«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρθενορραφές..


Το πιό ολέθριο σφάλμα του έκανε το ”σύστημα” όταν (εξ ανάγκης) επέβαλλε την δημιουργία της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠαΣοΚ.
Ένα σφάλμα που έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες να αντιληφθούν με σαφήνεια τί κρύβοταν τόσα χρόνια πίσω απ’ τις μάσκες.

‘Εδωσε ακριβώς την εικόνα του, όπου τα τόσα χρόνια τού ”πολέμου” μεταξύ των δύο μεγάλων -τότε- κομμάτων εξουσίας, αποδείχτηκαν ότι ήταν ένα στημένο παιχνίδι, μία μπαρούφα, μιά σαπουνόφουσκα, πουκάμισο αδειανό.
Μία απάτη επιβεβλημένη από το σύστημα διαπλοκής και εξάρτησης, που αν όχι απ’ το 1981, τουλάχιστον από το 1990 εξουσιάζει την χώρα.

 

 

Μετά τις εκλογές του 2012 και τα αναγκαστικά αποκαλυπτήρια της αλήθειας, έγινε και στον τελευταίο ”αθώο” πολίτη φανερό αυτό που έπρεπε να είχε ήδη αντιληφθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν,
..πως δηλαδή τα δύο κόμματα ήταν μία και η αυτή αντανάκλαση σε καθρέφτη. Με λίγες παραλλαγές στο ήθος και στην τακτική, αλλά όμοια, ίδια, και με κοινά αφεντικά και προορισμό.

Τώρα, στις λίγες μέρες που μεσολαβούν μέχρι τις εκλογές, με βία, σπουδή, αλλά και με πραγματική βία -αυτή που εκπηγάζει από την προπαγάνδα και την δικτατορία των καθεστωτικών ΜΜΕ,
..το ”σύστημα” θα προσπαθήσει πάση θυσία να κρύψει αυτή την αλήθεια,
..να ράψει την παρθενιά της χαμένης του τιμής,
..κοιτώντας ή δείχνοντας αλλού,
..και φορτώνοντας τα δικά του εγκλήματα εις βάρος της χώρας και του λαού (αυτά που ήδη έπραξε, αλλά και αυτά που σκοπεύει να διαπράξει) στις πλάτες τρίτου ή τρίτων.

Τώρα που η αλήθεια χάσκει μπροστά μας σαν ανοιχτός οχετός, θα πειστούν μόνον αυτοί που θέλουν να πειστούν.
Θα φοβηθούν μόνον όσοι τους συμφέρει να ”φοβηθούν”.

Το blog λυπάται για την διαπίστωση, αλλά στις εκλογές που έρχονται,
..αυτοί που θα ξαναφηφίσουν ΝΔ ή ΠαΣοΚ,
..θα είναι ή παντελώς ηλίθιοι, πραγματικά πνευματικώς καθυστερημένοι,
..ή άνθρωποι που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω απ’ την πατρίδα,
..δηλαδή ανθέλληνες!..

https://www.facebook.com/AntabasisRobertos?fref=nf

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>