«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

KOKKINEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.

ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

——————————————–

Θέμα: Ονομασία της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ!!!

———————————————————-

Προς όλους τους ανησυχούντες Έλληνες Πατριώτες. Προς πληροφορίαν σας, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί στους Σλάβους Σκοπιανούς, παρά τις αποφάσεις των προηγούμενων Σιωνιστών εφιαλτών πολιτικών, διότι οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν «Κόκκινες Γραμμές» στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στα εθνικά θέματα.

Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Κοτζιάς είναι πατριώτης.

Είναι ανιστόρητη και ανθελληνική ενέργεια, των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να δώσουν το Ελληνικό όνομα Μακεδονία στους Σλάβους.

Το δέχτηκαν οι ΣαμαροΒενιζέλοι διότι ήταν κλητήρες της Μέρκελ υπηρέτριας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Φαντασθείτε την Ελληνική Μακεδονία των Ελλήνων Βασιλέων Φιλίππου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, και της Μητρός αυτού Ολυμπιάδος, της Βεργίνας-Αμφίπολης-Δίον, στα χέρια των Σλάβων, χωρίς ιστορία, διότι το θέλει η Ν.Τ.Π.!!!

Τόσο αγράμματοι και ανιστόρητοι είναι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αυτοί μόνον από Τράπεζες, Χρηματιστήρια, ενεχυροδανειστήρια, δάνεια, τόκους, Spreads CDS, BONDS, αγορές, και άλλα κλεπτοκρατικά κόλπα γνωρίζουν.

Είναι οι παγκόσμιοι πότες του αίματος των Λαών της Γης. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους!!!

Είναι σαν να δίναμε εμείς τη πατρίδα του Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ, της Σάρας, Ραχήλ, Ρεβέκας, Ρούθ, (από το ROTHSCHILD) (ό εστί μεθερμηνευόμενον οι υιοί της Ρούθ), την ιερή Γη των Βασιλέων Δαυϊδ & Σολομώντα, στους Ισλαμιστές Μουσουλμάνους Τζιχαντιστές!

 

 

 

Μας αδικούν, δεν τους αδικούμε!!!

Εμείς όμως είμαστε ιστορικά πολιτισμένοι, και σεβόμαστε Ιστορία- Θρησκεία, και παραδόσεις των Λαών της Γης. Πράγμα που δεν κάνουν οι Κοσμοκράτορες. Εμείς δεν είμαστε βάρβαροι!!!

Εάν υπήρχε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ποτάμι, τότε θα έπρεπε να φοβόμαστε και ανησυχούμε, διότι το ποτάμι, με τα όχι καθαρά νερά, έχει εκφρασθεί κατά το παρελθόν, υπέρ των εθνικών παραχωρήσεων, κόντρα στη συνθήκη της Λωζάνης. Νομίζουν οι αφελείς ότι έτσι με υποχωρήσεις, υποτέλειες, και παραχωρήσεις στους γείτονες, θα εξασφαλίσουν συνθήκες καλής γειτονίας, και ειρήνης.

Έτσι αποθρασύνονται οι εχθρικοί γείτονες, διότι το θεωρούν δειλία των Ελλήνων, και υποταγή στη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του Μεγάλου Αδελφού, της οποίας οι εχθρικοί γείτονες τυγχάνουν μαριονέτες και ευνοούμενοι.

Εάν βλέπατε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ποτάμια, με λασπώδη και θολά νερά, τότε δικαιολογημένα θα έπρεπε να φοβάστε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τότε πραγματικά η Ελλάδα θα εγένετο κοιλάδα του «Πεσαβάρ» που λέει ο Θείος Τράγκας στις πρωϊνές εκπομπές στο ραδιόφωνο.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, και οι αφελείς οπαδοί του ποταμιού πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης της προπαγάνδας της Ν.Τ.Π. και Σιωνιστικής διακυβέρνησης και παγκοσμιοποίησης.

Δεν έχουμε ανάγκη τα Σιωνιστικά Ευρωπαϊκά δάνεια της Σιωνιστικής Τρόϊκας, με αυτά μας σκλάβωσαν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, χάρη στα Στρατηγικά – Γεωπολιτικά- & Γεωενέργειας ευεργετήματα της δημιουργίας προς τη πατρίδα μας. Φτάνει να μπορούμε να τα εκμεταλλευθούμε και αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Έχουμε μια πλούσια πατρίδα, με ηλίθιους αποτυχημένους πολιτικούς. Μπορούμε με τις κατάλληλες δυναμικές πολιτικές, να τους χορέψουμε σε ένα ταψί τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, αφέντες Ευρώπης & Αμερικής, με τη Γεωστρατηγική μας θέση.

Να τους πούμε δυναμικά, ή μας σβύνετε το χρέος που παράνομα μας χρεώσατε, ή παραχωρούμε στρατιωτικές βάσεις στη Ρωσία, έναντι παντός τιμήματος. Θα δεχθούν να διαγράψουν το χρέος διότι φοβούνται τη Ρωσία στο Αιγαίο!

Ας ζητήσουμε νομικά από τη Γερμανία τα δις. ευρώ που μας χρωστάει.

Η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να «φάει» πολλά χαστούκια από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. γιατί ήτανε κακομαθημένη στην υποτέλεια από τους εφιάλτες Σαμαράδες!!!

Ήδη ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε τα πρώτα βήματα για αμυντικές συμφωνίες με τη Ρωσία.

Οι Γερμανοί θέλουν πάτημα στο λαιμό για να βάλλουν μυαλό. Το GRECXIT είναι απειλές.

Η Ε.Ε. χρειάζεται την Ελλάδα για Γεωπολιτικούς σκοπούς, και αυτό πρέπει να καταλάβουμε, γιαυτό ιδρύουν τα ποτάμια, για να μας έχουν πολιτικά και οικονομικά στο χέρι. Η Γερμανία χωρίς το φυσικό αέριο της Ελλάδος θα είναι πάντα εξαρτημένη από τη Ρωσία.

Αναφορικά με τα πετρέλαια, ας το κάνουμε όπως το έκανε η Νορβηγία, που όλα τα έσοδα πηγαίνουν στα ασφαλιστικά ταμεία, με χρηστή διοίκηση.

Οι ΑΝ.ΕΛ. όπως και η Χ.Α. είναι αναγκαίο καλό για τη πατρίδα. Μην ξεχνάτε ότι και τον ήρωα Κολοκοτρώνη φυλάκισαν οι τότε Κωλέτηδες-Μαυροκορδάτηδες σημερινοί Σαμαράδες, δούλοι και υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!

Η φυλάκιση Ελλήνων Πατριωτών είναι απαράδεκτη! Έπρεπε η Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των εθνικών αναγκών και περιστάσεων της πατρίδος, και όχι να υπακούει στις επιθυμίες των αχυρανθρώπων πολιτικών. Βλέπε παράδειγμα ιστορικών δικαστών.

Στους δύσκολους καιρούς για τη πατρίδα ποίους θα χρησιμοποιήσουμε;;; μήπως τους Σαμαράδες;;

Ο Τερτσέτης και Πολυζωϊδης αναρριγούν στο τάφο τους για τα σημερινά εθνικά σφάλματα!

Οι φυλακισμένοι βουλευτές πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι για να εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό, όπως ορίζει το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Τον Κολοκοτρώνη φυλάκισαν, όταν όμως τον χρειάστηκαν, έτρεχαν να τον παρακαλούν να βοηθήσει…………

Τα Εθνικά μας θέματα είναι κόκκινη γραμμή για τους ΑΝ.ΕΛ. και αυτό συγκρατεί τους θεωρητικούς αφελείς οπαδούς των ποταμιών, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκοσμιοποίησης.

Με Σαμαρο-Βενιζέλους & Ποτάμια, (Σιωνιστικά κατάλοιπα, εκλογής της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ), η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν χαμένη υπόθεση για την Ελλάδα, διότι ήδη οι Σιωνιστές απελθόντες πολιτικοί – με τις νέες Σιωνιστικές δυνάμεις τα Ποτάμια με τα θολά νερά, -_ (και όλη αυτή τη Σιωνιστική παρέα-μαφία που είχε παραλύσει και παραπλανήσει τους Έλληνες), είχαν υποσχεθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, αλλά και στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στα μεγάλα Αφεντικά, στο μεγάλο Αδελφό!!!

Είχαν υποσχεθεί την ενέργεια της Ελλάδος, μισά-μισά, με τον Τούρκο, και τους Σιωνιστές της Παγκόσμιας Δικτατορίας του κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Λες και ο Τούρκος, εάν ήταν δικά του, θα τα μοιραζότανε με εμάς!!!

Δηλαδή από πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, δεν θα είχε μείνει τίποτα για τους Έλληνες.

Η απελθούσα πολιτική Σιωνιστική μαφία, είχαν υποσχεθεί όλο το πλούτο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Παντοκράτορες, φτάνει αυτοί να ήταν στην εξουσία!! Γιαυτό δεν οριοθέτησαν την Α.Ο.Ζ. Έστελναν όλες τις εισπράξεις της Ελλάδος, στο Μεγάλο Αφεντικό ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ο Ελληνικός Λαός πείναγε, του πήραν το σπίτι, αυτοκτονούσε, δυστυχούσε, και δεν είχε υγεία-παιδεία-εργασία-πρόνοια!

Ο Καλός Θεός της Ελλάδος, σώζει την Ελλάδα, και την Ελληνική Μακεδονία, τη Θράκη, με το Αιγαίο και τα νησιά ! Ο διαμελισμός της Ελλάδος ήταν επί θύρες με τους απελθόντες εφιάλτες!

Προς επιβεβαίωση βλέπε επίσημες δημόσιες δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, προς το πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν είχε αντιδράσει, αλλά είχε αποδεχθεί σιωπηρώς τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ελλάδος.

Ο Σαμαράς με τη πολιτική απρέπεια και αγένεια που διέπραξε, με το να μη παραδώσει τη Πρωθυπουργία, έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου με το ελικόπτερο, σαν τους Αργεντινούς Πρωθυπουργούς, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων αρπακτικών!

Ο Σαμαράς δεν είχε πολιτικό πολιτισμό!!!

Τέτοιους Σιωνιστές εφιάλτες ηγέτες είχαμε!!!

Χρειαζόμαστε Έλληνες Πατριώτες, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, διότι πολύ εβρώμισαν την Ελλάδα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους!!!!

Μας κατέστρεψαν με τη χρεοκοπία, ενώ εμείς δεν τους πειράξαμε!!!

Βλέπουμε με φιλικό μάτι, και τείνουμε χείρα φιλίας σε όλους τους Λαούς της Γης.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>