«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους ας αφήσουμε το εγώ και ας πούμε σας πολιτισμένοι, το εμείς.

Ας δούμε το παν μέτρο άριστον.

Ζητήσαμε κάποιον να μας σώσει την ελπίδα.

Ζητούσαμε κάποιον να ανεβάσει  σε έναν αθώο λαό την αξιοπρέπεια του,  που την έκανα οι προδοτες πατσαβούρι.

Ζητήσαμε κάποιον να μας σήκωση όρθιους που είμαστε στο σκύψιμο και στις επικύψεις.

Ζητήσαμε κάποιον να σεβαστεί τους χιλιάδες θανάτους συμπατριωτών μας  από την απελπισία.

Ζητήσαμε κάποιον να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα.

Ζητήσαμε κάποιον να πει ότι η Ελλάδα δεν είναι αυτή που σας έδειξαν οι κερδοσκόποι και προδότες μαζί με τους παγκόσμιους ανθέλληνες.

Επιτέλους ξέρουμε τι θέλουμε όταν μας είχαν για εκτέλεση, όταν θα τεμάχιζαν την Ελλάδα με τα τελευταία συμφωνηθέντα;;;

Είμαστε λαός δημοκρατικός και πολιτισμένος;;; Ή ο καθένας μετρά την δημοκρατία μέσα από τα δικά του συμφέροντα;;; Ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τις λάθος επιλογές μας και να τις διορθώνουμε;;;

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  έχει αναρτήσει ότι δίνει 100 ημέρες να αποδείξουν τα λεγόμενα τους, μέχρι τότε θα τους βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου και αν αρχίσουν να αλλάζουν στράτα και είναι όλα επιφανειακά τεχνάσματα θα ξανά κάνω το χρέος μου σαν Έλληνας πατριώτης.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Επιτέλους ας αφήσουμε το εγώ και ας πούμε σας πολιτισμένοι, το εμείς.

 • Περαστικος

  Ας δούμε το παν μέτρο άριστον.(ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟ)?

  Ζητήσαμε κάποιον να μας σώσει την ελπίδα.
  Ζητούσαμε κάποιον να ανεβάσει σε έναν αθώο λαό την αξιοπρέπεια του, που την έκανα οι προδοτες πατσαβούρι.(ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 3 ΣΠΙΤΙΑ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛ….)

  Ζητήσαμε κάποιον να μας σήκωση όρθιους που είμαστε στο σκύψιμο και στις επικύψεις.
  Ζητήσαμε κάποιον να σεβαστεί τους χιλιάδες θανάτους συμπατριωτών μας από την απελπισία.
  Ζητήσαμε κάποιον να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα.
  Ζητήσαμε κάποιον να πει ότι η Ελλάδα δεν είναι αυτή που σας έδειξαν οι κερδοσκόποι και προδότες μαζί με τους παγκόσμιους ανθέλληνες. https://www.youtube.com/watch?v=0XgBGzcIDEc

  Επιτέλους ξέρουμε τι θέλουμε όταν μας είχαν για εκτέλεση, όταν θα τεμάχιζαν την Ελλάδα με τα τελευταία συμφωνηθέντα;;;( ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. 250 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ. Α! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ)

  Είμαστε λαός δημοκρατικός και πολιτισμένος;;; (ΟΧΙ)

  Ή ο καθένας μετρά την δημοκρατία μέσα από τα δικά του συμφέροντα;;;(ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ)

  Ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τις λάθος επιλογές μας και να τις διορθώνουμε;;;(ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΟΙ)

  Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει αναρτήσει ότι δίνει 100 ημέρες να αποδείξουν τα λεγόμενα τους, μέχρι τότε θα τους βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου και αν αρχίσουν να αλλάζουν στράτα και είναι όλα επιφανειακά τεχνάσματα θα ξανά κάνω το χρέος μου σαν Έλληνας πατριώτης.( ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>