«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ εε ΚΑΙ εα ΤΩΝ ΕΔ & ΣΑ (100%) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣτΕ ΕΝΤΟΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αισθάνομαι πολύ άσχημα διαβάζοντας τέσσαρες μέρες προ των εκλογών την διαβεβαίωση του κ. Πρωθυπουργού για άμεση άρση της μισθολογικής αδικίας.

Ίσως ο κ. Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός θεωρούν ότι οι απόστρατοι πάσχουν από Alzheimer και έπαυσαν να ενθυμούνται διαχρονικά τα προεκλογικά πολιτικά ψέματα και υποσχέσεις τους, που μέσω των παπαγάλων του συστήματος περνούν δήθεν εμπιστευτικά στους « Ένστολους».

Η ανακοίνωση αυτή προσβάλλει την λειτουργία του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος, τη νοημοσύνη των Στρατιωτικών και εμπαίζει τις Οικογένειές τους.

Οι στρατιωτικοί είναι μία κατηγορία επιλεγμένων ανθρώπων με ειδικά και δοκιμασμένα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά προσόντα, που συνεχώς βελτιώνονται και σφυρηλατούνται μέσα από την εκπαίδευση και την ενάσκηση των καθηκόντων τους.

Αυτό που διακρίνει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από άλλα λειτουργήματα, είναι το αξιακό περιβάλλον που ζουν και ενεργούν, η υπεράσπιση της ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της Πατρίδος.

 

 

Μέσα στα πλαίσια της υλοποιήσεως των σχεδίων της Νέας Παγκόσμιας τάξης, τα κυβερνώντα κόμματα διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και διαπομπεύουν τα στελέχη τους, άλλοτε αποκαλώντας τα  «‘Ένστολους» και άλλοτε «αντιπαραγωγικούς» όταν γιά τα στελέχη δεν υπάρχει ωράριο, οι άδειες είναι κοινό μυστικό ότι γράφονται αλλά δύσκολα λαμβάνονται,  λόγω του υψηλού βαθμού ευθύνης των στελεχών.

Από νεαράς ηλικίας καθιστάμεθα διοικητές, υπεύθυνοι για τη ζωή, την εκπαίδευση και το ηθικό των ανδρών μας. Χρεωνόμεθα ζωτικό χώρο τον οποίον έχουμε ορκισθεί να υπερασπιστούμε μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας

Όλοι οι στρατοί των ευνομουμένων χωρών αποτελούν το καμάρι της Πατρίδος τους και χαίρουν της εκτίμησης και της φροντίδας της πολιτείας. Η μόνη χώρα που η Κυβέρνησή της διαχρονικά κωφεύει είναι η Ελλάδα.

Κύριε Πρωθυπουργέ των απατηλών υποσχέσεων και του ξεπουλήματος της Ελλάδος , σπρώχνετε κάθε ημέρα την Ελλάδα πιο κοντά στον Καιάδα της Ιστορίας.

Επιτρέψατε να μειωθεί η Δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια εποχή που η περιοχή έχει μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη και ο φίλος σας Ερντογάν εξαγοράζει ζωτικά μας εδάφη, ώστε η εισβολή στην Ελλάδα να είναι αυτή τη φορά εκδρομή για τους Τούρκους, σαν αυτή που περιέγραψε η κυρία Ρεπούση για τους γονείς μου, που ήλθαν από τη Σμύρνη.

Κύριε Πρωθυπουργέ με 18 δις ευρώ από την πώληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ θα εξασφαλίζατε, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, το αξιόμαχο των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Εσείς όμως και η παρέα σας προτιμάτε να το χαρίσετε.

Αγνοείτε τον Λαό σε όλα τα σημαντικά θέματα του Έθνους, που αφορούν το μέλλον και την επιβίωσή του. Η εντύπωση όλων των σκεπτομένων Ελλήνων είναι ότι όλα τα μνημονιακά κόμματα υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

Σχετικά με τη μέριμνα που δείχνετε για το σώμα των Στρατιωτικών, σας γνωρίζω ότι ήμουν νιός και γέρασα και μετά από μισό αιώνα (1966) αναμονής έπαυσα να περιμένω κάποιο οικόπεδο του ΑΟΟΑ, που σαν μέλος του συνεταιρισμού «Κατσιποδίου» θα το είχα πάρει προ πολλού.

Τόσα στρατόπεδα χαρίσθηκαν σε Δήμους από τις εκάστοτε Δημοκρατικές ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες θα μπορούσαν με εξαγορά του 5% των Στρατοπέδων να επέλυαν το οικιστικό πρόβλημα των στελεχών.

Πολλές μεταθέσεις, προβλήματα εξοικείωσης οικογενείας, σύζυγοι που δεν μπορούν να ασκήσουν πλέον το επάγγελμά τους συνθέτουν μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη, που δυστυχώς οι περισσότεροι ανώτατοι συνάδελφοι, όταν επιλέγονται με κομματικά κριτήρια στην κορυφή, τα παραβλέπουν.

Οι κλεπτοκρατικές Κυβερνήσεις άδειασαν  το ταμείο μας, πούλησαν τα περιουσιακά στοιχεία του ΜΤΣ και όχι μόνο.

Αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να είναι κανείς αφελής για να τον μαντρώνουν τα κόμματα και να πιστεύει σε επαναλαμβανόμενα ψέματα.

Όλοι μας γνωρίζουμε την Ιστορία μας. Η Ιστορία γράφτηκε και δεν σβήνει. Σέβομαι, καταλαβαίνω και τιμώ όσους έχασαν γονείς και συγγενείς από την κατάρα του αδελφοκτόνου πολέμου. Πρέπει να την διαβάζουμε για να μας διδάσκει και να μην επαναληφθεί. Πρέπει να μας ενώσει και να απομακρύνουμε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν  το δραματικό αυτό γεγονός για να μας κρατούν χωρισμένους και αδύναμους.

Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Ο τελευταίος δεξιός πέθανε στη φυλακή και ήταν ο στρατηγός Ντερτιλής. Ο τελευταίος αριστερός ήταν στις Βρυξέλες και πέθανε τρώγοντας μαύρο χαβιάρι.

Όλοι οι υπόλοιποι που βγάζουν τους δεξιούς και τους αριστερούς σκελετούς από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας είτε εργάζονται για την παγκοσμιοποίηση ή εμμένουν στο χθες λόγω ηλικίας.

Κάποια γνωστή μου είπε κλαίγοντας ότι εψήφισε δεξιά για να μην έλθει η αριστερά και της πάρει το σπίτι. Τελικά της το πήρε η Τράπεζα.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη αν δεν την σταματήσουμε τώρα θα μετατρέψει την ανθρωπότητα σε κόλαση, που η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια δεν θα στοιχίζουν ούτε ένα λεπτό..

Σας επισυνάπτω την ένσταση και τα Υπομνήματα που η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛ.ΛΑ.Σ υπέβαλε στις 12 Νοεμβρίου του 2014 στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ), με την οποία αποδεικνύαμε την αντισυνταγματικότητα των Κυβερνήσεων από το 2009 μέχρι σήμερα. Η  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ –ΕΛ.ΛΑ.Σ δεν κατέρχεται στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, γιατί η ενέργεια αυτή θα αναιρούσε την ένστασή της, η απόφαση της οποίας αναμένεται σύντομα.

  Στο παρακάτω βίντεο και μεταξύ 18ου και 20ου λεπτού, βουλευτής καταγγέλλει την καταδίκη, από το Ειρηνοδικείο του Μονάχου της Γερμανίας, των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που  χρηματίστηκαν από την ΣΙΕΜΕΝΣ.

Εκατόν σαράντα εξ [146] υποθέσεις που καίνε τις Κυβερνήσεις 2009-2015 έχουν καταχωνιασθεί στη Βουλή

ΜΘΠΧ

Στέργιος Σμυρλής

Ταξχος(ΕΑ) 1966

https://www.youtube.com/watch?v=TwKGqhterVs#t=218ν <https://www.youtube.com/watch?v=TwKGqhterVs#t=218ν>

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>