«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κι Ομως Υπαρχουν Ακομα Ελληνες

Ιανουαριου 23, 2015

ελλαδα ακρίτες

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα απαξιώθηκε, αυτό τονίζεται από χίλιες δυο μεριές, τεκμηριώνεται από χίλια δυο γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά. Ωστόσο πάλι κατάφεραν οι πολιτικοί μας μαζί με τα ΜΜΕ να πολώσουν το κλίμα. Οι Έλληνες θα παγιδευθούν και πάλι, εφόσον βασίζονται για την ενημέρωση τους σχεδόν αποκλειστικά στις αναλύσεις και στις ειδήσεις που τους «προσφέρουν» τα μεγάλα ΜΜΕ. Με όσους κι αν μιλά κανείς, ακούει να εκφράζουν μια βαθειά απελπισία για τις εξελίξεις. Αυτοί οι ίδιοι οι πολιτικοί που έφεραν την απελπισία όσο βασίλευαν, ζητούν τώρα την ψήφο του λαού για να τον σώσουν -ας ελπίσουμε για τελευταία φορά.  

 

 

Ακούει κανένας για τις μίζες των πολιτικών, ακούει για συμμαχίες ακόμα και με εγκληματικές οργανώσεις, τους ακούει στις αντιπαραθέσεις μεταξύ τους και η αίσθηση που αποκομίζουμε είναι ότι δεν φωνάζουν στην πλειονότητα τους για την πατρίδα άλλα για την “πάρτη”  τους. Ωστόσο λίγοι, πολύ λίγοι, καίγονται για την πατρίδα άλλα το σύστημα είτε τούς πετά έξω μονομιάς ή τούς απομονώνει. Ο λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία σπάνια τους αναγνωρίζει γιατί τα ΜΜΕ έτσι επιθυμούν.

Κι αν όμως είναι λίγοι οι εν ενέργεια πολιτικοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα Ελλήνων που θα έδιναν και τη ζωή τους για να δουν την πατρίδα όρθια, με αξιοπρέπεια, να αξιοποιεί τις δυνατότητες που έχει. Όλοι αυτοί εργάζονται συνεχώς, προοδεύουν στον τομέα που επέλεξαν να υπηρετήσουν και προσμένουν την ώρα που αυτό το φαύλο σύστημα θα καταρρεύσει επιτέλους οριστικά και μια νέα ήμερα θα ξημερώσει.

Όλοι αυτοί οι πατριώτες έχουν δύο αντιπάλους:

α. την δυσκολία να αναγνωρισθούν από κάποια ευρύτερη ομάδα και να δημιουργήσουν μια κρίσιμα μάζα που θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος αυτής της αθλιότητας που ζούμε σήμερα και

β. Τον μεγαλυτερο αντίπαλο, τα κανάλια, που με τίποτα δεν θέλουν να προβληθεί ένας υγιής κόσμος που σκέπτεται σωστά και που θα μπορούσε να αναστήσει αυτό το κατεστραμμένο κράτος.

Σωστοί Έλληνες, πατριώτες, έντιμοι, υπάρχουν, αλλά φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες διότι το όλο σύστημα έτσι όπως λειτουργεί θα τούς καρατομήσει.

Ακούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις, θα πάρει πίσω τις άδειες των μεγάλων καναλιών και θα τις ξαναμοιράσει !! Θα τολμήσει;

Aκούμε ότι θα κάνει επιτροπή να βρει γιατί το χρέος έφτασε σε αυτό το δυσθεώρητο ύψος, θα τολμήσει;

Θα βρει τι έγινε και η Ελλάδα, που θα έπρεπε να ήταν το πλουσιότερο μέρος του κόσμου, έγινε το φτωχότερο;

Θα μπορέσει άραγε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έκαναν όλοι οι προηγούμενοι; Έχει την πρόθεση; Έχει την δύναμη; Μεγάλα ερωτήματα στα οποία αναμένονται με αγωνία απαντήσεις.

Όλα αυτά, θα μπορούσε να τα κάνει, αν έπαιρνε όλα τα κόμματα μαζί του ώστε να σχηματίσουν μια ισχυρή πανεθνική «κυβέρνηση σωτηρίας» ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν  τους δανειστές που μέχρι τώρα έφαγαν τα σωθικά της Ελλάδας και αναμένουν στο μέλλον να φάνε και τα κόκαλά της. Ας αφήσουν έξω μόνο τη Χρυσή Αυγή.

Έχει ο Τσίπρας τα κότσια;  Έχει την λεβεντιά; Έχει το όραμα;

Σύντομα θα μάθουμε.

http://ithesis.gr/politikh/ki-omos-iparchoun-akoma-ellines/


Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>