«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Μην με ρωτήσετε τη να κάνετε στις εκλογές, είσαστε μεγάλα παιδιά για να αποφασίσετε αν θα υπάρχεται αύριο.

ΕΚΛΟΓΕΣ μαυρο 23 11 2019

Ψηφήσεις δεν ψηφήσεις  το αποτέλεσμα έχει βγει, σου αρέσει να κείσαι κορόιδο;

Ψηφίσεις δεν ψηφίσεις το αποτέλεσμα έχει βγει, σου αρέσει να είσαι κορόιδο;;;

Μέτρο Ανάλυσης  και η  SINGULAR LOGIC είναι οι σύγχρονοι βιαστές σου.

Προδότες χρήματος, Χρηματισμένοι προδότες, Κληρονόμοι προδότες είναι αυτοί που τοποθετούνται στο σβέρκο σου, με ηλεκτρονική επιλογή των παραπάνω εταιριών!

 Την εταιρεία που κάνει την καταμέτρηση για τις Ελληνικές  εκλογές, των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC την αγόρασε Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Στα χέρια Σιωνιστών η Singular Logic – εταιρεία που καταμετρά τις ψήφους και ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα

Αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular Logic.

Το επενδυτικό fund εξ” Αμερικής έχει…. ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι τους οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους «οικονομικούς παράγοντες» και τα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο fund» ΚΚR.

Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR.

Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και Singular Logic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο Fund KKR.

Η ουσιαστικότερος παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την….. αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.

Πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει όλη τη…  ροή των αποτελεσμάτων και τα… διαχειρίζεται αναλόγως!!!

Αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular.

Η Singular λοιπόν περνά στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής, ενώ δηλώνουν ότι είναι αυτοί που ελέγχουν το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο που εκτελεί τις διαταγές τους, κάνοντας και τις απαραίτητες υποκλίσεις.

Παρακάτω παραθέτουμε για τους δύσπιστους τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας.

Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους – κλειδιά που το δημιούργησαν και το έστησαν:

1ος: Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι….Εβραίος έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ιουδαϊσμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

2ος: Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3ος: Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν «έργο» στις διάφορες κοινότητες.

Από τα παραπάνω τίθεται το εξής ερώτημα:

Αυτή η εν κρυπτό συμφωνία, που ποτέ δεν έμαθε ο ελληνικός λαός, που φέρνει εβραϊκό καθεστώς ιδιοκτησίας στην εταιρεία που έχει τον έλεγχο και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των εκλογών, θα την άφησει ο Ελληνικός λαός, στο απυρόβλητο, αν υπάρχει Ελληνικός λαός ενεργός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οι εκλογικοί κατάλογοι, που έχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στάχτη στα μάτια, είναι ισάξιοι με το κωλόχαρτο της τουαλέτας σου., το κωλόχαρτο είναι ποιο καθαρό

Ας ζητήσει κάποιος υπεύθυνος τους εκλογικούς καταλόγους να δείτε γέλια!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

6 comments to Μην με ρωτήσετε τη να κάνετε στις εκλογές, είσαστε μεγάλα παιδιά για να αποφασίσετε αν θα υπάρχεται αύριο.

 • .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
  .
  ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  .
  Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
  .
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ
  .
  ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………..
  .
  .
  Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
  .
  Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
  .
  .
  .
  .
  ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ :
  Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
  .
  Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
  .
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ,
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ,
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ , ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΛΟΓΟ :
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,
  ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ …..
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ – ΝΟΜΟΣ – …………..
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
  ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ – ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ – ΩΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ,
  ΚΑΘΕ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
  ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
  ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘ΄ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΖΩΝΗ ΤΡΑΖΙΝΤ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ……….
  ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 60 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ( 1.000.000 ) ΑΤΟΜΑ ,
  ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ , ΤΥΝΗΣΙΟΙ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ , ΕΝΤΟΠΙΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΗ , ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , Κ.Τ.Λ ….
  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ( 30.000.000 ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ,
  ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 300.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ,
  ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ 5.000 ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ .

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ .
  Η ΜΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΠΑΙΔΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ 30% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
  ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ .
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ – ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ !
  ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ,
  ΜΕΧΡΙ , ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 2009 , ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …………
  ΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ !
  ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ,
  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ …………
  ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
  ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , – ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΟΙ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΙ , ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ ……….
  ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , Ή ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ………….
  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΣΑΛΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟ 70% !
  ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ , ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΕΝΤΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ .
  ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ , ΤΟ ΜΑΛΜΕ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 100% !
  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ………..
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ – NO GO AREAS – ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ……………
  ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ – ΛΟΝΔΟΝΙΣΤΑΝ –
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !
  ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΤΥΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ …………..
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ,
  ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΜΕΝΤΑΛΙΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΥΠΑΧΘΕΙ :
  ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ – ΑΣ ΝΤΑΡΙ ΙΣΛΑΜ – ΔΗΛΑΔΗ ( ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ) ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ! ! !
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 120 – 130 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , Κ.Τ.Λ ………..
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2006 ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ .
  ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ Η ΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ,
  ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΙΣΡΟΗ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ , ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ .
  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1970 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡ΄ΟΜΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .
  ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ , ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ή ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
  ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ! ! !
  ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ – ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΛΚΟΟΛ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ,
  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΊΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΑΤΑΙ !
  ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΘΝΕΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΜΕΣΟΥΣ Ή ΑΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,
  ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ………..
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,
  ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΙΟ ΤΟ΄ΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ , ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ , ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ 80 ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,
  80 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΑ ΓΕΝΙΑΔΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ,
  ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ …..
  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,
  ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ .
  Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ Σ΄ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ , ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑ ΤΟΥ 90 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ , ΚΑΙ ΜΕΤ΄ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ .
  ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ,
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΥΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Ι
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΞΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ
  ΜΙΑ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ …………
  ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙΝΓΚ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ Ή ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,
  ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ Ή ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ,
  ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΑΝ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ , ΣΕΪΧΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ .
  ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΤΩΝ …..
  ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
  ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ……….
  ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , 25.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ,
  ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,
  ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ .
  ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ .
  ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ,
  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ …………
  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ – ΕΠΙΡΡΟΗ – ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ,
  ΜΟΝΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΑΜΓΚΟ , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ , 1,5.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ………..
  ΤΩΡΑ ΕΧΕΟ 800.000.000.000 ΜΕ 900.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟ .
  ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 5.000 ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ………………..
  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ !
  ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ,
  ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ – ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ
  – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ – ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ – ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ – ………………………
  ΤΟ 2001 , το 34% ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ , ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ , ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΗΤΑΝ 5% ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΚΑΙ 20% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2001 .
  ΕΚΤΟΤΕ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΣΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΖΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΝΕΩΝ – ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ , ΚΑΙ
  ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ .
  ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΗΓΕΝΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ , ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ,
  ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΗΓΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΗΡΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ .
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗ ΛΟΓΩ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ –
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ν΄ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ΄ΧΕΙΣ
  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ,
  ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ,
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ .
  ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ !
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ,
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ,
  ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ .
  ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ,
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΧΑΜΕΤ ,
  ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΑΛΗ ,
  ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΣΤΑ ΜΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
  ΣΤΗΝ ΔΕ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ,
  ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ,
  ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ,
  ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΡΟΖ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΓΚΕΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ Ή ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ,
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !
  ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .
  ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2011 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ
  ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ
  ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΟΖ ΚΑΡΝΤΕΝ !
  ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ .
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ .
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΕΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΕΖ , ΕΙΧΑΝ 70.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ,
  ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΙΤΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΧΑΝ 160.000.000 .
  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΕΠ ΖΟΥΝΕ 155.000.00 ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ,
  ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΣΟΓΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 180.000.000 ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ .
  ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟ 2050 Η ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ 250.000.000 , ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ 150.000.000 .
  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ ,
  ΓΙΑΤ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΕΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΡΗΜΟΣ
  ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΦΟΡΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΓΕΡΙ , ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ,
  ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙΚΑ
  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ , ΝΕΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ,
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ,
  ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΥΠΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ – ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ,
  ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ,
  ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΜΕΣΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ,
  ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΣ , ΡΩΣΙΑΣ , ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ , ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ………
  ΟΠΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !
  ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
  ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .
  ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΑΒΓΑΝΟΙ , ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΙ , 300 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
  ΣΗΜΑΙΝΕΙ 100.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ .
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΠ΄ ΑΛΛΟΥ ,
  ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .
  ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ .
  ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1948 ΤΟ 7Ο% ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,
  30% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΤΟ 1975 ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ 50 – 50
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 25% – 75% ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ .
  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ,
  ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ,
  ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ,
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 10.000.000 ΟΙΩΝΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ
  ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΟΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ,
  ΝΑ ΑΝΤΕΞΗ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , Σ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,
  ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ
  ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
  ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ , ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ , ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΨΙΛΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,
  Η ΧΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ή ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ , ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ,
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ …………….
  Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ,
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ – Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Κ Ο – Ή ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ή – Ο Χ Ι – ……………
  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ !
  ΑΠΟ΄ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ – Ο Λ Ο Ι – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ,
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ……….
  ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ,
  ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ !
  ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ……………….
  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !
  ΟΠΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ………….
  ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΟΙ ,
  ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ Ή ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ .
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ – ΔΥΝΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ,
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ,
  ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ .
  ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ .
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ
  ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ .

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

  • .
   .
   .
   .
   .
   ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
   .
   .
   .
   .
   .
   ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
   .
   ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   .
   Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
   .
   ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ
   .
   ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
   .
   ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………..
   .
   Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
   .
   Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
   .
   ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ :
   Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
   .
   Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
   http://arxaiaithomi.gr/2018/11/27/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#comment-13735
   ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ
   ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ :
   Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
   .
   Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
   —————
   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ……….
   ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ , ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΛΟΓΟ :
   ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,
   ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ …..
   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ – ΝΟΜΟΣ – …………..
   ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
   ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ – ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ – ΩΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ,
   ΚΑΘΕ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
   ——————-
   ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ .
   ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ
   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ – ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ !
   —————————
   ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
   ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , – ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΟΙ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΙ , ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ ……….
   ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , Ή ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ………….
   ————————–
   ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ , ΤΟ ΜΑΛΜΕ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 100% !
   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ………..
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ – NO GO AREAS – ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !
   ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ……………
   ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ – ΛΟΝΔΟΝΙΣΤΑΝ –
   ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !
   ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΤΥΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ …………..
   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ,
   ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΜΕΝΤΑΛΙΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΥΠΑΧΘΕΙ :
   ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ – ΑΣ ΝΤΑΡΙ ΙΣΛΑΜ – ΔΗΛΑΔΗ ( ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ) ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ! ! !
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 120 – 130 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , Κ.Τ.Λ ………..
   ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2006 ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ .
   ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ Η ΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !
   ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ,
   ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΙΣΡΡΟΗ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !
   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ , ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ .
   ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1970 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡ΄ΟΜΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .
   ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ , ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ή ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
   ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ! ! !
   ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ – ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΛΚΟΟΛ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ,
   ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΊΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΑΤΑΙ !
   ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΘΝΕΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΜΕΣΟΥΣ Ή ΑΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ,
   ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ………..
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,
   ————————–
   ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,
   ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ .
   ———————
   ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ,
   ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΥΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Ι
   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΞΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ
   ΜΙΑ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ …………
   ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙΝΓΚ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ Ή ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,
   ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ Ή ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ,
   ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΑΝ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ , ΣΕΪΧΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ .
   ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΤΩΝ …..
   ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
   ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ……….
   ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , 25.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ,
   ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,
   ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
   ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ .
   ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ .
   ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ,
   ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ …………
   ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ – ΕΠΙΡΡΟΗ – ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ,
   ΜΟΝΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΑΜΓΚΟ , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ , 1,5.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ………..
   ΤΩΡΑ ΕΧΕΟ 800.000.000.000 ΜΕ 900.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟ .
   ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 5.000 ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ………………..
   Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ !
   ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ,
   ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ – ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !
   ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ
   – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ – ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ – ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ – ………………………
   ——————–
   – ΝΕΩΝ – ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ , ΚΑΙ
   ————
   ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ .
   ——————
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ , ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ,
   ——————–
   ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΗΓΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΗΡΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ .
   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗ ΛΟΓΩ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ –
   ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ν΄ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ΄ΧΕΙΣ
   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ,
   ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ,
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
   ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
   ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ .
   ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ !
   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ,
   ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ,
   ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ .
   ————————-
   ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΣΤΑ ΜΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
   ΣΤΗΝ ΔΕ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ,
   ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ,
   ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ,
   ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΡΟΖ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΓΚΕΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ Ή ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ,
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !
   ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .
   ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2011 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ
   ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ
   ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΟΖ ΚΑΡΝΤΕΝ !
   ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ .
   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ .
   ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΕΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΕΖ , ΕΙΧΑΝ 70.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ,
   ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΙΤΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΧΑΝ 160.000.000 .
   ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΕΠ ΖΟΥΝΕ 155.000.00 ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ,
   ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΣΟΓΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 180.000.000 ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ .
   ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟ 2050 Η ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ 250.000.000 , ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ 150.000.000 .
   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ ,
   ΓΙΑΤ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΕΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΡΗΜΟΣ
   ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΦΟΡΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΓΕΡΙ , ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ,
   ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙΚΑ
   ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ , ΝΕΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ,
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ,
   ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΥΠΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ – ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ,
   ——————————
   ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ,
   ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,
   ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΣ , ΡΩΣΙΑΣ , ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ , ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ………
   ΟΠΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !
   ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
   ———————————
   ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .
   ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ .
   ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1948 ΤΟ 7Ο% ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,
   30% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΤΟ 1975 ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ 50 – 50
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 25% – 75% ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ .
   ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ,
   ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ,
   ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ,
   ————————
   ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
   Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ,
   ——————
   ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ
   ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
   ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ , ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ , ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΨΙΛΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,
   Η ΧΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ή ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ , ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ,
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ …………….
   Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ,
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,
   ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ – Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Κ Ο – Ή ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ή – Ο Χ Ι – ……………
   ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ !
   ΑΠΟ΄ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ – Ο Λ Ο Ι – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ,
   ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ……….
   ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ,
   ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ !
   ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ……………….
   ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !
   ΟΠΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ………….
   ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΟΙ ,
   ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ Ή ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ .
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ – ΔΥΝΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ,
   ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ,
   ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ .
   ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ .
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
   /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
   ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
   ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
   ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
   ΑΠΟ ΤΟ
   ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
   ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
   Και τα Ελληνικά σχολεία δημιουργήθηκαν στους χώρους των Ελλήνων προς αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους ,
   Ότι θέλουν να μάθουν γράμματα ;
   μπορούν να πάνε σε ιδιωτικά σχολεία ,
   στα Δημόσια δεν έχουν θέση ,
   Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ! ! ! …………………….
   Διότι οι Γονείς και οι Κηδεμόνες δεν ρώτησαν πως γίνεται στο Δημόσιο σχολείο
   ξαφνικά να υπάρχουνε ο Χασάν δίπλα στη Μαιρούλα ,
   όπου ο Χασάν δεν έχει χαρτιά , είναι ως γνωστόν ,
   ότι πρέπει από τον Έλληνα να υπάρχουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για να γράψει το παιδί του στο σχολείο ,
   θα έπρεπε λοιπόν ίσως να είχαν φροντίσει τον Διευθυντή αυτού του σχολείου
   που έβαλε μέσα τον Χασαν χωρίς χαρτιά , να τον Ενάγουν ……….. Αυτό δεν το έκαναν !
   Γιατί δεν το έκαναν ;
   Και αυτό για να μην μας πουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ……………………………..
   Άρα το καλό σου όνομα , σου είναι ποιό πολύτιμο από το παιδί σου !
   να γίνει ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ …………………………
   ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΕΙΣ ! ! ! !

   ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
   Η Πρώτη Γενιά έρχεται , προσπαθεί να σταθεί , είναι κάπως μουδιασμένη και ποιό συντηρητική τα παιδιά τους όμως , τα οποία έχουνε μάθει τα μέσα και τα έξω στην Κοινωνία Υποδοχής , και βλέπουνε πολύ καλά τι έχουνε οι ΑΛΛΟΙ ,
   και τι θέλουν ΑΥΤΟΙ να αποκτήσουν ,
   ΑΥΤΑ πάνε προς τα μπρός και κάνουν ΕΠΙΘΕΣΗ μετά .
   Για να πάρουνε από τον ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ το Κομμάτι της Πίτας , που θεωρούν ότι τους ΑΝΟΙΚΕΙ ! ! !

   Δεν πρόκειται επομένως περί πολέμου
   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , όπως το παρουσιάζουν οι Φιλόσοφοι του Πολυπολυτισμικού !
   Ότι συγκρούονται οι διαφορετικές ταυτότητες . Ο ένας φορεί φερετζέ ο άλλος δεν φορεί και εκεί δεν υπάρχει ΑΝΟΧΗ .
   ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ
   ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ……………………
   ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ;
   ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !
   ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ………..
   ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ! ! !
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ …………
   ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;
   ΑΡΧΙΖΟΥΜΑΙ ,
   ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,
   ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ;
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ .
   Ή ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
   ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ! ! !
   ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕΣ’ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ……………………
   ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ;
   ΑΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ;
   ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

   ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

   http://arxaiaithomi.gr/2016/01/23/18462/
   .
   .
   .
   .
   .

   • .
    .
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    .
    SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    .
    Η Σ Υ Χ Ι Α !
    .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ… ..
    .
    ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ……………………
    .
    ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ :
    .
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ……
    .
    ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ
    .
    ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ
    .
    ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ !
    .
    .
    .
    .
    .

    • Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης – το ολοκαύτωμα της Ευρώπης

     28 / 11 / 2018
     https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg
     .
     ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
     .
     ikonsgr29 Νοεμβρίου 2018 – 12:12 μ.μ.
     .
     Καλά,όλη η συλλογιστική περί «αυθόρμητης μετανάστευσης των υπερπληθών φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη» είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον π…, όμως αυτό:
     – θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
     ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

     Δηλαδή οι κύριοι μας λένε ότι ΟΙ ΟΡΔΕΣ, ΒΑΡΒΡΑΡΩΝ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΩΝ, ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ χρειάζεται να… «ενσωματωθούν»- εκπολιτιστούν, αν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ το θέλουν!!!! Αλλά θα είναι «δικαίωμα», του κάθε 3 κοσμικού κατσαπαλιά και τυχοδιώκτη, άμα γουστάρει, να παραμένει στην κτηνώδη κατάσταση που βρίσκεται ,και να συμπεριφέρεται αναλόγως…

     Η όλη ιστορία πάντως ειδικά με την έκρηξη πληθυσμού στην Αφρική, είναι κλασσική περίπτωση εβραϊκής συλλογιστικής:
     «πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα, μετά σας «προσφέρουμε» την λύση!»
     Τι εννοώ;
     Εχετε σκεφτεί ποτέ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ; Και αυτό βεβαίως ΔΕΝ συνέβαινε παλαιότερα! Τι άλλαξε λοιπόν;
     Αυτό που άλλαξε,είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ανθρωπιστική» βοήθεια των «φιλάνθρωπων» του δυτικού κόσμου, όπου ο συνδυασμός ακατάσχετης παροχής τροφίμων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (γιατροί του κόσμου, γιατροι χωρίς ζαρτιέρες κτλ, btw, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ χρηματοδοτούνται όλοι αυτοι οεο;), ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ= ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!

     Αφού λοιπόν με ωμη παρέμβαση οι «φιλάνθρωποι» ,ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ που υπήρχαν και λειτουργούσαν απο πάντα στην Αφρική, δημιούργησαν ένα ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟ πρόβλημα υπερπληθυσμού στην Αφρική!
     Και να που τώρα, λίγες 10ετίες μετά, έρχονται να δώσουν την λύση:
     ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ «ΚΑΚΙΑ» ΕΥΡΩΠΗ!

     Και γράφω «σας τους μετακομίσουμε», γιατί φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους αγαπησιάριδες φιλάνθρωπους ΔΕΝ σκέφτεται, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ άνθρωπος,είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει από μόνος του, να βρει την δύναμη, τα λεφτά και τα μέσα, για να έρθει ως «προσφυγο-μετανάστης» στην ευρώπη! Για μία ακόμα φορά λοιπόν,η «ανθρώπινη παρέμβαση» δηλαδή η
     ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ , είναι αυτή που επιτρέπει την μαζική μετανάστευση, χωρίς αυτήν, ΟΥΔΕΙΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
     Βλέπουμε λοιπόν, ότι το σχέδιο ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ του λευκού, Χριστιανού πολιτισμένου ανθρώπου, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ οργανωμένο και δομημένο,(π.χ. το πως χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια, ΟΧΙ από… «αγάπη και φιλανθρωπία» αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού=δημιουργία τους «στρατού εισβολής» για την ευρώπη) όπου επιπλέον, μέσω της ανελέητης προπαγάνδας των «φτωχών καϋμενων προσφυγομεταναστών με τα παιδάκια», προκαλούν το θυμικό και το συναίσθημα του μέσου ευρωπαίου, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
     .
     Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
     .
     https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html
     .
     .

     • .
      ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
      .
      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
      .
      ΑΠΟ ΤΟ
      ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
      ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
      .
      Και τα Ελληνικά σχολεία δημιουργήθηκαν στους χώρους των Ελλήνων προς αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους ,
      Ότι θέλουν να μάθουν γράμματα ;
      .
      μπορούν να πάνε σε ιδιωτικά σχολεία ,
      στα Δημόσια δεν έχουν θέση ,
      .
      Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ! ! ! …………………….
      .
      Διότι οι Γονείς και οι Κηδεμόνες δεν ρώτησαν πως γίνεται στο Δημόσιο σχολείο
      .
      ξαφνικά να υπάρχουνε ο Χασάν δίπλα στη Μαιρούλα ,
      .
      όπου ο Χασάν δεν έχει χαρτιά , είναι ως γνωστόν ,
      .
      ότι πρέπει από τον Έλληνα να υπάρχουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για να γράψει το παιδί του στο σχολείο ,
      .
      θα έπρεπε λοιπόν ίσως να είχαν φροντίσει τον Διευθυντή αυτού του σχολείου
      .
      που έβαλε μέσα τον Χασαν χωρίς χαρτιά , να τον Ενάγουν ……….. Αυτό δεν το έκαναν !
      .
      Γιατί δεν το έκαναν ;
      .
      Και αυτό για να μην μας πουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ……………………………..
      .
      Άρα το καλό σου όνομα , σου είναι ποιό πολύτιμο από το παιδί σου !
      να γίνει ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ …………………………
      .
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΕΙΣ ! ! ! !
      .

      ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      .
      Η Πρώτη Γενιά έρχεται , προσπαθεί να σταθεί , είναι κάπως μουδιασμένη και ποιό συντηρητική τα παιδιά τους όμως , τα οποία έχουνε μάθει τα μέσα και τα έξω στην Κοινωνία Υποδοχής , και βλέπουνε πολύ καλά τι έχουνε οι ΑΛΛΟΙ ,
      .
      και τι θέλουν ΑΥΤΟΙ να αποκτήσουν ,
      .
      ΑΥΤΑ πάνε προς τα μπρός και κάνουν ΕΠΙΘΕΣΗ μετά .
      .
      Για να πάρουνε από τον ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ το Κομμάτι της Πίτας , που θεωρούν ότι τους ΑΝΟΙΚΕΙ ! ! !
      .

      .
      Δεν πρόκειται επομένως περί πολέμου
      .
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , όπως το παρουσιάζουν οι Φιλόσοφοι του Πολυπολυτισμικού !
      .
      Ότι συγκρούονται οι διαφορετικές ταυτότητες . Ο ένας φορεί φερετζέ ο άλλος δεν φορεί και εκεί δεν υπάρχει ΑΝΟΧΗ .
      .
      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ
      ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ……………………
      .
      .
      ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ;
      .
      ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !
      .
      ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ………..
      .
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ! ! !
      .
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ …………
      .
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;
      .
      ΑΡΧΙΖΟΥΜΑΙ ,
      .
      ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,
      .
      ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ;
      .
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ .
      .
      Ή ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
      ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ! ! !
      .
      ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕΣ’ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ……………………
      .
      ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ;
      .
      ΑΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
      .
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ;
      .
      .
      ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
      .
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

      .
      ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

      .
      http://arxaiaithomi.gr/2016/01/23/18462/
      .
      .

     • Αποκάλυψη Γιόχανσον: Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ακόμη αίτημα για μετεγκατάσταση προσφύγων

      04.03.2020

      «Η μετεγκατάσταση είναι σημαντική. Οταν θα κάνει την αίτηση η Ελλάδα, θα το συζητήσουμε με τα κράτη μέλη», είπε η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων

      https://www.ethnos.gr/politiki/92086_apokalypsi-giohanson-i-ellada-den-ehei-kanei-akomi-aitima-gia-metegkatastasi

      Ίλβα Γιοχάνσον: «Δεν έχουμε λάβει αίτημα της Ελλάδας για μετεγκαταστάσεις προσφύγων» 4 Μαρ 2020