«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελληνιδες και Ελληνες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας!!! Ο Ελληνικος Λαος πραγματι αναζητα και αναμενει τον «Ηγετη» για την σωτηρια της πατριδας απο την ταξη σας! Τερμα την 25.01.2015 στις ωρες των μεγαλων προσβολων!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513   E-Mail: chaziteo@t-online.de

  12.01.2015

ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 25. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015…..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΙΚΟ, ΠΑΣΟΚ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΠΑΣΟΚ-ΓΑΠ) ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑΣ (ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.)!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Την 25.01.2015 και κατω απο την σκια του μεγαλοπρεπους Ολυμπου, του λοφου Καστα της Αμφιπουλης, του ελαιωνα του Πλατωνα και τον ποτε παλαι Αττικον Ουρανον, θα ασκησει παλι μετα τις βουλευτικες εκλογες της 25. Ιανουαριου 2015 στην Ελλαδα, εκτος απροοπτου, ενα εβρα’ι’κης προελευσης «Αμαρτωλο Πολιτικο Συναφι» απο τις φαρες και τα μαντρια του διαβρωμενου Νεποτισμου, αποτελουμενο απο πληθωρα υιων, θυγατερων, αδερφων, ανηψιων,  φυγοστρατων, φυγομαχων, δολιοφθορων, τουρκοπροσκυνητων, καταδοτων, συκοφαντων, φιγορατζηδων, καραγκιοζηδων, γυφτομαγγων, κολεγιοπουλων των Αθηνων κ.α. με ελληνοποιημενα ονοματα.

Ο συρφετος αυτος, με τα αδεια ασκια που τα φουσκωνη απ’εξω ο αγερας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, συνεχιζει μετα το 1974 με συνεπεια να βωλοδερνεται σε κομματικες αθλιοτητες  πασης μορφης και παντος ειδους, να φαλκιδευη τα οραματα του Ελληνικου Εθνους, να θανατωνη τα ανακλαστικα του τοπου, να ξεπουλα τα παντα και να καταστρεφη οτι βρισκει ακομη μπροστα του ορθιο.

Ο συρφετος αυτος, συνεπικουρουμενος απο τους απαταιωνες των ΜΜΕ, μεγαλοκαναλαρχες, εργολαβους, τραπεζιτες και τοκογλυφους, δηλαδη απο τα βρωμοσκυλα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, καθοδηγηται απ’ αυτους που μεχρι σημερα δεν ξεχασαν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη και συνεχιζουν να γιορταζουν καθε χρονο την «Ανουχατ», δηλαδη την «Ημερα του Νικαναρος», την ημερα δολοφονιας του Ελληνα αξιωματικου και της φρουρας του στην Ιερουσαλημ.

Ο ως ανω συρφετος που ασκει εξουσια στην πατριδα μας συνεορταζει με τους εχθρους της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου…..

Ο ως ανω συρφετος των πασχοντων απο σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια (επιγονοι Τουρκοκοτσαμπασηδων, Καλλικαντζαρων, Τσορμπασηδων, Κεχαγιαδων κ.α. Τουρκογυφτων) συμμετεχει σε ολες τις συναξεις των Χαζαρων εκεινων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που καθοριζουν τις τυχες των λαων του πλανητη μας και σερνουν και την πατριδα μας στην οικονομικη και γεωγραφικη καταστροφη.

Μεσα σε 40 χρονια κατεστρεψε ο ως ανω συρφετος την ελληνικη οικονομια, παιδεια, οικογενεια, γλωσσα και υποθηκευσεν γεννεες Ελληνων σε ξενους.

Η επενδυση της Ελλαδος πανω στο ετσι ονομασθεν ευρωπα’ι’κο οικοδομημα υπηρξεν ενα τεραστιο και ασυγχωρητο λαθος.

Πιστεψε εσφαλμενα, οτι μεσα στο «κελεφος» της Ε.Ε. θα ειχε επιλυσει ολα τα προβληματα της, μικρα και μεγαλα, εσωτερικα και διμερη.

Αυριο και αδιαφορο απο την επικρατηση της Πανουκλας ‘η της Χολερας, δηλαδη της Σκυλας ‘η της Χαρυβδης ο ως ανω συρφετος θα παραδωσει αμαχητι στους Τουρκους την Δυτικη Θρακη, το μισο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και την σχετικα ακομη ελευθερη απ’οτι παρεμεινεν Κυπρο, θα παραδωσει αμαχητι στους Σκοπιανους την Μακεδονια, στους Αλβανους την Ηπειρο και στους Ισραηλινους την Κρητη, βασει των σχεδιων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που βρισκονται σε πληρη εξελιξη και φερουν τα ονοματα «Overkill» και «Φαιδωρα».

Τι καταρες και αναθεματα για τον ως ανω συρφετο, που μετετρεψεν εναν υπερηφανο λαο, σε μια πλαδαρη, θρησκοληπτη και απελπισμενη μαζα ανθρωπων που αυτοκτονει λογω Μνημονιων!…Τι καταρες και αναθεματα για τους Αλκιβιαδηδες και Εφιαλτες, που ξεπουλουν την πατριδα τους και την μετατρεπουν με την λαθρομεταναστευση σε πολυεθνικη και πολυφυλετικη!….

Οσοι την 25.01.2015 ψηφισουν τα παναθλια μορφωματα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. κατατασσονται αυτοματα στους προδοτες του Ελληνικου Εθνους, στους προδοτες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου!

Ουδεις Ελληνας πρεπει να αμφιβαλλει οτι τα ως ανω παναθλια μορφωματα ειναι υπαιτια για την σημερινη καταντια της πατριδας μας, ειναι υπαιτια για την αποκρυψη της αληθειας, για την συγκαληψη των σκανδαλων και για την προστασια των υπαιτιων για την εθνικη μας καταστροφη, δηλαδη ολων εκεινων των καθαρματων που ευθυνονται για την διαφθορα και την λεηλασια των υποδομων της πατριδας μας και για την καταρρευση αυτης.

Ελληνιδες και Ελληνες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας!!!

Ο Ελληνικος Λαος πραγματι αναζητα και αναμενει τον «Ηγετη» για την σωτηρια της πατριδας απο την ταξη σας!

Τερμα την 25.01.2015 στις ωρες των μεγαλων προσβολων!

Ενας νεος Αρης οφειλει να ξαναφερει πισω ολους τους μεγαλους νεκρους της φυλης μας, για μια νεα πρεμιερα της νεωτερης ιστοριας μας εντος του 21ου αιωνα και για πολιορκια και εξοντωση ολων των σημερινων πολιορκητων της χωρας μας.

Η σημερινη θλιβερη κατασταση της πατριδας μας, κραυγαζει για αιματερα και ριζοσπαστικη πολιτικη, στρατιωτικη και δικαστικη μεταρρυθμιση και για «εκτελεστικα αποσπασματα χωρις χαριστικες βολες» απ’αυτους που διακατεχονται και καθοδηγουνται «ακομη» απο την ανδρεια του Αχιλλεα και Μεγαλου Αλεξανδρου, απο τους ουρανοφαντορες πατριωτες ολων των εποχων, απο το πνευμα του Ιωνα Δραγουμη και απο τους απλους και μεγαλους Ελληνας πολιτες των κρισιμων στιγμων της πατριδας μας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ελληνιδες και Ελληνες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας!!! Ο Ελληνικος Λαος πραγματι αναζητα και αναμενει τον «Ηγετη» για την σωτηρια της πατριδας απο την ταξη σας! Τερμα την 25.01.2015 στις ωρες των μεγαλων προσβολων!

  • Ιωάννης

    Κε Χατζηθεοδώρου, σας θαυμαζω και συγχαίρω για το ηθος σας, την δύναμη σας και τις θεσεις σας.
    Σας διαβαζω πολυ καιρο. Νομιζω οτι θα ήμουν οφέλιμος αν σας προτεινα να διαβασετε το αρθρο του καθ. Ηφαιστου :

    ” Διαπραγματευτικη Στρατηγικη της Ελλαδας στην Τρεχουσα Συγκυρια: «πελατειακές σχέσεις» («patron-client relations») μεταξύ ισχυρών και λιγότερο ισχυρών κρατών”

    …με ευθύ παραλληλισμο με την διαπραγματευση Αθηναίων-Μηλίων του Θουκυδιδη. Ειναι αρκετα μεγαλο αρθρο, που, ομολογω, με εκανε να “επαναδιαστασιολογησω”, εστω ελαφρώς, το προσωπικό μου οραμα για μια δυνατη Ελλαδα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>