«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά συμβαίνουν στην χώρα του πολιτισμού και της ανθρωπιάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποιοι Δήμ(αρχ)οι κηδεύουν δημοσία δαπάνη “ματσό” καλλιτέχνες, αλλά….

…αν ο Θεός σ΄έρριξε σε οικογένεια φτωχών,ανέργων, καρκινοπαθών (και στη Λέσβο), δεν δικαιούσαι ούτε το κάρο του Δήμου για να σε “αποσύρουν”….

Απίστευτο αλλά (κλασικά) Ελληνικό.

Έρανος ενίσχυσης 53χρονης καρκινοπαθούς για την κηδεία του συζύγου της !!!

Η …Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, απευθύνει έκκληση για βοήθεια για άπορη οικογένεια:

«Τέλος δεν έχει η τραγική Οδύσσεια των φτωχών ανθρώπων στο νησί μας!

 

 

 

            Άπορη γυναίκα, άνεργη, ηλικίας 53 ετών,  δικαιούχος μέχρι πριν τέσσερα χρόνια επιδόματος αναπηρίας, λόγω του ότι είχε καρκίνο, μητέρα 4 ενηλίκων παιδιών, με απλήρωτες δόσεις του δανείου της πρώτης κατοικίας της……έχασε πριν δεκαπέντε μέρες και τον άνδρα της, ανέργου επί τριετία.

            Η τραγωδία όμως δεν τέλειωσε. Έπρεπε να τον θάψει.

 Έτσι βρέθηκε με χρέος, για τα έξοδα της κηδείας, ύψους 950,00. Βλέπετε στην Ελλάδα του 2014, των πλεονασμάτων, κατά τα άλλα, είναι προφανώς έξοδο πολυτελείας η ταφή των νεκρών…..

            Ήρθε και με βρήκε ζητώντας βοήθεια από τον Δήμο.    

Όμως ο Δήμος δεν έχει την λογιστική και νομική δυνατότητα να πληρώσει έξοδα κηδείας δημοτών, ακόμα και όταν έχει χρήματα, μιας και δεν προβλέπεται δυνατότητα τέτοιας δαπάνης στα υποδείγματα «κονσέρβα» των προϋπολογισμών που μας επιτρέπουν να καταρτίζουμε τα αρμόδια Υπουργεία. Ο κλοιός της «νομιμότητας της δαπάνης», θα απέρριπτε οποιαδήποτε τέτοια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ακόμα και με δεδομένη την πολιτική μας βούληση!

 Πέραν τούτου. Και αν ακόμη επιτρεπόταν μια τέτοια δαπάνη,  η γραφειοκρατική διαδικασία είναι τόσο χρονοβόρα που κάνει αποτρεπτική οποιαδήποτε απόπειρα για μια τέτοια ενέργεια.

            Έτσι, εκτός από το να συμπεραίνω για άλλη μια φορά ότι ζούμε σε ένα κράτος που έχει μετατρέψει την Αυτοδιοίκηση σε «σάκο του μποξ», των απάνθρωπων πολιτικών που το ίδιο εφαρμόζει, δεν έχω άλλη διέξοδο απ’ το να ζητήσω την βοήθεια των συνανθρώπων μας.

            Σας παρακαλώ,  βοηθήσετε. Ο λογαριασμός της κυρίας είναι στην Εθνική Τράπεζα και ο αριθμός του είναι 442/602326-63»…

Πηγή http://www.lesvosnews.gr

http://euro-crimes.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>