«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στης 25-01-2015 παίζετε στο θέατρο η ΕΛΛΑΣ η τελευταία παράσταση η επέλαση των προδοτών!


Το  σενάριο   έγραψε και επιμελείται ο Συγγραφέας Χέρνη Κίσινγκερ, Η Fed, το ΝΑΤΟ, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ΔΝΤ, με την άοκνοι συμπαράσταση του ΟΗΕ, ΟΑΣΕ το ΚΙΣ Ισραήλ η Ελίτ των τραπεζών του Λονδίνου!

Σκηνοθέτες ,  Γερμανία,  Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Αγγλία.  Και η  Ευρώπη των Φιλελλήνων!

Χορηγοί και χρηματοδότες της θεατρικής παράστασης …  Siemens, Bosch , Mερσεντές , LiDL, Praktiker, και πολλά ευαγή ιδρύματα της Γαλλίας και όλης της Ευρώπης!

 Κουκούλες, μάσκες,  βραχιόλια, μπαλόνια, καθρεφτάκια  θα προσφέρει η Κίνα!

Οι  ηθοποιοί με την σειρά που θα τους παρουσιάσω  σε πρώτους ρόλους, είναι οι εξής.

Το πρώτο ρόλο στους προδότες θα κάνει ο Αρχηγός του κράτους Κάρολος Παπούλιας!

Τον δεύτερο ρόλο ο προδότης Σαμαράς!

Τον τρίτο ρόλο  ο Μπάτλερ Του Σαμαρά,   ο προδότης Ευάγγελος Βενιζέλος, ή  μπενι, ή Τούρκογλου!

Σε ρόλο ορντινάντσας  ο γλοιώδης προδότης Φώτης Κουβέλης!

Σε παλαιότερους  πρώτους ανδρικούς  ρόλους, έπαιξαν  Σημίτης, Παπανδρέου, Καραμανλής και θα βρίσκονται παρόντες στην τελευταία παράσταση η επέλαση των προδοτών!

 

 

Σερβιτόρες:  Μακρή Ραχήλ, Γεννηματά, Πιπινέλη και άλλες πολιτικές γλάστρες!

Τα κουστούμια επιμελούνται: Καμένος, Θεοδωράκης,

Το   ρόλο στο υπουργείο υγείας, θάψιμο  και επεξεργασία των πτωμάτων και αυτοχείρων, Ο προδότης Άδωνις Γεωργιάδης!

Το ρόλο του χάρου που θα αρπάζει τις ψυχές έχει αναλάβει δικαιωματικά λόγο εμπειρίας σε αυτούς τους ρόλους,  ο Κων/νος Μητσοτάκης, με βοηθούς τον Γιο του Κυριάκο και την κόρη του Μπακογιάννη!

Τις κατασκευές και τα έργα των σκηνικών ανέλαβαν εργολαβικά, Λάτσης, Μπόμπολας!

 Στον ρόλο  του Ζιγκολό, Τατσιόπουλος!

Την θρησκευτική επιμέλεια έχουν ο Ιερώνυμος και Οι Εβραίοι!

Τα  οικονομικά της παράστασης επιμελήθηκαν Παπαντωνίου, Στουρνάρας, Κατσέλη, Παπακωνσταντίνου, Χαρδούβελης!

Την μεταφορά των χρημάτων από τις εισπράξεις στις τράπεζες ανέλαβε αποκλειστικά ο Καρατζαφέρης Γιώργος!

Τις διαφημίσεις, αφισοκολλήσεις, της παράστασης  έχουν αναλάβει η , Παναγιωταρέα, Τρέμη, Πρεπεντέρης, Πορτοσάλτες, Αφτιάς, Σόμπολος, Βούλτεψη, και ο σύλλογος των δημοσιογράφων!

Την ορχήστρα  θα διευθύνουν οι  μουσικοί  Παπαρήγα, Κουτσούμπας, Κανέλλη!

ΟΙ 300 ηθοποιοί  της βουλής θα παρελαύνουν σε διάφορους ρόλους κατά την διάρκεια της παράστασης!

Στον γυναικείο ρόλο των υπουργών και αναμορφωτών της Παιδείας, Δραγώνα, Ρεμπούση, Διαμαντοπούλου, και πληθώρα πρυτάνεων!

Την προστασία της παράστασης έχουν αναλάβει οι Σεκιουριτάδες  της Χρυσής Αυγής από το κέντρο επιτηρήσεων του Κορυδαλλού!

Τις στρατιωτικές αρχές θα εκπροσωπήσει ο Γιουλ Μπρινερ της Ελλάδος  Νίκος Δένδιας!

Την παράσταση Η επέλαση των προδοτών θα παρουσιάσει και θα κλείσει ο κονμφερασιέ Αλέξης Τσίπρας!

Τα παράπονά σας στην καλλιτεχνική διεύθυνση, Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Οδός Έβρου Κρήτης και Κέρκυρας Καστελόριζου γωνία!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>