«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα σταματήσουμε τον στρουθοκαμηλισμό;;;;;;;;;;;;;;

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΥΛΙΣΜΟΣ

1500 αργόμισθοι της βουλής άπαντες διορισμένοι ως συγγενικά αργόμισθα κοπρόσκυλα των βολευτών  με μπάρμπα στην Κορώνη, μένουν απείραχτοι με όλα τα σκανδαλώδη προνόμια τους και ο λαός πεθαίνει!

1500Χ μέσος  όρος 2500 ευρώ μισθό = 3.750.000 εκατομμύρια τον μήνα!

Τον χρόνο Χ 12 μήνες μας κάνουν 40.000.000 εκατομμύρια!

300.000.000…θα κόψουν από τον ελληνικό στρατό για να μπορέσουν να ταΐσουν τα κομματόσκυλα του!

Μετά μας φταίνε οι ξένοι!

 Εδώ οι ίδιοι οι εφιάλτες νεοψευδοέλληνες καταστρέφουν την Ελλάδα!

Οι εισαγγελείς και οι ανώτατοι στρατιωτικοί σε όλα αυτά κάνουν την προδοτική κορόιδα!

Τα αίσχη μας δεν έχουν τέλος!

Για να προετοιμάσουν την εισβολή των ξένων μισθοφορικών στρατών μέχρι την Λαμία , οι μισοί Έλληνες θα σφαγιαστούν από τους γείτονές μας και τους Τούρκους, με την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ και ΟΗΕ!

Όλοι οι μισθωτοί της ΝΤΠ,  θα φροντίσουν  με τους μισθοφόρους λαθροαλλοδαπούς,  ντόπιους δοσίλογους και ΜΚΟ, να συντηρηθεί το σημερινό καθεστώς για να μοιράσουν την Ελλάδα!

Σε όλα τα υπουργεία  δήμους περιφέρειες, τράπεζες, από υπουργούς, γραμματείς και διευθυντές, μέχρι προϊσταμένους, είναι όργανα της ΝΤΠ και γιοι δοσίλογων, και της ΕΛΙΑΜΕΠ.

Τώρα το καταλάβατε;;;; ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; 

Μα γι’αυτό μας έβαλαν στα μνημόνια, για να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό .

Εσύ πληρώνεις

Και βέβαια από πού θα έβγαιναν τα έξοδα διαμονής και διαβίωσής τους;;;

Οι Έλληνες είτε πάνε να ψηφίσουν, είτε δεν πάνε, το αποτέλεσμα είναι βγαλμένο.

Ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερικές και βουλευτικές είναι ένα θέατρο καλοστημένο, νοθευμένο, καλολαδωμένο, ελεγχόμενο από μη Έλληνες.

Όταν στην Ελληνική βουλή θα είναι εκπρόσωποι όλων των επαγγελμάτων αντιπροσωπευτικά και όχι Εβραίοι, θα σωθεί η Ελλάδα.

Θα το φωνάζω συνέχεια, δεν κουράζομαι όταν πρόκειται για την πατρίδα μου.

Μια είναι η λύσει ακόμα γενική λευκή απεργία διαρκείας άπαντες σε όλη την Ελληνική επικράτεια, εκτός από το στρατό, τα νοσοκομεία και την αστυνομία, η πρόταση αυτή είναι ακόμα η ποιο ειρηνική, πριν τον εμφύλιο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

8 comments to Θα σταματήσουμε τον στρουθοκαμηλισμό;;;;;;;;;;;;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>