«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΟΘΕΙΑ- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ & ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

                

Οι Εκλογές έρχονται. Κατ’ αρχήν οι νεο-Έλληνες είναι αδύνατον να ξυπνήσουν από το κομματικό δογματικό λήθαργο. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιαν. θα το αποδείξει. Φαντασθείτε ότι υπάρχει πλήθος ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν ακόμη τους ψεύτες Σαμαράδες & ΓΑΠ!!!

Θα δούμε «πράματα και θάματα» που λέει ο λαός!

Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν!!!

Οι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι (450 π.χ.) συμβούλευαν τους Αθηναίους «Να μην ψηφίσουν τα γαϊδούρια για άλογα».

Φαίνεται είχαν και αυτοί τους ίδιους ψηφοφόρους, σαν τους σημερινούς. Αναφέρομαι στη περίπτωση της Χρυσής Αυγής, για να δούμε τι ρόλο παίζουν οι Κοσμοκράτορες δανειστές στα εσωτερικά της πατρίδας μας.

Η Δικαιοσύνη «θεωρητικά» είναι τυφλή, και υποτίθεται δεν επιρρεάζεται από πολιτικές παρεμβάσεις.

 

 

Η φυλάκιση είναι η καλλίτερη πολιτική διαφήμιση, για το κόμμα αυτό. Όπως έγραψαν τα ΜΜΕ η φυλάκιση του πατριωτικού αυτού κόμματος , ήταν εντολή της A. J. C. & W.J.C. (παγκόσμιος Εβραϊκή επιτροπή), των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων της Γης.

Κανονικά πρέπει να υπάρχει χειραφέτησης των δικαστών από την εκτελεστική εξουσία. Η εκτελεστική εξουσία είναι τυφλό όργανο των Σιωνιστών Μεγιστάνων Κοσμοκρατόρων!

Το κόμμα της Χ.Α. είναι ένα εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα, και αυτό δεν το θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!!!

Σε περίπτωση που το εκλογικό Σώμα, δώσει ένα μεγάλο ποσοστό στη Χρυσή Αυγή, αμέσως οι Επικυρίαρχοι της Γης θα επέμβουν μέσω των οργάνων τους, και θα αλλάξουν τα αποτελέσματα, προς δόξαν των εκλεκτών πολιτικών.

Με τι τρόπο θα επέμβουν το αφήνω στη φαντασία σας.

«Μη πλανάσθε Ιουδαίοι», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία, οι δημοσκοπήσεις και τα εκλογικά αποτελέσματα είναι ειδικότης και παραγγελία της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. O Ελληνικός πληθυσμός στην Ελλάδα αντικαθίσταται με ταχύ ρυθμό με Ισλαμιστές, και όλοι οι αρμόδιοι κοιμούνται όρθιοι.

Πρέπει όλες οι πολιτικές κοσμοθεωρίες να εκφράζονται ελεύθερα στο εκλογικό Σώμα, στη προεκλογική περίοδο, και ΟΧΙ να φυλακίζονται για τα φρονήματά τους!!!

Όχι να υποκύπτουμε στις θελήσεις των εχθρών του Ελληνισμού, που είναι η εκμετάλλευση και ο διαμελισμός της Ελλάδος! Πρέπει να υπερασπιστούμε τη πατρίδα!

 Όσον αφορά το χαρακτηρισμό «Εγκληματική οργάνωση», αυτό είναι επινόηση των Κοσμοκρατόρων,  και των τοπικών σφογγοκολάριων, και αχυρανθρώπων, εχθρών της Ελλάδος, και του Ελληνικού Λαού.

Ως «Εγκληματική οργάνωση» χαρακτηρίζουν τους πατριώτες, που διάκεινται ενάντια στα συμφέροντά τους.

Mη φυλακίζουμε τους πατριώτες, γιατί στον έσχατο κίνδυνο ποίος θα βρεθεί να υπερασπίσει τη πατρίδα;;; μήπως οι ΣαμαροΒενιζέλοι, με το ΓΑΠ, & ποτάμια;;;

Έτσι φυλακίσαμε και τους αγωνιστές του 1821…………..

Οι προδότες πολιτικοί θα δραπετεύσουν στο εξωτερικό, στις βίλες τους, και θα αφήσουν το Λαό υπό δεύτερη Γερμανική και Τουρκική Σιωνιστική κατοχή!!!

«Εγκληματική οργάνωση» είναι εκείνοι που βύθισαν τον Ελληνικό Λαό, στη χρεοκοπία, στα Μνημόνια, στη φτώχεια, στη δυστυχία, στην αρπαγή του πλούτου της πατρίδος, στις αυτοκτονίες των Ελλήνων, στις βαριές φορολογίες και χαράτσια, και στο κατακλυσμό της πατρίδος από Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες!!!

Έτσι νοθεύθηκε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, προς δόξαν των Σιωνιστών κατακτητών,  & Επικυρίαρχων της Γης!!!

Νοθεύθηκε το DNA Ελλήνων, είναι αυτό που θέλουν οι

Επικυρίαρχοι του πλανήτη!!!

Οι ΣαμαροΒενιζέλοι λένε το χρέος των 500 δις. ευρώ είναι βιώσιμο. Είναι σαν να έχει κάποιος καρκίνο, και να λέει ότι είναι βιώσιμος. Τέτοια μυαλά προδοτών μας κυβερνάνε.

Η τελευταία Βουλή ήταν η χειρότερη της Ελληνικής Ιστορίας,

και ευτυχώς για την Ελλάδα η Βουλή αυτή διαλύθηκε!    

Υπενθυμίζω το 1ο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος, παρ.2 «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και παρ.3 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα», ακούς Ανωτάτη Δικαιοσύνη;;;

και όχι να φυλακίζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, εκτελώντας εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Επιθυμία των Επικυρίαρχων, να εκλέγονται πολιτικοί του χεριού τους, όπως ΣαμαροΒενιζέλοι, ΓΑΠ, Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια, κ.λ.π. που βύθισαν το Λαό στη φτώχεια, στη δυστυχία, στη σκλαβιά, και στα Μνημόνια των δανειστών

του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της Σιωνιστικής Μασονικής Τρόϊκας.!!!   

Βέβαια η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία, στη περίπτωση αυτή, που ο Ελληνικός Λαός υπέρ-ψηφίσει τη Χ.Α. δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο, αμέσως θα επέμβει με επιχείριση αστραπή, με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, (αλήθεια τι ρόλο παίζει η Singular logic);;;;;;; γιατί πολλά λέγονται!!! Φήμες και ψίθυροι κυκλοφορούν στο Λαό για εκτεταμένη νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!!

Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη δεν θα αφήσουν τη «μπουκιά» από το στόμα τους!!!  Ήδη θα το έχουν προγραμματίσει, αφού βεβαίως όλοι οι μηχανισμοί του κράτους είναι στα χέρια τους, και θα ανακοινωθούν επιθυμητά εκλογικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν απόλυτα τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!! (Ν.Τ.Π.)

Αλλιώς πως θα «κλέψουν» το πλούτο του Ελληνικού Λαού;;;

(Θυμηθείτε τη δεύτερη τετραετία Σημίτη, τι συνέβη τα μεσάνυχτα των εκλογών,(2000), όπου οργίαζαν τα πιόνια των Κοσμοκρατόρων, στην έκδοση εκλογικών αποτελεσμάτων).

Έχουν πρόγραμμα να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό!!!

Η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα υδρογονανθράκων αντίστοιχα

με αυτά της Λιβύης. Όπως οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι κατέλαβον τη Λιβύη διά των όπλων, έτσι έχουν καταλάβει και την Ελλάδα ειρηνικά διά των προδοτών πολιτικών. Και κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι! Τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα.

Τι παιχνίδι παίζεται εδώ;;; Μια έκθεση της τράπεζας Γερμανίας, κάνει λόγο για πιθανά έσοδα υδρογονανθράκων που θα μπορούσαν να ανέλθουν σε 500 δις. ευρώ.

Είναι το ποσόν που μας έχουν χρεώσει οι Κοσμοκράτορες μέσω της μεγάλης Σιωνιστικής Τρόϊκας των Πεφωτισμένων.

Αυτό το ποσόν θα το «φάνε» οι ηγέτες των Κοσμοκρατόρων, μέσω προδοτών πολιτικών, και εμείς θα μείνουμε χρεωμένοι.

Από τους Κοσμοκράτορες επιχειρείται αρπαγή και διαμελισμός της Ελλάδος, αλλιώς πως θα αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο;;; Βλέπε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο, Ελληνική Α.Ο.Ζ. Αυτό κάνουν στα κράτη με ορυκτό πλούτο και αδυνάμους πουλημένους πολιτικούς προδότες.

Τα πάντα στη χώρα μας είναι υπό τον έλεγχο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, της παγκόσμιας διακυβέρνησης & Ν.Τ.Π. 

Ο Σαμαράς ομιλώντας στο κρατικό κανάλι είπε ότι «οσφραίνεται» ότι θα κερδίσει τις εκλογές.

Ο Σαμαράς γνωρίζει και «μυρίζεται» ότι οι δανειστές δεν θα τον ξεχάσουν. «Μυρίζεται» την επέμβαση της ανωτάτης αρχής & εξουσίας του πλανήτη, στα εσωτερικά της Ελλάδος. Δεν θα αφήσουν την Ελλάδα- «Αγελάδα» από τα χέρια τους!

Έτσι μας προετοιμάζει ψυχολογικά για την “επέμβαση”………

Ο Σαμαράς «ποντάρει» στην επέμβαση των Κοσμοκρατόρων για να διασωθεί στις εκλογές. Οι Σαμαράδες κινδυνολογούν με το ευρώ. Αν η Ελλάδα βγεί από το ευρώ τότε χάθηκε η Ε.Ε. και η Ευρωζώνη, θα φανεί σαν αναξιόπιστη στα όμματα και στα συμφέροντα των Λαών της Γης!!!

Προεκλογικά επιστράτευσαν την υπόθεση Ξηρού, και μας βομβαρδίζουν νυχθημερόν με σενάρια στα φίλια κανάλια, ως επιτυχία των ΣαμαροΒενιζέλων.

Μέχρι τον αφελή Αμερικανό Πρέσβη εμφάνισαν στα κανάλια, παρέα με το Κικίλια. Κατά το Σαμαρά και οι υπουργοί του!!!  

Να δείτε που τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι πάλι ΣαμαροΒενιζέλοι, ΓΑΠ, και «ποτάμια», δηλαδή ότι θέλει ο παγκόσμιος Δικτάτορας. Έτσι η Ελλάδα-Αγελάδα, θα μείνει στα χέρια του να την αρμέγει. «Θα φάμε πάλι στη μάπα» τους ΣαμαροΒενιζέλους, ενισχυμένους με ΓΑΠ και ποτάμια σε συγκυβέρνηση. Έτσι  θέλει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο υπέρτατος κριτής είναι ο Ελληνικός Λαός, και ΟΧΙ οι Επικυρίαρχοι Πεφωτισμένοι δανειστές.

O αρχομανής Σαμαράς διψάει για εξουσία, και ελέω Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα την ξανα-κερδίσει, για να κόψει τις συντάξεις!!!

Βλέπετε ο Παντοκράτορας Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει μερίδιο από τις συντάξεις του φτωχού Ελληνικού Λαού.  

Επιβάλλεται όλες οι αρχές και εξουσίες της πατρίδος να είναι σε Συναγερμό, και όχι σε νοσηρή μακαριότητα, αλλιώς θα βυθιστούμε σαν Λαός στα Μνημόνια, και σαν Ελλάδα στο διαμελισμό, σύμφωνα με τα σχέδια Γεωπολιτικής των Κοσμοκρατόρων!!! Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν αφήνει την Ελλάδα από τα νύχια, και τα δόντια του. Θέλει το οικόπεδο αυτό δικό του!

Το θέλει χωρίς Έλληνες!!!

Γιατί οι προδότες πολιτικοί στην προεκλογική περίοδο δεν αναφέρονται στα Εθνικά μας θέματα;;; Το απαγορεύουν οι Επικυρίαρχοι της Γης.

Γιατί δεν μας λένε τι θα κάνουν με τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο, και με τα πετρέλαια;; Θα τα δώσουν όλα αυτά στους εχθρούς του Ελληνισμού;;; Οι ΣαμαροΒενιζέλοι, με ΓΑΠ, και ποτάμια, είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ για την Ελλάδα.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω νοθείας θα βάλλει στη Βουλή όλους αυτούς τους αχυράνθρωπους, για να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας προδοτών, και έτσι να κάνει τη δουλειά του.

Εάν κάνουμε το λάθος τώρα στις 25 Ιαν. τότε «θα φάμε στη μάπα» τους πράκτορες των Μνημονίων, για άλλα 4 χρόνια.

Θα μας κόψουν μισθούς και συντάξεις, με βαριές φορολογίες, και τότε θα πούμε Καληνύχτα Ελλάδα!!!

Το 2021 τα παιδιά μας- εάν δεν διαγράψουμε το χρέος-  θα κληθούν να πληρώσουν τόκους άλλα 22 δις. ευρώ στους γύπες δανειστές, ενώ οι Σαμαράδες κινδυνολογούν με το GREXIT, τις Τράπεζες, τα ΑΤΜ, τη Δραχμή, το ευρώ, το χρέος, μας αποκαλούν «Μπαταχτζήδες», για να μην πάθει ζημιά το αφεντικό τους ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με τις τράπεζές του. Σκηνικό φόβου και τρόμου έχουν στήσει οι ΣαμαροΒενιζέλοι, και άλλοι παρατρεχάμενοι, με τους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τους ΓερμανοΕβραίους της Μέρκελ & Σόϊμπλε.

Τα παιδιά μας θα ζήσουν την ανεργία επί 20 τουλάχιστον χρόνια, και θα είναι χρεωμένα για 50 χρόνια, αν υπάρχει μέχρι τότε η Ελλάς. Υπάρχουν φόβοι για μεγάλη κοινωνική έκρηξη, αν είναι να γίνει, να γίνει τώρα προεκλογικά, ώστε να ξυπνήσουν οι παπούδες & γιαγιάδες που ψηφίζουν τους πράκτορες πολιτικούς του Μεγιστάνα προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Ο ρόλος του ΔΝΤ & Σιωνιστικής Τρόϊκας, είναι να επιφέρει τη κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την Ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας, και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στις πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ έναντι πενιχρού τιμήματος.

Και εμείς θα μείνουμε χρεωμένοι, γενεές γενεών…….

Θα  μείνουμε με τη «Μπανάνα» στο χέρι, που λέει ο Λαός, λόγω ανικάνων, πουλημένων στους Κοσμοκράτορες πολιτικών ηγετών, με τα παιδιά μας στη μετανάστευση, και οι ψηφοφόροι κοιμούνται μακαρίως………

Τα εκλογικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν θα είναι των επιθυμιών του Θείου Παντοκράτορα, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!! Αλήθεια τι γίνεται με τη SINGULAR  LOGIC;;;;;

Η λαϊκή βούληση πάει στο κάλαθο των αχρήστων…..

Οι ΣαμαροΒενιζέλοι χωρίς την άδεια του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν τολμούν ούτε να «κατουρήσουν».

Οι ΣαμαροΒενιζέλοι, έχουν αποδυθεί σε προεκλογική εκστρατεία κινδυνολογίας, συνεπικουρούμενοι από μερικούς αφελείς Ιεράρχες της Εκκλησίας της Σιωνιστικής Ορθοδοξίας, οι οποίοι κινδυνολογούν για εκλογική ωφέλεια των προδοτών πολιτικών, ενώ ο Ισλαμισμός γύρω πανηγυρίζει!

Νομίζετε ότι ο ΓΑΠ ίδρυσε κόμμα, χωρίς οικονομική χορηγεία, & εγγύηση από τους Κοσμοκράτορες, ότι θα του δώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα να μπεί στη Βουλή, και να διαδραματίσει έργον προς όφελος της Σιωνιστικής Παντοκρατορίας;;; Τα ίδια και τα ποτάμια!!!

Έλληνες, κάντε επιτέλους την επανάστασή σας στους κατακτητές της πατρίδος, εχθρούς Σιωνιστές  Κοσμοκράτορες!

Σύμφωνα με τελευταίες ειδήσεις, η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή ενόπλων λαθρομεταναστών Τζιχαντιστών, με εντολή και χρηματοδότηση  των Επικυρίαρχων του πλανήτη.

Έλληνες  αφυπνισθείτε!!!!!!

Έλληνες αγρυπνείτε, σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!!!

ΝΥΝ  ΥΠΕΡ  ΠΑΝΤΩΝ  Ο  ΑΓΩΝ

Υπενθυμίζω το άρθρον 120 παρ.4 του Συντάγματος των Ελλήνων. «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Αυτό που επιχειρούν σήμερον οι Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι, είναι με νοθεία κατάλυση του Συντάγματος.

Με τη βία της νοθείας καταλύουν τη λαϊκή κυριαρχία,  τις ελευθερίες, και τη θέληση των Ελλήνων!!!

Μας επέβαλαν με τη βία τη χρεοκοπία, και τώρα χωρίς δάνεια από αυτούς, δεν μπορούμε να ζήσουμε.

Θα είμαστε εσαεί χρεωμένοι. Θα είμαστε εσαεί σκλάβοι!!

Εύχομαι  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΤΟ  ΝΕΟ  ΕΤΟΣ για τη πατρίδα, αν και με ΣαμαροΒενιζέλους, ΓΑΠ, ποτάμια, πράσινους-Τρεμόπουλους, και άλλες ορντινάντσες του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ,

δεν το βλέπω. Τελειώνοντας απευθύνω έκκληση προς ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΘΕΙΑ, διότι ο λαός είναι ενημερωμένος.

                                              Αντώνης  Γρυπαίος

                                                    Διεθνολόγος

                                                   E-mail: ant.grypaios@gmail.com

          

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>