«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι;Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές

Με πολύ αγάπη για τους φίλους της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ από τον φίλο μου Γιατρό Κώστα Σουρέα!!!

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι;Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι;Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν υποστούν καρδιακή προσβολή χωρίς βοήθεια,το πρόσωπο του οποίου η καρδιά δεν χτυπάει σωστά και που αρχίζει να …….αισθάνεται λιποθυμία έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα πριν από την απώλεια συνείδησης.Ωστόσο τα θύματα μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους… με το βήχα επανειλημμένα και πολύ δυνατά. Μια βαθιά ανάσα θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από κάθε βήχα και ο βήχας πρέπει να είναι βαθύς και παρατεταμένος έτσι ώστε να έχουμε και παραγωγή πτυέλων από βαθιά μέσα στο στήθος.Μια ανάσα και ο βήχας πρέπει να επαναλαμβάνεται περίπου κάθε δύο δευτερόλεπτα προς τα πάνω μέχρι να φτάσει η βοήθεια ή έως ότου αισθανθείτε την καρδιά να χτυπάει και πάλι κανονικά.Οι βαθιές ανάσες δίνουν οξυγόνο στους πνεύμονες και ο βήχας κινήσεις που συμπιέζουν την καρδιά να κρατήσει το αίμα που κυκλοφορεί. Η συμπίεση στην καρδιά βοηθά επίσης να ανακτήσει φυσιολογικό ρυθμό. Με τον τρόπο αυτό τα θύματα καρδιακής προσβολής μπορεί να καλέσουν για πρώτες βοήθειες. Ενημερώστε πολλούς άλλους ανθρώπους όσο το δυνατόν γι ‘αυτό σε βλακείες είστε πρώτοι!. Θα μπορούσε να σώσει τις ζωές τους!Ένας καρδιολόγος λέει εάν ο καθένας που βλέπει αυτή την ανάρτηση αν την μοιραστεί σε 10 άτομα μπορεί να στοιχηματίσετε ότι θα κερδίσει τουλάχιστον μία ζωή ..Αντί αστείας ανταλλαγής πληροφοριών παρακαλώ να συμβάλλετε με τη διαβίβαση των πληροφοριών μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ατόμου . γιατί θα ξέρει τι θα κάνει.

 

 

http://www.to-mati.net/45370/pos-na-epiviosete-apo-kardiaki-prosvoli-otan-eiste-monoikoinopoiiste-to-pantou-tha-sosete-zoes-2

Kwstas Soyreas

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟ-ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ,, Π,Χ, ΣΤΑ ΠΡΟ= ΠΟΝΟΣ Η ΒΑΡΟΣ + ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ,,ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ,ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΙΑΓΟΝΙ ,,ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ,,,ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ +ΕΜΕΤΟΣ [[ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ]],,ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ [ΑΓΚΩΝΑ–ΚΑΡΠΟ]],,,ΠΟΝΟΣ Η ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΩΣΗ Η ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,, ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,,ΑΙΦΝΙΔΙΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΩΣΗ,,ΑΙΦΝΙΔΙΑ–ΑΝΕΞΗΓΗΤ

Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ……ΣΤΑ ΜΕΤΑ = ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΩΣ ΔΡΙΜΥΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ,,ΕΦΙΔΡΩΣΕΙΣ ,ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ,,ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΛΜΩΝ …..ΤΙ ΚΑΝΩ???ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ,,,ΞΑΠΛΩΣΤΕ ,,ΗΡΕΜΗΣΤΕ [[ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ]] ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ…….Η ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…..ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ….ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ,,ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ,,ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ—ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,,ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ…….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ…ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ….. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ …..ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΡΕΑΣ ..ΣΥΝΤ\ΧΟΣ ΠΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ,,ΔΙΕΥ]ΤΗΣ Ε,Σ,Υ……..

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>