«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η παραφροσύνη εις τα κόμπλεξ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την καθεστωτική διαφθορά και συνεργασία με υπόπτους ανώμαλους μαφιόζους.

 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1

Έλληνες, θα πρέπει να ντρέπεστε????

Που κατηγορείται έναν Κολοσσό Μητσοτάκη.

Ποιοι είστε εσείς, οι κοινοί θνητοί που τον κρίνεται;;;

Και τι έγινε δηλαδή άμα έχουν ασυλία καμιά πενηνταριά ακόμα επίορκοι επιστήμονες, που δεν διώκονται και δεν ευθύνονται!

Χάλασε η δουλειά τώρα για λίγους θανάτους ακόμα???

Και για ποιο λόγο τον κατηγορείτε που έκανε ένα lockdown???

δεν δικαιούται, ο πρωθυπουργός της χώρας, ένα lockdown για πάρτη του, επειδή έτσι γουστάρει???

Ότι το κράτος είμαι εγώ δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα υπέροχα διαγγέλματά του.

Η κατάσταση του χειροτερεύει καθημερινός  και επιβάλλει εις τον Ελληνικών Λαό δια πυρός και σιδήρου ένα απαράδεκτων μίσος κακίας και ανθελληνισμού  και υπονομεύσεως κάθε Ελληνικής Αξιός.

Αρέσκεται εις την προσωπική αυτοπροβολή του και αυτοδιαφημίζεται καθημερινός με μηδενικό έργο πρωθυπουργικής Εξουσίας, δίδοντας συνεντεύξεις (Περί ανέμων και Υδάτων ) εις ξένη γλώσσα και ουχί Ελληνική. Περιβάλλεται από μια ανθελληνική ξενόδουλο συμμορία του ΕΛΙΑΜΕΠ, ανώμαλους ομοφυλόφιλους και παντός είδους καιροσκόπους όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων.

Παραλλήλως χρησιμοποιεί τα τρία κομμουνιστικά κόμματα Συριζα–ΚΚΕ—Τρελλοβαρουφακης ενισχύοντας τας κομμουνιστικας παράνομους δραστηριότητας αυτών και την κομμουνιστική τρομοκρατία και εγκληματικότητα, δια να μονοπωλεί την λατρεία της Εξουσίας. Ασφαλώς θα ξέρετε, το ρητό των κουμουνιστών;;;

(Βάραμε και ας κλαίω)!

Το πόσο επικίνδυνος δια την Ελλάδι και τον Ελληνικό Λαό είναι ο  Μητσοτάκης, αποδεικνύεται καθημερινός με τις μηδενικές αποφάσεις δια την παραγωγή ουσιαστικού και επωφελούς έργου εξουσίας για τον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ με την παντελώς ανικανότητα του Μητσοτάκη να διαχειρισθεί την πανδημία απάτη του Κοροναϊου, όπου Θανατώθηκαν δέκα χιλιάδες Έλληνες και το παντελώς διαλυμένο το ΕΣΥ με τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ να αδυνατούν να διαχειρισθούν τους ασθενείς .  Και να έχει ακόμα υπουργό τον Άδωνη που κοκορευόταν ότι διέλυσε το ΕΣΥ πριν δυο χρόνια, απολύοντας χιλιάδες γιατρούς!!!

Παραλλήλως με το Lock Down της Ελλάδος τα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και Εθνικά προβλήματα πολλαπλασιάζονταν ραγδαία.

Συνεπώς ποια η μηδενική φανταστική προσδοκία του Τουρισμού δια την Ελλάδα, όταν η Αμερική του Μπαιντεν εξέδωσαν ανακοίνωση…. Μακριά από την επικίνδυνη Ελλάδα, φορτωμένη από τον Κοροναϊο και τα 8,5 Εκατομμύρια των Ελληνοαμερικανών δεν θα έρθουν να επισκεφτούν την Ελλάδα την καλοκαιρινή περίοδο και αι Ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται μονίμως εις το Lock Down.

Ουστ να χαθούν οι κοπρίτες-προδότες-δοσίλογοι, Μητσοτάκηδες οι οποίοι ψεύδονται κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό.

Αυτό πάλι με την  (Κουτσουρεμένη)  εορτή των διακοσίων ετών της Επαναστάσεως, της δημιουργίας του Ελληνικού κράτους, χωρίς τις Θυσίες των χιλιάδων αρματολών και κλεφτών με τα καριοφίλια και την κουτσουρεμένη Ελληνική σημαία, εις κάθε χωριό, μικρές και μεγάλες πόλεις την Ελλάδος, οι μπολσεβίκοι Συριζαιοι—ΚΚΕ Κομμουνιστές ανασταίνουν καθημερινός τους πεθαμένους μπολσεβίκους και με μνημόσυνα, στεφάνια, πανηγύρια, λόγους δημοσιεύσεις κλπ, τους φορτώνουν ως ήρωες ψευτώ αντιστασιακούς εις την χούντα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου.

Απαράδεκτα συμβαίνουν εις την Ελλάδα μετά από την αναγνώριση της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας και ΚΚΕ, 1,6 εκατομμυρίων ψευτώ αντιστασιακών και την παραχώρηση συντήξεων και προνόμιο με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσουν τα πλουσιότερα ταμεία των συνταξιούχων των ΝΑΤ== Ταμείων Ναυτικών, της Γενικής Τράπεζας, το ταμείο Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ΙΚΑ.

Όπως επίσης την κατάργηση του συμμοριτοπόλεμου με είκοσι και πλέον αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και Διεθνών Οργανισμών, ως έξωθεν απειλής εναντίον της Ελλάδος και μετατροπή εις Εμφύλιο πόλεμων.

Με παραχώρηση συντάξεων και προνόμια εις τους εγκληματίας Κομμουνιστας συμμορίτες, ακόμη και εις τα νεογέννητα αυτόν.

 Ποιοι ήσαν αυτοί οι καταραμένοι προδότες Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες και οι περί αυτών, οι οποίοι ξεπούλησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα τρία κομμουνιστικά κόμματα εις την Ελλάδα.

Ήτοι Σύριζα–ΚΚΕ—Ψευτοβαρουφακης, μόνιμο κομμουνιστική τρομοκρατία, κατάργηση της εργασιακής Ηρεμίας, μόνιμο ψευδό πολυτεχνείο, προδοσία και ξεπούλημα της Ελληνικής Μακεδονίας, ακόμη και κομμουνίστρια κνητισα, Πρόεδρο Δημοκρατίας.. Και όχι μόνο αλλά παντελώς διάλυση του Ελληνικού κράτους και Ισλαμοποιησιν της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού με 4,5 εκατομμύρια Λαθρο Μουσουλμανου-ες εις την Ελλάδα.

Το σχέδιο Γεραπετρίτης Σκέρτσου για το Πάσχα, με ωράριο σουπερμάρκετ, ενώ στα ξένα site ανοίξαμε και σας περιμένουμε… Εδώ οι μετακινήσεις απαγορεύονται λόγω διασποράς κορονοιου, ενώ από έξω προς την Ελλάδα για το Πάσχα επιτρέπονται (δεν διασπείρεται ο ιός).

 Οι ιθαγενείς τα κεφάλια μέσα.

Το δρεπάνι του χάρου στούμπωσε και πιστεύεται στις παπαριες ότι σας ανακοινώνουν σε θανάτους και κρούσματα τα δέχεστε με κλειστά τα μάτια, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, αλλά αναμετάδοση!

Έχετε κάνει ποτέ έρευνα μόνοι σας για να διαπιστώσετε αν είναι αλήθεια όσα λένε;;

Αλήθεια αν αυτά που γράφετε που σας τα μεταφέρουν μάλλον και τα τυπώνετε χωρίς να υπάρχει καμία αμφισβήτηση, τότε γιατί να μην τα ακούμε από τα ΜΜΕ, τι διαφορά έχουν από της εφημερίδες και είναι και δωρεάν.

Αύριο αν σας δώσουν 10.000 νεκρούς και εσείς θα γράψετε 10.000, το ίδιο θα πουν και τα ΜΜΕ, ποιος έκανε ποτέ έρευνα, μα τι λέω έρευνες σοβαρές κάνουν οι σοβαροί δημοσιογράφοι σαν τον καραιβαζ και τον Χιο για αυτό και κινδυνεύουν, είδατε να κινδυνεύει κανένας από αυτούς τους αναμεταδότες ειδήσεων που λένε ότι είναι δημοσιογράφοι να κινδυνεύουν????

Έχουμε 75 χρόνια να κυβερνούν η “Άγια Οικογένεια” Κ. Μητσοτάκη, ενώ πριν 50 χρόνια ξεκίνησε η Νέας Τάξης Ενωμένου Βασιλείου με ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ιεχωβούδα ΚΚΚ λευκή ξανθιά φυλή ΝΑΖΙσιωνισμού, ενώ ο Δούρειος Ίππος της Ε.Ε. επιβάλει την Βρετανικού δικαίου Νεοταξική αντιχριστιανική σφραγίδα τους χρησιμοποιόντας κάθε τρόπο και μήπως είναι καιρός να καταλάβετε ότι οι Τούρκοι είναι τα βρώμικα χέρια τού Ενωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ Ιεχωβούδα ΝΑΤΟ ΝΑΖΙσιωνισμού?

Οι ομοφυλόφιλοι αδίστακτοι λωποδύτες απατεώνες συνεργάτες του διαβολικού Μητσοτάκη προκειμένου να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό δια τα παράνομα σχέδια της Εθνικής Επιτροπής ( ΛΟΑΤΚΙ ) της ομοφυλοφιλίας ψεύδονται ασυστόλως , ότι με την (ΛΟΑΤΚΙ) θα έχουμε εις την Ελλάδα με πέντε ψευτοστρατηγικα σχέδια των ομοφυλοφίλων οικονομική ανάπτυξη 4,5% το έτος 2021.. Ντροπή και Αίσχος από τους ψεύτες οικονομολόγους ανώμαλους ομοφυλόφιλους άμεσους συνεργάτες του προδοτικού Μητσοτάκη.

Η σημερινή Ελλάς είναι παντελώς αδύνατον να έχει οικονομική Ανάπτυξη 4,5% το έτος 2021 δια τους εξής λόγους.

 Διότι η Ελλάς έχει από ετών συνέχεια ύφεση και στασιμοπληθωρισμον αυξανόμενων με την πανδημία του Κοροναιου.. Έχει επίσης από ετών μηδενική πρωτογενή και δευτερογενή αγροτική παραγωγή, μηδενική βιομηχανική παραγωγή, μηδενική επιχειρηματικότητα, μηδενικές επενδύσεις , χρεωκοπημένες άπαντες σχεδόν οι μικρό– μακρό επιχειρήσεις , μηδενική ρευστότητα της χρεωκοπημένης ιδιωτικής οικονομίας, 1,5 εκατομμύρια Ανέργους και οικονομικά κοινωνικά και πολιτικά Εθνικά άλυτα προβλήματα.. Κατά ποιον λοιπόν τρόπον οι Ομοφυλόφιλοι της πολιτικής οικογενείας του Ακαταλόγιστου Μητσοτάκη θα τετραγωνίσουν τον Κύκλο για να δημιουργήσουν οικονομική ανάπτυξη 4.5% εις την Ελλάδα.. Όταν κατά την ΕΛΣΤΑΤ, το ΑΕΠ το 2009 πριν την λαίλαπα των μνημονίων ήταν 237,7 δισ. Ευρώ, δηλαδή μέχρι σήμερα.

Η Ελλάς έχει γίνει φτωχότερη ετησίως κατά 71,8 δισ. ευρώ η κατά 30,2% του ΑΕΠ.. Το 2020, η καταναλωτική δαπάνη των Ελληνικών νοικοκυριών μειώθηκε κατά 6,4%, ο Ακαθάριστος σχηματισμός Κεφαλαίου μειώθηκε κατά 4,2%, ενώ η καταναλωτική δαπάνη της Γενικής Κυβέρνησης Του Μητσοτάκη αυξήθηκε κατά 3,7%.. Η Μείωσης του ΑΕΠ το Α! Τρίμηνο 2020, σε σχέση με το αντίστοιχων τρίμηνων 2019 ήταν 1,3% πρώτου Lonk Down, το Β! τρίμηνο ήταν 15,6%, το Γ! τρίμηνο 10.3% και το Δ! 8,6% σε τρέχουσες τιμές.. Ο Στάσιμος πληθωρισμός και η Ύφεσης εις την Ελλάδα συνεχίζονται αμείωτοι και το Α! τρίμηνο 2021 το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης έχει αυξηθεί λόγο πρόσθετου δανεισμού 18 δισ. και από 356 δισ. το 2019 ανήλθε 374 δισ.2020.. Το Δημόσιο Χρέος αντιπροσωπεύει μεγαλύτερο του 225,5% του ΑΕΠ.. Παράλληλα τα Ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία προέρχονται από τον παλαιότερο, μειώθηκαν ( αναλώθηκαν ) κατά οκτώ δισ.. Συνολικά η Ελλάς επιβαρύνθηκε με 25 δισ. Ευρώ τα οποία θα πρέπει να αποπληρώσει μελλοντικά..

Ταύτα συμβαίνουν διότι η Ελλάς δεν διαθέτει Εθνικό νόμισμα και άπαντες αι κρατικές δαπάνες, τας οποίας είναι αναγκασμένοι η να κάνη λόγο της πανδημίας προέρχονται από εξωτερικό δανεισμό, εφ’ όσον δεν υπάρχει η δυνατότητα μέσα (εντος ) της Ευρωζώνης η έκδοση νέου Χρήματος.

Η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ονειρεύεται, ότι η οικονομική κατάσταση θα βελτιωθεί, όταν θα αρχίσουν να εκταμιεύονται από το ταμείο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Μόνον όπου τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης θα εκταμιευτούν εις επτά έτη, μέχρι το 2027, δηλαδή 4,5 δισ. Ευρώ το έτος και θα είναι επιστρεπτέας επιχορηγήσεις.. Το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι το 2027, η Ελλάς θα πρέπει να πληρώσει περίπου 95 δισ, ευρώ δια την εξυπηρέτηση του συναλλαγματικού χρέους.. Από αυτό 60 δισ. ευρώ είναι Χρεολύσια και 35 δισ. τόκοι.

Αυτό τώρα, με τα έξυπνα μέτρα και να αποσυμπιέσουμε την κοινωνία, δεν είναι παραδοχή πώς τα προηγούμενα ήταν βλακώδες μέτρα και πιέζαμε την κοινωνία ???.
Μόνοι τους τα λένε?????

Άπαντα τα γραφόμενα από τον καθηγητή Ιωαννίδη του Πανεπιστημίου Στανμφορτ Καλιφόρνιας, τα οποία έγραψε εις την επιστολή του, προτού ο ακαταλόγιστος, αλλοπρόσαλλος Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέγει Πρωθυπουργός της Ελλάδος, γνώριζα αρκετό χρόνο προηγουμένως από Έλληνες και Ελληνοαμερικανούς, οι οποίοι σπούδαζαν το χρονικό διάστημα κατά το οποίον ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε (ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΗΤΑ)  εις τα δυο Παν/μια ΗΑΡΒΑΡΤ ΚΑΙ ΣΤΑΝΦΟΡΤ.. Το πλουσιόπαιδο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας κομπλεξικός, ανασφαλής, κακόψυχος, ιδιόρρυθμος, χωρίς αυτοπεποίθηση (Self confidence), μισούσε τους Έλληνες και κακολογούσε τα άπαντα περί Ελλάδος, ενώ πίστευε ότι είναι δώρο του Θεού και ο μοναδικός σίγουρος (Atisticracy by Viurtue of bitth), να κυβερνήσει την Ελλάδα.. Όλα τα ανώτερο απεδείχθησαν, όταν οι αφελείς Νεοδημοκράτες εξέλεξαν Έναν (Ξένον) προς την Νέα Δημοκρατία Αρχηγό και εν συνεχεία Εξαπάτησε τους Νεοδημοκράτες και τους Έλληνες Μακεδόνες να τον ψηφίσουν να εκλεγεί Πρωθυπουργός ( Εκ δυο κακών το μη χείριστων Βέλτιστων) να απαλλαγούν από την πενταετή καταστροφική εξουσία των Μπολσεβίκων Συριζαιων κομμουνιστών Εξουσιαστών.. Από την πρώτη ημέρα της εξουσίας του, εξαπάτησε τους Έλληνες δια να αρπάξει την Εξουσία, ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπων, όπου ουδέποτε την εφήρμοσε.. Έτρεχαν όπως ο ΓΑΠ με το ποδήλατο εις τα βουνά της Καλαμπάκας να φωτιστή προκειμένου να βρει πρόεδρων Δημοκρατίας και φόρτωσε τον Ελληνικό Λαό μιαν Αθεον κομμουνίστρια κνιτην Γύφτισα, η οποία κατάργησε από το Βασιλικό Παλάτι της Δημοκρατίας, την Ελληνική σημαία, τα καριοφίλια των πολεμιστών και θυσιασθέντων Ελληνων την ( Αρματολοι και Κλεφτες ) δια την Ελευθερία του 1821 και οτιδήποτε έχει σχέση με το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική ορθοδοξία αντικαθιστώντας με την Καλυψώ το Γατάκι της.. Δημιούργησε μια κυβέρνηση τύπου Σιοβετ με ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα, όπου εις ουδέν κράτος του κόσμου παρόμοιο δεν υπάρχει.. Αλλά το χείριστων, αφού έλυσε άπαντα τα προβλήματα της Ελλάδος, τώρα θέλει να επιλύσει και το πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας της Ελλάδος και της Ευρώπης φτιάχνοντας Εθνική επιτροπή δια τους ΛΟΑΤΚΙ Ομοφυλόφιλους, όπου εις την Ελλάδα αποτελούν μια ελάχιστη μειοψηφία και οι Έλληνες της Ελλάδος είναι αδιάφοροι χωρίς ρατσισμό εναντίον των ομοφυλόφιλων από αιώνες μέχρι σήμερα.. Οι Έλληνες της Ελλάδος και απανταχού της Γης, αποτελούν πρότυπα ηθικών αξιών! Ουδέποτε οι Έλληνες θα φανταζόταν και θα πίστευαν, ότι ο σημερινός Μητσοτάκης είναι ένας επικίνδυνος μεταμορφωμένος (Διάβολος) ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική καταγωγή του, ξευτελίζει, συκοφαντεί, λασπολογεί. προσβάλλει τους Έλληνες απανταχού της Γης και τας αξίας του Ελληνισμού, τας οποίας λατρεύουν και προσπαθούν να μιμηθούν άπαντες οι Λαοί όλου του κόσμου.. Αλλοίμονο εις τα καταστροφικά επακόλουθα της εξουσίας του διαβολοανθρωπου Πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη.

Σε πολύ λίγο καιρό, ίσως & μέρες, έρχεται γενικός ξεσηκωμός, η νέα δικτατορία δεν θα καταλαβαίνει τίποτα & στο τέλος θα πληρώσουν πολύ ακριβά την πίτα που φάγανε μέχρι σήμερα, αλίμονό τους, κάποιοι τους περιμένουμε στην γωνιά!!!

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>