«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Big Pharma Beware: Ο Δρ Montagnier Λάμπει Νέο Φως Στο COVID-19 Και Το Μέλλον Της Ιατρικής

Αναφορικά με  μια μελέτη  που δημοσιεύθηκε στο Kusama Τμήμα Βιολογίας στο Νέο Δελχί στις 31 Ιανουαρίου st , ο Μοντανιέ (ο νικητής του 2008 το βραβείο Νόμπελ για το 1983 την ανακάλυψη του ιού HIV) εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση της ιογενούς τμήματα RNA του HIV συγκολλημένα χειρουργικά μέσα το γονιδίωμα COVID-19 δεν θα μπορούσε να προέρχεται φυσικά και το περιέγραψε με τις ακόλουθες λέξεις:

«Αναλύσαμε προσεκτικά την περιγραφή του γονιδιώματος αυτού του ιού RNA. Δεν ήμασταν οι πρώτοι, μια ομάδα Ινδών ερευνητών προσπάθησαν να δημοσιεύσουν μια μελέτη που να δείχνει ότι το πλήρες γονιδίωμα αυτού του ιού που έχει εντός των αλληλουχιών ενός άλλου ιού: αυτό του HIV. “

Ενώ η ινδική ομάδα αναγκάστηκε να ανακαλέσει τη δημοσίευσή της υπό τεράστια πίεση από το γενικό ιατρικό ίδρυμα (το οποίο ποτέ δεν ασχολήθηκε να αντικρούσει σοβαρά το περιεχόμενο της έρευνας της μελέτης, αλλά μάλλον χρησιμοποίησε το επιχείρημα «τυχαία-μετάλλαξη-κάνει-οτιδήποτε δυνατό»), Montagnier δήλωσε  «η επιστημονική αλήθεια εμφανίζεται πάντα».

Όχι Κίνα: Ο Montagnier κακοδιάγνωση του εγκληματία

Η πολιτική άγνοια του Montagnier έγινε πολύ ξεκάθαρη όταν ρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να είναι ο ένοχος.

Υποστηρίζοντας την πεποίθησή του ότι το εργαστήριο BSL4 της Κίνας στο Γουχάν ήταν η πηγή, ο Montagnier έπεσε σε μια παγίδα που τέθηκε από τους αγγλοαμερικανικούς κύκλους πληροφοριών που προωθούν μια στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας για πολύ καιρό.

Τώρα, παρόλο που ο Montagnier αρνείται ότι η Κίνα απελευθέρωσε αυτόν τον ιό με κακόβουλη πρόθεση (σε αντίθεση με πολλά φανατικά νεκροσυντηρητικά που φαίνονται σήμερα για πόλεμο), η υπόθεση “Wuhan Lab origin” αγνοεί εντελώς την πραγματικότητα των  παγκόσμια εκτεταμένων 25 εργαστηρίων βιολογικών όπλων του Πενταγώνου  που έχουν δημιουργήσει ανοιχτά μυθιστόρημα coronavirus, συμπεριλαμβανομένων ποικιλιών που εμφανίστηκαν σε νυχτερίδες, όπως  έδειξε το αξιοσημείωτο έγγραφο του δημοσιογράφου Whitney Webb του  Φεβρουαρίου 2020 .

Παρόλο που επιβλήθηκε προσωρινή απαγόρευση χρηματοδότησης «διπλής χρήσης» για την περίοδο 2014-2017 στην έρευνα για τα αμερικανικά βιολογικά όπλα, τίποτα δεν εμπόδισε αυτό το έργο να συμβεί διεθνώς ή ακόμη και κρυφά στα 11 στρατιωτικά εργαστήρια στο ίδιο το αμερικανικό έδαφος και συνδέθηκε με το ίδιο Fort Detrick που ήταν έκλεισε τον Ιούλιο του 2019 υπό ύποπτες συνθήκες. Όπως επεσήμανα στην προηγούμενη εφημερίδα μου  The Project for a New American Century, 9/11 και Bioweapons , πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί για την έρευνα για τα βιολογικά όπλα από το 2001, το οποίο ισχυρίστηκε ότι το Project for a New American Century θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οπλοστάσιο του  πολέμου του 21ου αιώνα που δηλώνει:

«Προηγμένες μορφές βιολογικού πολέμου που μπορούν να« στοχεύσουν »συγκεκριμένους γονότυπους μπορεί να μετατρέψουν τον βιολογικό πόλεμο από τη σφαίρα του τρόμου σε ένα πολιτικά χρήσιμο εργαλείο».

Θεραπεία κύματος Luc Montagnier: Quackery ή Brilliance;

Το πιο ισχυρό στοιχείο του Μοντανιέ 16 Απριλίου th  παρέμβαση στην παγκόσμια πολιτική σκηνή κατά τη γνώμη μου δεν είναι πραγματικά βρίσκεται στο υποστήριξή του για τη θεωρία του εργαστηρίου, προέλευση, αλλά μάλλον στην επιστήμονα είναι συχνά παραβλέπεται πρόταση για ένα διεθνές πρόγραμμα συντριβή σε κάτι που ονομάζεται θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αντί να επενδύει σε εμβόλια, ο Montagnier εξήγησε ότι ήταν πολύ σοφότερο για τα έθνη του κόσμου να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα συντριβής σε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για τις ιογενείς θεραπείες από ό, τι είναι σήμερα συνηθισμένο στην ευγενική κοινωνία λέγοντας:

«Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κύματα παρεμβολών που βρίσκονται πίσω από τις ακολουθίες RNA που μπορούν να εξαλείψουν αυτές τις ακολουθίες με κύματα και κατά συνέπεια να σταματήσουν την πανδημία»

Πριν βούρτσισμα αυτό μακριά ως «αγυρτεία», όπως τόσοι πολλοί είναι συνηθίζει να κάνει, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος Trump έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την προσέγγιση του Μοντανιέ  στην 23η Απριλίου του Γ  ενημέρωση  στους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Ας υποθέσουμε ότι χτυπήσαμε το σώμα με ένα τεράστιο… είτε είναι υπεριώδες είτε πολύ ισχυρό φως. Και νομίζω ότι είπατε ότι δεν έχει ελεγχθεί, αλλά πρόκειται να το δοκιμάσετε … Και τότε είπα υποθέτοντας ότι έχετε φέρει το φως μέσα στο σώμα, το οποίο μπορείτε να κάνετε είτε μέσω του δέρματος είτε με κάποιον άλλο τρόπο. Και νομίζω ότι είπατε ότι θα το δοκιμάσετε. “

Παρόλο που ο Τραμπ δέχτηκε επίθεση ως «μη επιστημονικό» για αυτά τα λόγια, οφείλεται μόνο στην απέραντη άγνοια των απίστευτων ανακαλύψεων του Montagnier σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες της ζωής, ώστε αυτή η κοροϊδία να μην αμφισβητείται. Οι καινοτομίες του Montagnier στη «θεραπεία λεύκανσης» που ανέφερε ο Τραμπ στην ίδια ομιλία είναι επίσης πολύ πιο περίπλοκες από ό, τι υποθέτουν οι επικριτικοί επικριτές και δεν έχουν καμία σχέση με την απλή «ένεση» απολυμαντικών στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτές οι θεραπείες συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από ορισμένους τύπους βακτηρίων, τα οποία ο Montagnier ανακάλυψε ότι είναι ο πιο πιθανός κινητήριος μηχανισμός σε πολλές από τις ασθένειες, τόσο της χρόνιας όσο και της οξείας ανθρωπότητας. Περισσότερα θα ειπωθούν σε αυτό παρακάτω.

Τι είναι η οπτική βιοφυσική και τι ανακάλυψε το Montagnier;

Η οπτική βιοφυσική είναι η μελέτη των ηλεκτρομαγνητικών ιδιοτήτων της φυσικής της ζωής. Αυτό σημαίνει την προσοχή στις εκπομπές φωτός και τις συχνότητες απορρόφησης από κύτταρα, DNA και μόρια οργανικής ύλης, πώς αυτά τα περιβάλλοντα με το νερό (που αποτελούν πάνω από το 75% ενός ανθρώπινου σώματος) και συντονίζονται από την ένθετη σειρά μαγνητικών πεδίων που βρίσκονται στο κβαντικό επίπεδο και τέντωμα μέχρι το γαλαξιακό επίπεδο.

Για να μην μειωθεί η βιοχημική φύση της ζωής που είναι ηγεμονική στον χώρο της επιστήμης της υγείας, ο οπτικός βιοφυσικός ρωτά: ποιο από αυτά είναι ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στην ανάπτυξη, τον πολλαπλασιασμό και τον καταμερισμό της εργασίας μεμονωμένων κυττάρων ή ολόκληρων ειδών οργανισμών; Είναι τα χημικά χαρακτηριστικά της ζωντανής ύλης ή οι ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες;

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω το παράδοξο λίγο περισσότερο.

Υπάρχουν περίπου 40 τρισεκατομμύρια πολύ διαφοροποιημένα κύτταρα στο μέσο ανθρώπινο σώμα, το καθένα εκτελεί πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες και απαιτεί ένα τεράστιο πεδίο συνοχής και ενδοεπικοινωνίας. Κάθε δευτερόλεπτο πεθαίνουν περίπου 10 εκατομμύρια από αυτά τα κύτταρα, και αντικαθίστανται από 10 εκατομμύρια νέα κύτταρα που γεννιούνται. Πολλά από αυτά τα κύτταρα αποτελούνται από βακτήρια, και μεγάλο μέρος του DNA και του RNA εντός αυτών των κυττάρων αποτελείται από ιούς (ως επί το πλείστον αδρανείς), αλλά οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν με μια ποικιλία μεθόδων τόσο χημικών όσο και ηλεκτρομαγνητικών.

Εδώ είναι η μεγάλη ερώτηση:

ΠΩΣ μπορεί αυτό το περίπλοκο σύστημα να διατηρηθεί μόνο με χημικές διεργασίες – είτε κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, ενός μήνα είτε ολόκληρης της ζωής;

Η απλή φυσική της κίνησης των ενζύμων που μεταφέρουν πληροφορίες στο σώμα από τη μια θέση στην άλλη απλά δεν πλησιάζει στη λογιστική του συντονισμού πληροφοριών που απαιτείται μεταξύ όλων των μερών. Εδώ έρχεται η έρευνα του Montagnier.

Αφού κέρδισε το βραβείο Νόμπελ του 2008, ο Δρ Montagnier δημοσίευσε μια επαναστατική αλλά αιρετική εφημερίδα του 2010 με τίτλο  «Κύματα DNA και νερό», η  οποία έπληξε την ιατρική κοινότητα. Σε αυτό το άρθρο, ο Montagnier έδειξε πόσο χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο τμήμα ραδιοκυμάτων του φάσματος εκπέμπεται από βακτηριακό και ιικό DNA και πώς το εν λόγω φως μπόρεσε να οργανώσει νερό και να μεταδώσει πληροφορίες! Τα αποτελέσματα των πειραμάτων του παρουσιάστηκαν υπέροχα σε αυτό το βίντεο 8 λεπτών:

Χρησιμοποιώντας μια συσκευή ενίσχυσης φωτογραφιών που εφευρέθηκε από τον Δρ. Jacques Benveniste τη δεκαετία του 1980 για να συλλάβει τις εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές φωτός από τα κύτταρα, ο Montagnier φιλτράρει όλα τα σωματίδια βακτηριακού DNA από ένα σωλήνα νερού και ανακάλυψε ότι τα μετα-φιλτραρισμένα διαλύματα που δεν περιέχουν σωματίδια συνέχισε να εκπέμπει κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας! Αυτό έγινε πιο συναρπαστικό όταν ο Montagnier έδειξε ότι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ενός πεδίου φόντου 7 Hz (το ίδιο με τον συντονισμό Schumann που συμβαίνει φυσικά μεταξύ της επιφάνειας της γης και της ιονόσφαιρας), ο σωλήνας νερού που δεν εκπέμπει ποτέ δεν είχε λάβει οργανικό υλικό να προκαλείτε εκπομπές συχνοτήτων όταν τοποθετούνται σε κοντινή απόσταση με τον σωλήνα εκπομπής! Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι όταν οι πρωτεΐνες βάσης, τα νουκλεοτίδια και τα πολυμερή (δομικά στοιχεία του DNA) τοποθετήθηκαν στο καθαρό νερό,

Ο Δρ Montagnier και η ομάδα του υπέθεσαν ότι ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό ήταν εάν το σχεδιάγραμμα του DNA αποτυπωθεί κάπως στην ίδια τη δομή του ίδιου του νερού με αποτέλεσμα μια μορφή «μνήμης νερού» που είχε προηγουμένως πρωτοποριαστεί από τον Jacques Benveniste, τα αποτελέσματα εκ των οποίων παρουσιάζονται σε αυτό το απίστευτο ντοκιμαντέρ του 2014 «Water Memory».

Ακριβώς όπως ο Benveniste υπέστη ένα από τα πιο άσχημα κυνήγι μαγισσών στη σύγχρονη εποχή (υπό την ηγεσία σε μεγάλο βαθμό από το περιοδικό Nature Magazine το 1988), το βραβείο Νόμπελ του Montagnier δεν τον προστάτευσε από μια παρόμοια μοίρα με μια διεθνή εκστρατεία συκοφαντίας που τον ακολούθησε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του. Σχεδόν 40 νικητές βραβείων Νόμπελ  υπέγραψαν μια αναφορά που  καταγγέλλει τον Montagnier για την αίρεσή του και ο μεγάλος επιστήμονας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ακόμη και την Ευρώπη για να ξεφύγει από αυτό που χαρακτήρισε ως «πνευματική τρομοκρατία». Σε απάντηση σε αυτήν τη συκοφαντία, ο Montagnier δήλωσε στο περιοδικό LaCroix:   «Είμαι συνηθισμένος σε επιθέσεις από αυτούς τους ακαδημαϊκούς που είναι μόνο συνταξιούχοι γραφειοκράτες, κλειστοί από κάθε καινοτομία. Έχω τις επιστημονικές αποδείξεις για αυτά που λέω ».

Περιγράφοντας τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την προώθηση αυτής της έρευνας, ο Montagnier δήλωσε:

«Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον ιδιωτικό τομέα επειδή δεν θα μπορούσαν να προέλθουν χρήματα από δημόσιους οργανισμούς. Η υπόθεση Benveniste το έκανε έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται για τη μνήμη του νερού να θεωρείται… εννοώ ότι μυρίζει θείο. Είναι κόλαση. “

Η έρευνα του Montagnier σε ένα νέο φως

Σε  συνέντευξη του 2011Ο Δρ Montagnier ανακεφαλαίωσε τις συνέπειες των ανακαλύψεών του:

«Η ύπαρξη ενός αρμονικού σήματος που προέρχεται από το DNA μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση μακροχρόνιων ερωτήσεων σχετικά με την ανάπτυξη των κυττάρων, για παράδειγμα πώς το έμβρυο είναι σε θέση να κάνει πολλαπλές μεταμορφώσεις του, σαν να καθοδηγείται από ένα εξωτερικό πεδίο. Εάν το DNA μπορεί να μεταδώσει τις βασικές του πληροφορίες στο νερό με ραδιοσυχνότητα, τότε θα υπάρχουν μη υλικές δομές εντός του υδατώδους περιβάλλοντος του ζώντος οργανισμού, μερικοί από αυτούς κρύβουν σήματα ασθενειών και άλλα εμπλέκονται στην υγιή ανάπτυξη του οργανισμού. “

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις γνώσεις, ο Montagnier ανακάλυψε ότι πολλές από τις συχνότητες των εκπομπών EM από μια μεγάλη ποικιλία μικροβιακού DNA βρίσκεται επίσης στα πλάσματα αίματος των ασθενών που πάσχουν από γρίπη Α, ηπατίτιδα C, και ακόμη και σε πολλές νευρολογικές ασθένειες που συνήθως δεν όπως επηρεάζονται από βακτήρια, όπως Πάρκινσον, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Αλτσχάιμερ. Τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες του Montagnier βρήκαν ακόμη και ορισμένα σήματα στα πλάσματα αίματος ατόμων με αυτισμό και αρκετών ποικιλιών καρκίνου!

Πάνω από δώδεκα Γάλλοι γιατροί έχουν πάρει αρκετά σοβαρά τις ιδέες του Montagnier για να συνταγογραφήσουν αντιβιοτικά για τη θεραπεία του αυτισμού κατά τη διάρκεια έξι ετών και σε αντίθεση με τις συμβατικές θεωρίες, διαπίστωσαν ότι ανάμεσα σε 240 ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία,  4 στους 5 είδαν τα συμπτώματά τους είτε να υποχωρήσουν δραματικά είτε να εξαφανιστούν εντελώς !

Αυτά τα αποτελέσματα υπονοούν και πάλι ότι ορισμένα δύσκολα ανιχνεύσιμα είδη μικροβίων που εκπέμπουν φως είναι πιο κοντά στην αιτία αυτών των δεινών από ό, τι θα ήθελε να παραδεχτεί η σύγχρονη φαρμακευτική βιομηχανία.

Ένας νέος τομέας σκέψης: Γιατί η Big Pharma πρέπει να φοβάται

Όπως  έδειξε το πείραμα που γυρίστηκε το 2014, Ο Montagnier προχώρησε ακόμη περισσότερο για να δείξει ότι οι συχνότητες εκπομπών κυμάτων μέσα σε ένα διήθημα που βρίσκεται σε γαλλικό εργαστήριο μπορούν να καταγραφούν και να σταλούν μέσω email σε άλλο εργαστήριο στην Ιταλία όπου η ίδια αρμονική καταγραφή εγχύθηκε σε σωλήνες νερού που δεν εκπέμπουν προκαλώντας στους ιταλικούς σωλήνες να αρχίστε αργά να εκπέμπει σήματα! Αυτές οι συχνότητες DNA κατάφεραν στη συνέχεια να δομήσουν τους ιταλικούς σωλήνες νερού από τη μητρική πηγή χίλια μίλια μακριά με αποτέλεσμα ένα 98% ακριβές αντίγραφο DNA!

Στεκόμαστε όπως είμαστε, στην κορυφή πολλών συναρπαστικών ανακαλύψεων στην ιατρική επιστήμη, θα πρέπει να ρωτήσουμε: τι θα μπορούσαν να σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα για το φαρμακευτικό βιομηχανικό συγκρότημα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που βασίζεται στο να κρατήσει τον κόσμο κλειδωμένο σε μια πρακτική χημικών φαρμάκων και εμβολίων ;

Μιλώντας σε αυτό το σημείο, ο Montagnier δήλωσε:

«Την ημέρα που αναγνωρίζουμε ότι τα σήματα μπορούν να έχουν απτά αποτελέσματα, θα τα χρησιμοποιήσουμε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα είμαστε σε θέση να θεραπεύουμε ασθενείς με κύματα. Επομένως, είναι ένας νέος τομέας της ιατρικής που φυσικά οι άνθρωποι φοβούνται. Ειδικά η φαρμακευτική βιομηχανία … μια μέρα θα είμαστε σε θέση να θεραπεύσουμε τους καρκίνους χρησιμοποιώντας κύματα συχνοτήτων. “

Ο φίλος και συνεργάτης του Montagnier Marc Henry, καθηγητής Χημείας και Κβαντομηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου δήλωσε:

«Αν κάνουμε θεραπεία με συχνότητες και όχι με φάρμακα, γίνεται εξαιρετικά οικονομικό όσον αφορά το ποσό των χρημάτων που ξοδεύουμε. Ξοδεύουμε πολλά χρήματα για να βρούμε τις συχνότητες, αλλά μόλις βρεθούν, δεν κοστίζει τίποτα για θεραπεία. “

Είτε παράγεται σε εργαστήριο όπως ισχυρίζεται ο Montagnier ή έχει εμφανιστεί φυσικά όπως ισχυρίζεται το περιοδικό Nature, το γεγονός παραμένει ότι η τρέχουσα πανδημία κοραναϊού έχει επιταχύνει την κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και ανάγκασε τους ηγέτες του κόσμου να συζητήσουν την πραγματικότητα ενός αναγκαίου νέου παραδείγματος και νέα παγκόσμια οικονομική τάξη. Το εάν αυτό το νέο σύστημα θα καθοδηγείται από καρτέλ Φαρμακευτικών προϊόντων και από κοινωνιοπαθητικούς τραπεζίτες που εφαρμόζουν παγκόσμια πολιτική υγείας για μια τεχνοκρατική ελίτ κοινωνικών μηχανικών ή εάν θα καθοδηγείται από εθνικά κράτη που διαμορφώνουν τους όρους αυτού του νέου συστήματος γύρω από τις ανθρώπινες ανάγκες, πρέπει να δούμε.

Εάν τα εθνικά κράτη κατορθώσουν να παραμείνουν στην έδρα του οδηγού αυτού του νέου συστήματος, τότε θα πρέπει να καθοδηγούνται από ορισμένες θεμελιώδεις αρχές της υγειονομικής περίθαλψης για όλους, τη μεταρρύθμιση της επιστημονικής πρακτικής και την ευρύτερη πολιτική / οικονομική μεταρρύθμιση, όπου η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής τοποθετείται πάνω απ ‘όλα εκτιμήσεις του νομισματικού κέρδους. Υπό αυτό το πρίσμα, τέτοια προγράμματα συντριβής σε μακροπρόθεσμα έργα στη διαστημική επιστήμη, την άμυνα αστεροειδούς και την ανάπτυξη σεληνιακού / Άρη θα είναι τόσο απαραίτητα στον αστροφυσικό τομέα όσο τα προγράμματα συντριβής στην ενέργεια σύντηξης θα βρίσκονται στον ατομικό τομέα. Η ένωση και των δύο κόσμων, είναι ο τομέας των βιοεπιστημών που τέμνει τις ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες των ατόμων, των κυττάρων και του DNA με τις ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες μεγάλης κλίμακας της Γης, του Ήλιου και του γαλαξία συνολικά.

Υποσημείωση

Ο συγγραφέας έδωσε μια διάλεξη για τις μελλοντικές επαναστάσεις στην οπτική βιοφυσική που μπορείτε να δείτε εδώ:

 

https://fort-russ.com/2020/05/big-pharma-beware-dr-montagnier-shines-new-light-on-covid-19-and-the-future-of-medicine/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>