«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ Θαλάσσια Μαλάκια

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ΚΑΙ…
ΔΕΝ ΦΤΕΩ ΕΓΩ
Ως γνωστόν τα θαλάσσια Μαλάκια είναι,
πεταλίδες, χτένια, μύδια, στρείδια, πίνες, αχινοί, κ.λ.π. Προσκολώνται επάνω στα βράχια, και θρέφονται από το πλαγκτόν της θαλάσσης.
Τα μαλάκια σε μεταφορική έννοια είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί σε όλη την Υδρόγειο, και ειδικά στην Ελλάδα.
Τα μαλάκια οι πολιτικοί, λόγω προσαρμοστικότητας, έχουν αποικήσει όλη την Υδρόγειο, κατοικούν σε όλες τις χώρες, και θρέφονται από τον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την εξυπηρέτηση των Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Οι Επικυρίαρχοι της Γης, τοποθετούν τα Μαλάκια επικεφαλής σε όλα τα πολιτικά κόμματα, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Εκκλησία, στη Δικαιοσύνη, στη Δημόσια Διοίκηση, για να κάνουν τη δουλειά τους.

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» φωνάζουν οι ανθέλληνες πολιτικοί μας, μαλάκια των Κοσμοκρατόρων, στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, γιατί έτσι θέλουν οι Επικυρίαρχοι της Υδρογείου.
Με την γραφική αυτή φράση, «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε», καλούν τους πελάτες οι γνωστοί Νταβατζήδες, και σωματέμποροι, όταν ανοίγει κάποιο νέο «STUDIO».
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας γνωστοί σαν σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι οπαδοί της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης & Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εξουσία, και να ανέλθουν στην εξουσία. Προσκολώνται στην εξουσία σαν τα θαλάσσια μαλάκια στα βράχια της θαλάσσης!!!
Είναι οι γνωστοί διεθνιστές και Εθνομηδενιστές Δεξιάς & Αριστεράς, υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου των Επικυρίαρχων του πλανήτη, και Πλανητάρχη.
Οι γνωστοί Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές φέρνουν εδώ τους λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας & Αφρικής, για να εδραιώσουν την Αυτοκρατορία τους, αναμειγνύοντας τους ανθρώπους, δηλαδή «Λαοί , φυλαί, και γλώσσαι», σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI.
ΒΑΒΕΛ έκαναν την Ευρώπη και Αμερική!!!
Μόνον έτσι μπορεί ο Σημίτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ να εμπεδώσει την Σιωνιστική Αυτοκρατορία του.
Οι πολιτικοί μας σαν δούλοι και υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προσφέρουν στους λαθρομετανάστες τα πάντα.
Σπίτια, χρηματικά επιδόματα, Νοσοκομεία, Σχολεία, ΜΜΜ, φαγητό, ρουχισμό, και ο Ελληνικός Λαός πληρώνει………..
Όλα αυτά χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό!!!
Δεν πληρώνει ο Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αλλά ο φτωχός Ελληνικός Λαός, ο βαρύτατα φορολογημένος.
Πληρώνει ο Έλληνας, για να εδραιωθούν τα σχέδια του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τώρα οι προδότες και μαλάκια πολιτικοί μας, νοικιάζουν διαμερίσματα για να στεγάσουν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους αποκαλούν «πρόσφυγες», για να έχουν νομική κάλυψη.
Με λίγα λόγια τους εντάσουν μέσα στην Ελληνική κοινωνία, αδιαφορώντας για τον Πολιτισμό των ανθρώπων αυτών.
Εχθές μέσα στο κέντρο της Αθήνας, δύο λαθρό εκρέμασαν έναν συνάδελφό τους, τέτοια βαρβαρότητα και αγριότητα…..
Οι προδότες Πολιτικοί μας, Δεξιάς & Αριστεράς, αδιαφορούν για το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, του Λαού μας, φτάνει να εκτελέσουν τα σχέδια του αφεντικού τους Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιατί δεν πάνε στη Βουλγαρία-Ρουμανία-Αλβανία, αλλά έρχονται όλοι εδώ;;; Διότι εμείς έχουμε «Μαλάκια» πολιτικούς, με αφύλακτα σύνορα!!!
Γιαυτό λέγουμε, «Ανοίξαμε , και σας περιμένουμε»…….
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας είναι οι «Τσατσάδες» του Σιωνιστή Εβραίου Αυτοκράτωρα και Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή & διαφθορά, τα πολιτικά μαλάκια όλων των παρατάξεων, ούτε κουβέντα για τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, τα οποία έγιναν κατόπιν διαπλοκής & διαφθοράς διεθνώς, με εμπλεκόμενους τους Κοσμοκράτορες.
Συνεχώς ανέφεραν το «Παρακράτος», χωρίς να διευκρινίζουν στο Λαό ότι το παρακράτος είναι η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ έκοψε τη δόση που επρόκειτο να λάβουμε στα δύο, και τα θαλάσσια μαλάκια οι πολιτικοί μας αντί να κάνουν στάση πληρωμών τοκοχρεωλυσίων προς το δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κάνουν στάση πληρωμών προς τον Ελληνικό Λαό. Τόσο δούλοι είναι.
Κανείς να μη βρεθεί στη θέση τους.
Η θέση τους είναι η δυστυχία του Ελληνικού Λαού!!!!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>