν κ. Καμμένος θέλει να δώσει ψήφο ανοχής σε ένα αριστερό πρόγραμμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα».

Ο Καμμένος έβαλε... φωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σχολίασε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Σπ. Λυκούδης, λέγοντας ότι η πρόταση του κόμματος είναι «στον αντίποδα του κ. Τσίπρα για τη δήθεν αντιμνημονιακή συνεργασία ετερόκλητων δυνάμεων, που συμπεριλαμβάνουν και ακραίες εκδοχές της λαϊκίστικης Δεξιάς».

Τα πυρά στράφηκαν και προς τον κ. Καμμένο -σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ο οποίος προχθές είχε επισημάνει ότι το κόμμα του δεν κάνει υπόγειες συμφωνίες- από τον Ευ. Μεϊμαράκη, θέτοντας το ερώτημα «εάν υπάρχει κρυφή συμφωνία Τσίπρα ? Καμμένου και γιατί την κρατούν κρυφή;». Από την πλευρά του ο Κ. Σκανδαλίδης επεσήμανε ότι «πρόκειται για ακροβασία και διαλύει την εικόνα της κυβέρνησης της Αριστεράς που προτείνει ο κ. Τσίπρας».

Τέλος, ο ΛΑΟΣ σχολίασε: «Αν ο κομμουνιστικός φιλελευθερισμός είναι άραγε πρόταση του συμβούλου του κ. Καμμένου, του κ. Γεωργαλά», και προσέθεσε πως «Τσίπρας και Καμμένος ξανάρχονται πιο κοντά».

Παναγιώτης Τσούτσιας

http://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Οι κομουνιστές του γλυκού νερού που έγιναν εθνικόφρονες δεξιοί! Και οι εθνικόφρονες δεξιοί που έγιναν κομουνιστές της πλάκας!

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.
    ΠΑΛΙΑ ΠΑΛΙΑ…ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΕ ΚΑΡΓΑ ΕΠΑΜ ΚΑΖΑΚΗ.

    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΦΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΜΑΝΔΥΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ…

    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ;

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΥΤΕ 3%
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΕΙΣ;
    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.
    ΟΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝΕ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΑΝΟΥΜΕ; Ε;

    • φίλε μου δεν ξέρω αν έχω κάψει λάδια; Οι άλλοι το ξέρουν, ο ίδιος δεν το ξέρει ποτές! Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε και το πνεύμα και την αιτία του καψίματος. Λοιπόν ας σοβαρευτούμε η επιλογή μου δείχνει ότι δεν ψάχνω για ρουσφέτια,ή εξουσίες αφού τα μεγάλα κόμματα με έχουν σταυρώσει να τους υποστηρίξω παρόλα τα μπινελίκια που τους έχω ρίξει! Ο μοναδικός μου σκοπός είναι αυτό που γράφω μόνιμα στην αρχή της σελίδας, μην ψηφίσετε κανένα προδοτικό Κόμμα από τα υπάρχων! Το λέω καθαρά ψηφίστε μικρό και άγνωστο μεχρι εδώ δεν αθετώ τίποτα, όσο για το ότι διατυμπάνιζα ότι δεν ανήκω πουθενά δεν έπαψε να ισχύει και τώρα.Σαν Έλληνας κάπου θα ψηφίσω και το είπα καθαρά σε προσωπικό επίπεδο θα ψηφίσω ΕΠΑΜ, δεν είπα σε κανέναν τι να ψηφίσει και ούτε θα το κάνω! Αν δεν ψήφιζα ΕΠΑΜ μπορεί να ψήφισα Λεβέντη, πάντως θα ψήφιζα αγνώστων και καινούργιων. Όσο για το 3% φιλοδοξώ ότι θα το πάρει. Καλή σου μέρα και μην την κάνεις με μικρά πηδηματάκια και εσύ δεν πας πείσω, εγώ μπορεί να έχω κάψει λάδια αλλά εσύ έχεις κάψει φλάντσα αφού διαβάζεις ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>