«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

21 Απριλίου 1967

Μάνα μην κλαις, φίλοι μην θρηνείτε, πατέρα δεν μπορώ να ξεφύγω από τα ιδανικά που με δίδαξες. Θα πεθάνω με χαρά για να ζήσετε ελεύθεροι!

Φυλακές  Επταπυργίου Θεσσαλονίκη 1970-71.

 Μια νύχτα που έλαμπαν τα αστέρια σε δυο θαλάμους των φυλακών παιζόταν ένα απάνθρωπο και φρικιαστικό δράμα.
-Ααααααααα Βοήθεια, όχι σας παρακαλώ μην βαράτε άλλο, αφήστε με να κοιμηθώ.
-Κατεβάστε το παλιό κουμούνι κάτω, δεν ακούτε ρε.
-Όχι σας παρακαλώ μη όχι άλλο.
Σούρσιμο φρικιαστικό  κραυγές, κτυπήματα, φωνές  για να μην ακούγονται οι κραυγές. Στον διπλανό θάλαμο παγωμάρα, ανατριχίλα, οι τρίχες μας πρέπει να είχαν μακρύνει ακαριαία ένα μέτρο, ξαφνικά μια κραυγή ανάμεσά μας.
-Προδότες αφήστε τον άνθρωπο κάτω μην τον βασανίζετε κτήνη.
Αστραπιαία πεταγόμαστε όλοι μαζί κουτουλώντας μέσα στο σκοτάδι να βρούμε από ποιον βγαίνει η φοβερή κραυγή ,να του κλείσουμε το στόμα μην έρθει και η σειρά μας. Τον βρίσκουμε, δεκάδες χέρια απεγνωσμένα προσπαθούν να κλείσουν ένα στόμα. Τα βαριά βήματα των δεσμοφυλάκων σταματούν έξω από το θάλαμο και αφουγκράζονται, τάφος ησυχία, ξαφνικά ανάβουν τα φώτα και ανοίγει η σιδερόπορτα και εμφανίζονται τα κτήνη ουρλιάζοντας.
-Ποιος μίλησε ρε καθάρματα και βαράνε προς όλες τις κατευθύνσεις, μερικοί μαρμαρωμένοι  κρατάνε ακόμα το στόμα του φίλου μας. Μας τον αποσπούν και μας τον παίρνουν χτυπώντας τον συνέχεια, δεν έβγαλε ούτε μια φωνή αλλά μουγκρητά για να μην δειλιάσουμε. Φοιτητής της ιατρικής λεβέντης, παλληκάρι δυο μέτρα άντρας, όλη την νύχτα καθόμασταν λες και είμαστε από μάρμαρο φτιαγμένοι όλοι εκεί που μας άφησαν οι δεσμοφύλακες,  ακίνητοι και ξαφνικά χωρίς να έχουμε πάρει χαμπάρι πόσες ώρες είχαν περάσει ακούμε μια φρικιαστική κραυγή, δεύτερη ποιο φρικιαστική, τρεξίματα φασαρίες και μετά σιωπή, εκεί μας βρήκε το ξημέρωμα. Το πρωί με το πρώτο φως του Ήλιου καταλάβαμε ότι είμαστε όρθιοι στο ίδιο μέρος όλη την νύκτα. Δεν ξέραμε πόση ώρα είχε περάσει, μια ώρα, τρεις ώρες, ποιος ξέρει, όταν ακούμε ξανά ουρλιαχτά κλάματα κραυγές.
-Όχι εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να τον κοιτάξω.
 Φασαρίες κακό και ξανά ουρλιαχτά και από τα παράθυρα βλέπουμε τα κτήνη τους εσατζήδες με το κτήνος τον διοικητή να σέρνουν το παλικάρι στα πλακάκια της  φυλακής, το παλικάρι γύρισε όπως το έσερναν προς το μέρος μας και τότε, Ο, τι φρίκη, Ο, τι κλάμα και θρήνος, Ο, τι τρόμος πρωτόγνωρος, στα μάτια του παλικαριού υπήρχαν δυο άσπρες χάντρες για μάτια, εδώ φίλοι μου είμαι ανίκανος να περιγράψω την σκηνή αυτή, από ότι μάθαμε μετά από τα βασανιστήρια ματωμένο τον έβαλαν στην απομόνωση που ήταν στο πλάτος δυο ανθρώπων όρθιων και στο ύψος ενός ανθρώπου, εκεί είχε τρύπες διαμπερές στο μέγεθος μεγάλης γάτας, γιατί τόσο μέγεθος είχαν τα ποντίκια που έφαγαν τα μάτια του παλικαριού.  Ο γράφων ήταν παρών στα παραπάνω σαν φυλακισμένος για την αντίστασή του στην χούντα.  Αυτό το παλικάρι την άλλη ημέρα μάθαμε ότι έπεσε στις ρόδες του λεωφορείου και αυτοκτόνησε, φεύγοντας από τα χέρια των δεσμοφυλάκων που τον πήγαιναν ή τον έφερναν από το νοσοκομείο. Τώρα αυτοκτόνησε, τον έριξαν στις ρόδες, ποιος το ξέρει; Αυτά ο λαός δεν τα ξέρει,  σε κάποιους τους χαρίστηκαν τα χρέη και συμβίβασαν την συνείδησή τους, κάποιους τους βόλευε, όμως εκατοντάδες  θυσιαστήκαν για την πατρίδα και κανένας δεν το ξέρει, ή κάνει την κορόιδα. Σε αυτούς τους αφανείς ήρωες και τους δικούς τους, είναι κάθε χρόνο το μικρό αφιέρωμα που κάνω.
 Σήμερα όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία εκεί που έχουν φέρει πάλι οι ίδιοι προδότες την πατρίδα μας. Γι΄αυτό πατριώτες αγκαλιαστείτε με τον διπλανό σας, μην ακούτε τις Κασσάνδρες προστατέψετε την δημοκρατία που αιμορραγεί και ξεψυχά από τους 300 προδότες με τα κολαούζα τους. Υπάρχουν δημοκράτες αξιωματικοί  ένας από αυτούς έσωσε και εμένα και ζω σήμερα. Λέγετε Ευριπίδης Παπαγεωργίου και ζει στην Θεσσαλονίκη. Με τέτοιους να διώξουμε τους προδότες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to 21 Απριλίου 1967

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η ΟΧΙ;

    • φίλε μου όταν κάποτε ήμουν νέος και δεν ήξερα τι σημαίνει κόμματα και μαλακίες είχα την ατυχία να είναι δεξιός ο πατέρας μου και από αριστερή οικογένεια η μητέρα μου και με βάραγαν και τα δυο αποβράσματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είχα στην σελίδα που μου καταστρέψανε γράψει αρκετά θα το ξανά κάνω αργότερα όταν θα έχω χρόνο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>