«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η καναδική ομάδα παιδιών προειδοποιεί για μαζική αύξηση των προσπαθειών αυτοκτονίας των νέων που σχετίζονται με το κλείδωμα COVID

Προτεινόμενη εικόνα

ΟΝΤΑΡΙΟ, 26 Μαΐου 2021 ( LifeSiteNews ) – Μια εξέχουσα καναδική νοσοκομείο και μια ομάδα παιδιών έχουν πει ότι απαιτείται «αντίδραση έκτακτης ανάγκης» από τους πρωθυπουργούς των επαρχιών για να αντιμετωπιστεί η ταχεία πτώση της ψυχικής υγείας των παιδιών, την οποία ανέφεραν οι οργανισμοί μια δραστική στροφή για το χειρότερο λόγω των κλειδαριών COVID-19.

«Ζητούμε μια επείγουσα συνάντηση των πρώτων υπουργών του Καναδά να αναλάβουν άμεση δράση για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης που αντιμετωπίζουν τα 8 εκατομμύρια παιδιά στη χώρα μας», διαβάζει ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από την ομάδα Children First Canada.

«Σε ολόκληρο τον Καναδά, το COVID-19 έχει οδηγήσει σε καταστροφικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.

 Το κλείσιμο του σχολείου, η έλλειψη πρόσβασης σε αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα και η κοινωνική απομόνωση έχουν οδηγήσει σε καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία και την ευημερία των παιδιών.

 Η επείγουσα ανάγκη υποστήριξης παιδιών και νέων δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

Το Children First Canada και οι συνεργάτες του δηλώνουν το #codePINK – έναν όρο που χρησιμοποιείται για παιδιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. “

Η Sara Austin, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Children First Canada, δήλωσε ότι η δήλωση «Code Pink» είναι απαραίτητη λόγω της καθημερινής κλιμακούμενης κρίσης στη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

«Διακηρύσσουμε ένα #codePINK επειδή τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση κρίσης και ζητούμε απάντηση έκτακτης ανάγκης.

Οι ανάγκες τους για σωματική και ψυχική υγεία αυξάνονται καθημερινά και οι επιπτώσεις θα γίνουν αισθητές για τα επόμενα χρόνια », λέει ο Austin.

Η ομάδα ζήτησε επίσης τη μείωση των «καθυστερήσεων για χειρουργικές επεμβάσεις και αποκατάστασης» και για επένδυση σε «νέα μοντέλα προγραμμάτων ψυχικής υγείας για την κάλυψη των επειγουσών και αυξανόμενων απαιτήσεων, και σχεδιάζει τώρα για μια ασφαλή επιστροφή στο σχολείο το φθινόπωρο».

Το Children First Canada τιμολογείται ως εθνικός φιλανθρωπικός οργανισμός που «δεσμεύεται να βελτιώσει την υγεία και την ευημερία των νέων σε ολόκληρη τη χώρα»

– Το άρθρο συνεχίζεται κάτω από την αναφορά –

ΑΙΤΗΣΗ: Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κοροϊό

1.027.253 υπέγραψαν την αναφορά.

Ας φτάσουμε σε 1.050.000 !

Η ομάδα έστειλε το δελτίο ειδήσεων “#codePINK” με στατιστικά στοιχεία από εξέχουσες καναδικές ομάδες σχετικά με τις ζημιές που προκαλει στα παιδιά

Το Children First Canada είπε ότι σύμφωνα με την Παιδική Υγεία του Καναδά, έχει σημειωθεί αύξηση 100% στις απόπειρες αυτοκτονίας των νέων, ενώ το Παιδικό Νοσοκομείο McMaster ανέφερε μια εντυπωσιακή αύξηση 200%.

Ένα στατιστικό στοιχείο από τα Παιδικά Νοσοκομεία του Καναδά δείχνει ότι συνολικά το 70 τοις εκατό των παιδιών έχουν πει ότι οι διακοπές λειτουργίας του COVID-19 έχουν προκαλέσει βλάβη στην ψυχική τους υγεία.

Το Children First Canada λέει ότι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το Καναδικό Ινστιτούτο Πληροφοριών Υγείας, έχει σημειωθεί αύξηση κατά 61% στις επισκέψεις ER στα παιδιά που ζητούν βοήθεια για την ψυχική τους υγεία.

Επίσης αναφέρθηκε από το Children First Canada ήταν ένα ανησυχητικό στατιστικό στοιχείο που συνέταξε το BC Children Hospital, το οποίο έδειξε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2020 τα ποσοστά κακοποίησης παιδιών έχουν αυξηθεί 100% σε περιπτώσεις με «βρέφη που παρουσιάζουν κατάγματα και τραύμα στο κεφάλι».

Πρόσφατα, ο Δρ Patrick Phillips στο Ontario ER είπε στο LifeSiteNews ότι τα παιδιά «χρειάζονται τη ζωή τους πίσω» και ότι παρακολουθεί τις βλάβες που προκαλούνται από εκτεταμένες κλειδαριές κάθε μέρα.

«Όλα αυτά τα παιδιά, δεν χρειάζονται αντικαταθλιπτικά, δεν χρειάζονται συμβουλευτική, απλά χρειάζονται τη ζωή τους πίσω, χρειάζονται τους φίλους τους, πρέπει να παίζουν, σχολείο, χρειάζονται ελπίδα για το μέλλον, και αυτό είναι που η κυβέρνησή μας αφαιρεί τώρα, και γι ‘αυτό πρέπει να συζητήσουμε ανοιχτά αυτά τα πράγματα », δήλωσε ο Φίλιπ.

Όπως ισχύει σήμερα, τα περισσότερα σχολεία σε όλες τις επαρχίες του Καναδά είναι ανοιχτά εκτός από εκείνα στο Οντάριο, των οποίων η επαρχιακή κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει όλα τα σχολεία.

Στις 20 Μαΐου, το Children First Canada δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό του Οντάριο Ντάγκ Φορντ, τον υπουργό Παιδείας Στέφεν Λέτσε, τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο της επαρχίας Δρ Ντέιβιντ Ουίλιαμς και την υπουργό Υγείας Κριστίν Έλιοτ, απαιτώντας από τα σχολεία «να ανοίξουν ξανά αμέσως».

«Τα οφέλη μερικών εβδομάδων στην τάξη δεν μπορούν να υπερεκτιμηθούν.

Οι πρώτοι εκπαιδευτικοί μας είναι σε θέση να αναγνωρίσουν σημάδια κακοποίησης και να υποστηρίξουν παιδιά που αγωνίζονται με προβλήματα ψυχικής υγείας », αναφέρει η επιστολή.

  Τα Παιδιά Πρώτα Καναδάς Κλειδώματα Ψυχική Υγεία Sara Austin Απόπειρες Αυτοκτονίας

https://www.lifesitenews.com/news/canadian-childrens-group-warns-of-massive-increase-in-youth-suicide-attempts-related-to-covid-lockdowns

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>