«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν μπορώ άλλο την υποκρισία.


Σε ένα λαό που θέλει να λέει ότι είναι πολιτισμένος η θρησκεία δεν έχει καμιά δουλειά με το κράτος, η θρησκεία είναι το πιστεύω του καθενός στο σπίτι του, όχι παρά έξω για να έχει και τον απαιτούμενο σεβασμό μέσα σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

Παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου στα πολιτικά πράγματα.

 Βλέπω με θλίψη ένα λαό που είναι δυστυχισμένος, διχασμένος, δολοφονημένος, συκοφαντημένος από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι, από αυτούς που σε σκοτώνουν με τον σταυρό στο χέρι.

Και δεν αντιδρούν, δεν θέλουν να σκεφτούν γιατί αυτός ο θεός τους δεν τους βοηθά, ή ακόμα χειρότερα γιατί τους τιμωρά;

Αυτός είναι και ο λόγος που κρατούν τους λαούς αμόρφωτους, για να μπορούν εύκολα να τους τρομοκρατούν με έναν θεό και μια δύναμη ανύπαρκτη.

Σήμερα ο λαός επέλεξε να δοκιμάσει την ελπίδα, όταν είσαι με το ένα πόδι στον γκρεμό και σου δίνει ο άλλος το χέρι να πιαστείς, η λογική λέει ότι θα πιαστώ από το χέρι που μου προσφέρεται και μετά θα δω αν αυτό το χέρι ήταν αληθινό και ήθελε να με σώσει ή να με εκμεταλλευτεί για τους δικούς του  σκοπούς.

Λένε ότι ο Τσίπρας είναι άθεος και λοιπόν τι σε ενδιαφέρει εσένα, θα σε βάλει και στην κρεβατοκάμαρα του, τόσο πολιτισμό έχεις; Αυτά είναι τα κριτήρια σου για έναν ηγέτη;;;

Λένε ότι είναι πλουσιόπαιδο και δεν μου λέει κάποιος ποιος από αυτούς τους προδότες δεν είναι μέχρι σήμερα και αν δεν είναι πλούσιος γίνεται με το αίμα το δικό σου.

Καλά θα ήταν ο άνθρωπος να είχε καταφέρει να έχει έναν πολιτισμό που να του επιτρέπει να διαλέγει τους άριστους, μέχρι όμως να το καταφέρει δεν έχει άλλη επιλογή από το να τους δοκιμάζει όλους,  ώστε να μην είναι σίγουρος για την καρεκλά του κανένας.

Όλες οι Κασσάνδρες με κροκοδείλια δάκρυα με μαντζούνια θρησκευτικά και ψεύτικες δικαιολογίες κατηγορούν έναν άνθρωπο που δεν τον έχουν δει στην πράξη αν λέει αλήθεια σε αυτά που υπόσχεται.

Άνθρωπε υπνωτισμένε άδραξε την ευκαιρία και δώσε του μια προθεσμία λογική,  μέχρι 6 μήνες να δεις αν πάει προς τα εκεί που σου υποσχέθηκε και αν δεν τηρήσει τα λεγόμενα του, άλλαξέ τον αμέσως, έτσι θα καταφέρεις να γίνεις εσύ ο αληθινός εντολέας, όταν αυτός που θα σου υποσχεθεί θα ξέρει ότι αν δεν πράξει τα λεγόμενά του θα πάει σπίτι του.

Δεν αντέχω άλλο αυτήν την ψεύτικη υποκρισία του μεγαλύτερου μέρους του λαού μας, όταν είσαι  μέσα στα σκατά μέχρι το λαιμό και είσαι έτοιμος να πεθάνεις και σου δίνουν το χέρι να σε σώσουν και εσύ αρνείσαι  διότι είναι άθεος, ναι μπορεί να είναι άθεος αλλά σου δίνει το χέρι να πιαστείς και δεν σου επιβάλει να είσαι και εσύ, δικό του πιστεύω είναι, ενώ αυτοί που εσύ λες θρήσκους και θεοσεβούμενους σε πατάνε στο κεφάλι να σε αποτελειώσουν.

Σύνελθε ΕΛΛΗΝΑ  η θρησκεία  δεν έχει καμιά δουλειά με το κράτος και το σύνταγμα.

Η θρησκεία είναι σεβαστή από τον κάθε πολίτη για τον εαυτό του  και τον άλλον , αλλά  στο σπίτι του. Εσύ θέλεις να πιστεύεις  σε κάτι που εσύ νομίζεις ότι είναι σωστό, όταν  με το δικό σου πιστεύω δεν παραβιάζεις του άλλου το πιστεύω,  τότε είσαι πολιτισμένος και δημοκράτης.

Ενώ το κράτος είναι να ρυθμίζει την οργάνωση μιας πολιτισμένης  και δημοκρατικής κοινωνίας.

Ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος είναι επιβεβλημένη για ένα λαό που θέλει να λέγεται πολιτισμένος.

Για ποιο λόγο εγώ να πληρώνω τον παπά, έναν τεμπέλη, τι μου προσφέρει;;;

Θέλει να είναι εκπρόσωπος κάποιον που τους αποδέχονται, καλός με δικά τους έξοδα.

Και να ήταν σωστοί έστω σε ρόλο κοινωνικό να πω ότι προσφέρουν έργο στην κοινωνία, αυτοί όλοι είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο και ζουν σε βάρος του λαού.

Αυτοί που τελούν σαν παπάδες κοινωνικό έργο είναι ελάχιστοι των ελαχίστων.

Εμπνέομαι από δημοκρατικά αισθήματα και για αυτό το πιστεύω του καθενός το θεωρώ ιερό δικαίωμα του  κάθε ανθρώπου, όμως στο σπίτι του ο καθένας και όχι προς εξαγωγή και πώληση και προσηλυτισμό.

Η θρησκεία είναι η αδυναμία του ανθρώπινου μυαλού να αντιμετωπίσει συμβάντα που δεν μπορεί να καταλάβει.

Το θέμα είναι ότι; Αν αυτά που πιστεύεις είναι λάθος ,είναι λάθος και η ζωή σου ! Γιαυτό πρέπει να ερευνάς τι πιστεύεις ! Επίσης ο έξυπνος αναθεωρεί,  ο βλάκας ποτέ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>