«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είμαι ο λαός και φωνάζω βοήθεια δεν έχω μάθει να ζω σκλάβος, με ακούει κανείς;;;;;

Οι ηγεσίες που είναι ανίκανες να ενώσουν τον Ελληνικό λαό γιατί οι μεν βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και οι δε γιατί το βλέπουν μισοάδειο να σταματήσουν να διασπάνε τον λαό και να σηκωθούν να πάνε στο σπίτι τους αφού απέδειξαν ότι είναι ανίκανοι!

Το καπιταλιστικό σύστημα έχει διαβρώσει την κοινωνία με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει αρχή και τέλος.  Διαβάζοντας το κείμενο του Εμμανουήλ Σαρρή σπίτι χωρίς θεμέλια δεν κτίζεται, να συμπληρώσω ότι μέχρι σήμερα το κτίζαμε χωρίς θεμέλια  και για αυτό είναι σαθρό και γκρεμίζετε!

Αλήθεια σε αυτή την βασανισμένη χώρα πόσοι από τον λαό της αντιλαμβάνονται ότι με αυτή την τακτική που ακλουθούμε όχι μόνο θα κατεδαφιστεί το σπίτι μας (ΕΛΛΑΔΑ)! Αλλά θα μας πάρουν και το οικόπεδο να μην μπορούμε να κτίσουμε καινούργιο; Πόσοι έχουν αντιληφτεί ότι πρέπει να γκρεμίσουμε αυτό το πολιτικό οικοδόμημα που σάπισε και έχει αρχίσει και σωριάζετε και θα μας σκοτώσει όλους; Πόσοι αντιλαμβάνονται ότι χρειαζόμαστε καινούργιο σπίτι με πολύ γερά θεμέλια για να αντέχει στις θύελλες που έρχονται; Το πολύ περίεργο για τον απλό ΕΛΛΗΝΑ πολίτη είναι ότι βλέπει ότι έχουμε τα καλλίτερα υλικά για να κτίσουμε καινούργιο σπίτι, 400 Κινήματα και χιλιάδες εκατομμύρια  εργάτες που έχουν σηκώσει τα μανίκια με όρεξη για δουλειά και έχουμε εργολάβους που τσακώνονται μεταξύ τους ποιος θα είναι ο υπέρ εργολάβος και το σπίτι δεν κτίζετε;;;
Εδώ μπαίνει ωμά το ερώτημα, κύριοι με τα κινήματα αποδεικνύετε ότι τα κινήματα δεν τα κάνατε για τον λαό και την ΕΛΛΑΔΑ αλλά για προσωπικές φιλοδοξίες, με φτηνές προφάσεις ότι ο άλλος δεν θέλει εγώ τον κάλεσα;;; Και αυτό να γνωρίζετε είναι η χειρότερη μορφή εσχάτης προδοσίας διότι εγκλωβίσατε διασπασμένο τον λαό ώστε να προστατεύετε το υπάρχων σάπιο πολιτικό σύστημα! Όλοι όσοι ηγούνται των κινημάτων αν εντός αυτών των ημερών δεν βρουν κοινό παρανομαστή θα θεωρηθούν χειρότεροι προδότες από αυτούς τους 300 στη σημερινή κατοχική βουλή! Για τον λαό είναι απλό, απλούστατο να κατεβείτε σε ένα ψηφοδέλτιο και μετά το κάθε κίνημα θα θέση στον λαό τις απόψεις του σε δημοψήφισμα να αποφασίσει τι θέλει! Οπότε δεν απορρίπτετε καμία ιδεολογία κινήματος! Συνεδριάσετε οι συντονιστικές και διαλέξτε από δυο μέλη σήμερα κιόλας και φτιάξτε μια επιτροπή εκλογικού αγώνα με ένα μόνο σύνθημα κάτω το σάπιο πολιτικό σύστημα για την ελευθερία της Ελλάδος ! Διαλέξτε τους αρίστους από τους χώρους σας σε ίδια αναλογία ανεξάρτητα τι μέγεθος έχει το κίνημα που θα είναι η προσωρινή κυβέρνηση μέχρι το νέο σύνταγμα! Δεν υπάρχει χρόνος για αναλύσεις του είδους των θεμάτων για το καινούργιο σύνταγμα αυτό θα το αποφασίσει ο λαός από τα δημοψηφίσματα από την προσωρινή κυβέρνηση που θα προκύψει. Και που θα έχει περιοριστικό χρόνο μηνών για το νέο σύνταγμα εκ θεμελίων και την διακυβέρνηση από αρίστους που θα έχουν εκλεγεί από κοινό ψηφοδέλτιο. Η επιτροπή αγώνα θα έχει στο ψηφοδέλτιο βασικές  και ξεκάθαρες διεκδίκησης και αποφάσεις.
1: Θα δικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι δίκαια για ένα βασικό λόγο, ότι όταν δικαστούν δεν έχουν κύρος οι υπογραφές που έχουν βάλει και ικανοποιείτε το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης. Και που φυσικά δεν θα είναι αυτό το σάπιο δικαστικό σύστημα που υπάρχει, θα πάνε σπίτια τους όλοι και θα αναλάβουν νέοι δικαστικοί από το σώμα δικαστών και νεαροί και δίκαιοι!
2: Ότι το νέο σύνταγμα θα λέει ρητά ότι ο μόνος που θα μπορεί να αποφασίζει για αλλαγές στο σύνταγμα δεν θα είναι το εκάστοτε πολιτικό σύστημα, αλλά ο κυρίαρχος λαός μέσα από δημοψηφίσματα που θα τα κάνουν κληρωτές επιτροπές από τον λαό με γνήσια απλή αναλογική 50+1%.
3: Στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους μέχρι να αφαιρεθούν τα κερδοσκοπικά δάνεια και να πληρώσουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις σε  εύλογο χρόνο που που θα προγραμματίσουμε, φυσικά γυρνώντας στην δραχμή.
4 : Θα παραμείνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια μόνο όταν δηλώσουν ότι μας θέλουν σαν ισότιμο μέλος χωρίς όρους και εκβιασμούς.

Αυτά είναι λίγα και αυτά που πρέπει να ξέρει ο λαός για να αποφασίσει τι θέλει.

Αυτή τι στιγμή εξαντλήσαμε όλα τα όρια και δεν θα αγωνιστούμε ούτε για τα οικονομικά, ούτε για τίποτα άλλο, ένα μόνο μας μένει να σώσουμε την πατρίδα μας την ελευθερία μας και των παιδιών μας, τα άλλα θα τα βρούμε μετά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Παρακάτω παραθέτω μερικές απόψεις από κίνημα που για λόγους αντικειμενικότητας αφού ακόμα η ιστοσελίδα δεν έχει πάρει θέσει δεν αναφέρω το κίνημα.

Πως να Σωθούμε απ’ την Επικείμενη Εθνική μας Καταστροφή-Υποδούλωση

Εκλογική Σύμπραξη Έστω και την Ύστατη Στιγμή, η Μόνη Σωτηρία

Η εθνική μας υπόσταση και η ελευθερία μας κρίνονται από την ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές, από την έγκριση ή απόρριψη από τον λαό των δανειακών συμβάσεων. Η γνώση των όρων τους, Σώζει, η άγνοια υποδουλώνει.

Οι εξοντωτικοί όροι των Δανειακών Συμβάσεων

που Υπέγραψαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ.

α) Χρησιμοποίηση των δανείων αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση επιστροφής των δόσεων των δανείων και των τόκων (τοκοχρεωλύσια) και όχι για αναπτυξιακές ή άλλες ανάγκες. β) Εκποίηση με πλειστηριασμό (όσο – όσο) της δημόσιας περιουσίας μας και του φυσικού μας πλούτου για την πληρωμή αποκλειστικά των τοκοχρεωλυσίων. γ) Απαγόρευση δανειοδότησης της χώρας μας από άλλους χρηματοδότες με χαμηλότερους τόκους (Γιατί;). δ) Το ποσοστό (το ύψος) των τόκων καθορίζεται από τους δανειστές μας. ε) Μειωμένοι μισθοί και συντάξεις που αποκλείουν την έξοδο από την ύφεση. στην Υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο. Άμεση κατάσχεση – πώληση κάθε περιουσιακού μας στοιχείου από τους δανειστές μας άνευ δικαιώματος προβολής ένδικων (δικαστικών) μέσων υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας. ζ) Παραίτηση από κάθε κρατική ασυλία.
Με τους όρους αυτούς είναι προφανές ότι: 1ον. Παραβιάζονται, ξεκάθαρα και ασύστολα, συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας των Ελλήνων. Η λαϊκή κυριαρχία μετατρέπεται σε λαϊκή υποδούλωση. 2ον. Οδηγούμεθα σύντομα και γρήγορα στην εθνική μας καταστροφή και στην παντοτινή μας υποδούλωση, αφού μας είναι αδύνατο τώρα αλλά και στο μέλλον να πληρώνουμε από τα έσοδα που έχουμε, τα υπέρογκα τοκοχρεωλύσια των αστρονομικών χρηματικών ποσών που δανείστηκαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. εν αγνοία και χωρίς την έγκριση του λαού. Με τους παραπάνω όρους συμφωνείται ξεκάθαρα οριστικά και σύντομα να ξεπουληθεί κάθε περιουσιακό μας στοιχείο και ο φυσικός μας πλούτος αποκλειστικά για την πληρωμή των τοκοχρεωλυσίων. Οπότε αφού πολύ γρήγορα ξεπουληθούν τα πάντα, μετά θα γίνει εξ’ ανάγκης και η αναβαλλόμενη συνεχώς απ’ τους κυβερνώντες στάση πληρωμών των τοκοχρεωλυσίων, αφού δεν θα έχουμε τίποτε άλλο να τους δώσουμε για να μας χορηγήσουν νέα δάνεια. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά γιατί θα έχουμε χάσει εν τω μεταξύ τον φυσικό μας πλούτο ο οποίος είναι λίαν απαραίτητος για να επαναποκτήσουμε την ελευθερία μας. Όσον αφορά τα κουρέματα του δημοσίου χρέους χειροτερεύουν τη θέση μας αφού μετά το κούρεμα, το χρέος μας αυξάνεται με τα νέα δάνεια που προστίθενται. Ενώπιον της κατάστασης ανάγκης που βρισκόμαστε.
Επιβάλλεται η λήψη άμεσων μέτρων.

«Εγώ θα σώσω την πατρίδα, αν δεν σωθεί εγώ θα φταίω»

Επείγοντα Μέτρα Διάσωσης της Πατρίδας μας που θα Πάρει Ευθύς Αμέσως η Σύμπραξή μας.

1 Προσωρινή αναστολή πληρωμής των τοκοχρεολυσίων σε συνδυασμό με την ανάπτυξη παραγωγής για να διευκολυνθεί η ανάκαμψη της οικονομίας. Λογιστική εκκαθάριση δανείων.

2 Όχι άλλα δάνεια, τα έσοδά μας να καθορίζουν τα έξοδά μας.

3 Επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων. Τιμωρία ενόχων.

 4 Επιβράβευση των ευεργετών της πατρίδας.

5 Πληρωμή στην Ελλάδα των χρεών από άλλες χώρες α) αναγκαστικά κατοχικά δάνεια β) αφαίρεση αρχαιοτήτων γ) πολεμικές αποζημιώσεις.

6 Αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου από εμάς τους Έλληνες για να ελευθερωθούμε.

7 Επιστροφή των χρημάτων που έχουν κατατεθεί σε ξένες τράπεζες

8 Διακοπή του καταναλωτισμού περιττών βλαβερών στον οποίο θυσιάζουμε τις οικονομίες μας.

9 Προσφορά εργασίας σε όλους τους Έλληνες, ουδείς άνεργος π.χ. αντί να εισάγουμε το 50% των αγροτικών μας προϊόντων, να εξάγουμε. Κάλυψη όλων των αναγκών μας με Ελληνικά προϊόντα.

10 Απαλλαγή από τις φοβίες και τον πανικό της φτώχειας-πείνας που οδηγούν στα χρέη δεδομένου ότι η Ελλάδα μας παράγει τρόφιμα για να θρέψει δεκαπλάσιους πληθυσμούς.

Ποιοι και πως Μπορούν να Εφαρμόσουν τα Προαναφερθέντα Μέτρα Διάσωσης

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Ν.Δ. που ευθύνονται για την χρεοκοπία (ηθική-υλική) και έχουν το θράσος να ζητούν εκ νέου τη ψήφο μας για να μας «σώσουν», είναι σίγουρο ότι θα μας αποτελειώσουν. Το έγκλημα αυτό που θα διαπραχθεί αποδεικνύεται από τις δανειακές συμβάσεις που υπέγραψαν. Άλλωστε και να θέλουν να πράξουν διαφορετικά δεν μπορούν, αφού κρατούνται σιδεροδέσμιοι με τις υπογραφές τους.
Σημειωτέον ότι τα κόμματα ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για δωροδοκία σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου από Γερμανικό ποινικό δικαστήριο και στερούνται του νόμιμου δικαιώματος συμμετοχής στις εκλογές. Σχετική μήνυση εκκρεμεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η σωτηρία μας τώρα εναπόκειται στις αντιμνημονιακές δυνάμεις που είμαστε όλοι οι Έλληνες. Το κυβερνών ανθελληνικό πολιτικό σύστημα στηρίζει τη δύναμη του στο «Διαίρει και βασίλευε» εμείς οι αντιμνημονιακές Ελληνικές δυνάμεις πρέπει να στηρίξουμε τη δύναμή μας στην εκλογική μας σύμπραξη. Ο μόνος όρος που πρέπει να τεθεί τώρα  λόγω του ελάχιστου χρόνου που εναπομένει μέχρι τις εκλογές για να συμπράξουμε είναι ο διαχωρισμός:

Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί. Σε σημαντικά θέματα που διχάζονται οι γνώμες μας και εγκυμονούν διασπάσεις όπως π.χ. η παραμονή μας στην ευρωζώνη κ.ά. να αποφασίζει ο λαός με δημοψήφισμα. Δημοκρατία. Λαϊκή κυριαρχία στην πράξη.

Στο μέλλον για να μην καταλήξουμε να είμαστε ένα από τα ίδια κόμματα που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία είναι ανάγκη να δεσμευτούμε όλοι οι συμπράττοντες ηθικά και νομικά ότι θα προσχωρήσουμε σε ένα κοινό καταστατικό οργάνωσης και λειτουργίας της σύμπραξης, με βάση την δημοκρατία στην πράξη, την πολιτική ανιδιοτέλεια και την διακοπή του καταναλωτισμού περιττών βλαβερών.  Η σύμπραξή θα διοικείται από πολιτικό συμβούλιο στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι συμπράττοντες δυνάμεις που εκπροσωπούν. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται πλειοψηφικά. Η εκπροσώπηση της σύμπραξης θα γίνεται από ένα μέλος κατόπιν εξουσιοδότησης από την πλειοψηφία της σύμπραξης. Τα οικονομικά το ταμείο της σύμπραξης θα το διαχειρίζεται 5μελής επιτροπή, η οποία θα ελέγχεται από 5μελή εξελεγκτική επιτροπή. Η τύχη μας κρίνεται από τις προσεχείς εκλογές. Ή συμπράττουμε όλες οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις και ακυρώνουμε αναδρομικά τις δανειακές συμβάσεις ή είμαστε διασπασμένοι και επικυρώνουμε οριστικά τις δανειακές συμβάσεις με τις οποίες αποφάσισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. ξεκάθαρα και ασύστολα το ξεπούλημα του φυσικού μας πλούτου και την παντοτινή μας υποδούλωση στην Τρόικα.

Ενώπιον του θανάσιμου κινδύνου που αντιμετωπίζει η πατρίδα, ξεχνάμε ότι μας χωρίζει «δεξιός», «κεντρώος», «αριστερός, τα αρχηγιλίκια και κάθε άλλη

διαφορά και συμπράττουμε εκλογικά για να σωθούμε. Για να συμπράξουμε δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Μπορούμε να διατηρούμε και τις δικές μας αρχές αρκεί να αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της σύμπραξης για να απελευθερωθούμε από την παντοτινή φτώχεια – δουλεία. Όσοι έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στη Βουλή, δεν πρέπει να αρκούνται μόνο σε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο θα νομιμοποιήσει τις εγκληματικές αποφάσεις του κυβερνώντος ανθελληνικού πολιτικού συστήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ.). Η πατρίδα μας θα διασωθεί μόνο αν ανατραπεί ολοκληρωτικά το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα και αυτό είναι κατορθωτό με την εκλογική μας σύμπραξη. Μαζί μας για πρώτη φορά έχουμε όλους τους Έλληνες.

Ας μην τους απογοητεύσουμε με την μικροψυχία μας.

Ας σεβαστούμε τους αγώνες των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας.

Παράκληση για άμεση επείγουσα επικοινωνία μεταξύ μας για να κατορθώσουμε την σωτήρια σύμπραξη. Ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι ελάχιστος και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε λεπτό.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>