«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» (Β! Έκδοση)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ  Προς  Σεβαστούς Κυρίους Δικαστές  της ΑΝΩΤΑΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

  

      ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!

        —————————————

Η  Αγία ημών Εκκλησία  ψάλλει,

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ  ΓΗΣ».

Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοί- παράγοντες, θα προβούν σε ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω της εταιρείας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULAR LOGIC–εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού!!!

Όσοι πολιτικοί αρνηθούν υποταγή, απλώς δολοφονούνται.

 

 

Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει,

«Ιερουσαλήμ-Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους του Θεού».

Βλέπετε οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι έχουν ιστορική παράδοση, και ιστορικές καταβολές στις δολοφονίες……………..

Τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι τα ποτάμια, και τα δύο πολιτικά μορφώματα του ΓΑΠ & του Μπένι!

Στην Ευρωβουλή οι «Έλληνες» ευρωβουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων, σαν εφιάλτες, ψήφισαν υπέρ των Γερμανών, και κατά των Ελλήνων, για τις πολεμικές αποζημιώσεις, και για το κατοχικό δάνειο! Ξυπνήστε Ρε!!!

Γιαυτό σήμερα μας βομβαρδίζουν με τις ψεύτικες αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, για να μας έχουν ψυχολογικά ενημερωμένους για τα νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ αφελές κοινό.

Οι Δημοσκοπήσεις είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τα ψέματα του Σαμαρά προς τον Ελληνικό Λαό, είναι και αυτά παραπλάνηση του Λαού, προς εξαγωγήν βιαίων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ελληνικέ Λαέ, κατοχύρωσε τα πολιτικά σου δικαιώματα, μην αφήσεις τους Μεγιστάνες Παντοκράτορες να σου τα κλέψουν!!!

Γιαυτό οι δοσμένοι πολιτικοί διεξάγουν άθλιο προεκλογικό αγώνα, γεμάτο κινδυνολογία, και με φραγή στα Εθνικά μας θέματα.

Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με τα γεγονότα της Γαλλίας, που ορισμένοι εδώ αχυράνθρωποι (πολιτικοί & Ιεράρχες), θέλουν να οικοδομήσουν  ΤΕΜΕΝΟΣ στους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, (εν τω μέσω των Αρχαίων Αθηνών), ώστε οι Ισλαμιστές να αποκεφαλίζουν πιο εύκολα τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς. (Αρχιερείς εξέλθετε, ενδεδυμένοι με τις Αυτοκρατορικές στολές)!!

Ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών δεν έχει ακόμη επισκευασθεί, και οι κοκορόμυαλοι Αρχιερείς χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ, μαζί με τους αχυράνθρωπους πολιτικούς. ( Εξέλθετε Αρχιερείς, να σας θαυμάσουμε, για να χτίσετε το ΤΕΜΕΝΟΣ)!!!

Οι πολιτικοί-κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,- προσφέρουν Ελληνική υπηκοότητα στους αιμοδιψείς Ισλαμιστές, και ονομάζουν αυτούς «πρόσφυγες»,(τους δολοφόνους Τζιχαντιστές,) ώστε να έχουν όλα τα αγαθά και ευεργετήματα του Διεθνούς Δικαίου, για να μας σφάζουν ευκολότερον…….

Ήρθαν εδώ σαν εχθροί εισβολείς, και εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι, τους παρέχουμε στοργή, αντί να υπερασπιστούμε τη πατρίδα, και τους εαυτούς μας!

Ανοιχτές οι πύλες της Ελλάδος λένε οι προδότες πολιτικοί!

Εφαρμόζουν την πολυ-πολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα όπως διετάχθησαν από το Σιωνιστή παγκόσμιο Δικτάτορα μεγάλο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

Τόσο ανεγκέφαλοι και εφιάλτες, είναι οι πολιτικοί μας……

Πρέπει οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι, να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκληματιών. Ποίοι κρύβονται πίσω στα παρασκήνια;;;

Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές είναι τα εκτελεστικά όργανα, ποίοι όμως κρύβονται πίσω από τέτοιες τρομοκρατικές αθλιότητες και πράξεις;;;

Ποίοι τους χρηματοδοτούν;;; Ποίοι τους εξοπλίζουν;;;

Οι εκλογές είναι σκηνοθετημένα σενάρια εκλογών, για να πιστέψει ο Ελληνικός Λαός, ότι πρόκειται για τη πραγματική βούλησή του.

Στη πραγματικότητα πρόκειται για παρωδία εκλογών, αφού η παγκόσμια Δικτατορία τελικά θα εκλέξει αυτούς τους πολιτικούς που θα υλοποιούν τις ανθελληνικές  αποφάσεις των.

«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ»……………….

Απευθυνόμενος στο πρόεδρο της Ν.Τ.Π. κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ του λέω, «ΜΗ  ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ  ΓΗΣ»………………

Κύριοι Δικαστές, Σας  κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.

Πρέπει να επέμβετε πριν είναι αργά…………..

Σε ΕΣΑΣ την ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , έχει τις ελπίδες του ο Ελληνικός Λαός.

Αλλοίμονο αν διαψευσθεί……………..

Επί τούτοις διατελώ,

Με  Σεβασμό

      Αντώνης  Γρυπαίος

 Διεθνολόγος

 Αρθρογράφος Διαδικτύου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>