«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ.

Ούτε φυσικά κανένα από τα τρία (3) ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλο, Παπανδρέου, Ποτάμι).

Γιατί;

1) Για μια Ελλάδα επιτέλους ανεξάρτητη. Μια Ελλάδα που δεν θα ζητάει την άδεια των ξένων αφεντικών για να παίρνει αποφάσεις για το καλό του έθνους και του λαού της. Μια Ελλάδα κυρίαρχη και όχι ένα προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να αποφασίζει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφισμάτων για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, κι όχι το παρασκήνιο. Η ανεξάρτητη Ελλάδα προϋποθέτει αυτάρκη Ελλάδα. Και η αυτάρκεια έρχεται με σκληρή δουλειά, κι όχι με καφενεία, καζίνα και μπαρ.

 

2) Για μια Ελλάδα εθνικά υπερήφανη. Μια Ελλάδα που θα χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις για να επιβάλλει τα εθνικά δίκαια προς πάσα κατεύθυνση. Με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές και αξιόμαχες και όχι μνημονιακα χρεοκοπημένα ανέκδοτα και στρατιές κομματόσκυλων αξιωματικών. Μια Ελλάδα με σύνορα φυλασσόμενα και όχι ξέφραγο αμπέλι που μπαίνει οποίος θέλει και όποτε θέλει (Τούρκοι, λαθρομετανάστες κλπ).

 

3) Για μια Ελλάδα αυτάρκη (κατά το δυνατόν). Μια Ελλάδα που πάνω και πρώτα από όλα, θα παράγει αυτά που χρειάζεται για να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του λαού της. Και στην γεωργία, και στην κτηνοτροφία, και στην βιομηχανία. Όσο η Ελλάδα δεν παράγει, όλα όσα λέγονται περί ανάπτυξης είναι ανέκδοτα. Όσο η Ελλάδα δεν παράγει, η οικονομία θα είναι πάντα παιχνιδάκι στα χέρια των άλλων. Πρώτα θα καλύψουμε τις ανάγκες μας σε σιτάρι και κρέας και στην συνέχεια θα δούμε τι χρειάζεται να εισάγουμε και πόσο. Πρώτα θα μεγιστοποιήσουμε στο έπακρο την παραγωγή στην γεωργία, στην κτηνοτροφία και στην βιομηχανία, κι ύστερα θα μιλήσουμε για ανάπτυξη.

 

4) Για να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λογιστικός έλεγχος του συνόλου του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, πράγμα που αρνούνται οι κλέφτες της Μεταπολίτευσης. Και να δούμε τι ποσοστό του χρέους είναι νόμιμο, τι ποσοστό είναι επαχθές και τι ποσοστό είναι μίζες. Για άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.

 

5) Για να σπάσουμε επιτέλους τα δεσμά των Μνημονίων και της διεθνούς κηδεμονίας, τα οποία μας πέρασαν οι ντόπιοι συνεργάτες των διεθνών αποικιοκρατών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και θα συνεχίσουν την εφαρμογή τους οι νέοι συνεργάτες τους (ΣΥΡΙΖΑ). Η συνέχιση των μνημονίων και της ληστρικής φορολόγησης χρειάζεται μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η επιβίωση του σάπιου συστήματος και του στρατού των κρατικοδίαιτων προδοτών (υπάλληλοι, κομματόσκυλα, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες της διαπλοκής) και για να μετατραπεί πλήρως σε αποικία η Ελλάς.

 

6) Για να σταματήσει εδώ και τώρα η κομμουνιστικού τύπου υπερφορολόγηση των πάντων και για σεβασμό της μικρής ιδιωτικής περιουσίας του φτωχού και του μικρομεσαίου. Για να φορολογηθούν επιτέλους οι τράπεζες, τα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής και τα λοιπά ΜΜΕ, και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις των διαπλεκομένων επιχειρηματιών που φοροδιαφεύγουν εδώ και δεκαετίες.

 

7) Για να πάνε στην φυλακή επιτέλους όσοι απατεώνες καταλήστευσαν το δημόσιο χρήμα και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Για να πάνε στην φυλακή όσοι σήμερα συνεχίζουν να περνούν «ζωή και κότα» με βίλες και κότερα από κλεμμένα λεφτά ενώ η πλειοψηφία του λαού σφαδάζει κάτω από αβάσταχτα φορολογικά βάρη. Για να σπάσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος της αλληλοσυγκαλυψης της Μεταπολίτευσης. Ο Καραμανλής δεν έβαλε στην φυλακή τον Σημίτη για την ληστεία του χρηματιστηρίου και για τις μίζες των Ολυμπιακών Αγώνων, και τώρα αυτός παριστάνει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Σαμαράς δεν έβαλε στην φυλακή τον ΓΑΠ για το Μνημόνιο και τώρα ο προδότης ιδρύει καινούργιο κόμμα. Ο Τσίπρας δεν θα βάλει στην φυλακή τον Σαμαρά και αυτός θα συνεχίσει να παριστάνει τον «πρώην πρωθυπουργό» με τιμές και άφθονο δημόσιο χρήμα.

 

8) Για μια Ελλάδα με Α.Ο.Ζ. που θα την φυλάνε μέρα-νύχτα οι ένοπλες δυνάμεις μας. Για να αρχίσει επιτέλους η εξαγωγή του εθνικού ορυκτού πλούτου προς όφελος της πατρίδας και του λαού και όχι προς όφελος του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Του εθνικού ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) για τον οποίο μας έλεγαν 40 χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι δεν υπάρχουν και ότι όποιος ονειρεύεται πετρέλαιο στο Αιγαίο είναι τρελός και συνωμοσιολογος. Και τώρα πια και μετά τις σχετικές εντολές που πήραν από τα αφεντικά τους, ετοιμάζονται να τα μοιραστούν με Τούρκους, Εβραίους και Αμερικανούς.

 

9) Για να σπάσει ο ομφάλιος λώρος της επιχειρηματικής διαπλοκής και των ΜΜΕ με το κράτος και να πάνε στην φυλακή αφού πρώτα πληρώσουν μέχρις δεκάρας όσα έκλεψαν από τον ελληνικό λαό οι κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες: Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Κόκαλης, Μελισσανίδης κλπ. Άμεση ακύρωση των πάσης φύσεως παράνομων παραχωρήσεων στην διαπλοκή, όπως π.χ. διόδια ή απορρίμματα.

 

10) Για μια Ελλάδα με δυο εκατομμύρια λιγότερους λαθρομετανάστες. Λαθρομετανάστες που βρωμίζουν τις ζωές, τις πόλεις και τα χωριά μας, που απειλούν τον πολιτισμό και τα έθιμα μας, που κλέβουν τις δουλειές και τα χρήματα μας, που δεν πληρώνουν κανένα φόρο και καμία ασφαλιστική εισφορά, που βιάζουν και σφάζουν Ελληνίδες και Ελληνόπουλα. Λαθρομετανάστες που έφεραν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια παγκοσμίου σχεδίου και που ετοιμάζεται να φέρει κι άλλους ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

11) Για μια Ελλάδα με μηδενική ανεργία. Μια Ελλάδα όπου θα απαγορεύεται η ανεργία. Ο καθένας θα έχει μια δουλειά που θα του προσφέρει αξιοπρεπή διαβίωση. Όποιος δεν μπορεί να βρει, θα είναι το κράτος υποχρεωμένο να του βρει άμεσα στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.

 

12) Για μια Ελλάδα που θα επιβραβεύει και δεν θα τιμωρεί τους πολύτεκνους Έλληνες. Μια Ελλάδα που θα θεωρεί ήρωες τους πολύτεκνους και θα τους επιδοτεί με κάθε μέσο. Για την σωτήρια του ελληνικού έθνους από τον δημογραφικό αφανισμό. Μαύρο στους προδότες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τιμωρούν κάθε ημέρα όσους αποφάσισαν να κάνουν πολλά παιδιά.

 

13) Για να τελειώσει οριστικά η αρρωστημένη δικτατορία του μαρξισμού και της ανωμαλίας στην παιδεία και στον πολιτισμό. Η δικτατορία των κίναιδων και των θολωμένων αριστερών. Η δικτατορία που γλείφει με κάθε τρόπο η ψόφια δήθεν δεξιά του Σαμαρά. Για να ξαναβρούμε τις υγιείς ρίζες μας στην παράδοση, στην εθνική παιδεία, στον εθνικό πολιτισμό.

 

Ελπίζω οι δεκατρείς (13) παραπάνω λόγοι να φθάνουν.

Για όλα αυτά, η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Nikos Tsaras [nikotsaras@hotmail.com]

Μοιραστείτε το!

5 comments to Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

 • ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ . ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ .

 • Περαστικος

  Αν ποτε κυβερνησει η χρυση αυγη, που δεν το αποκλειω. Θα γινει εμφυλιος με 4 εκατομυρια νεκρους.

 • Περαστικος

  Καλημερα πατριωτη. Ναι αυτο εννοω. Αφου οι αντιπαλοι του εθνικιστικου χωρου εχουνε ηδη συμμαχους τους αλαχακμπαρες. Δεν το κρυβουν αλλωστε. δειτε αυτο το βιντεο που προκαλει αηδια. https://www.youtube.com/watch?v=oc8EwP-gL4o
  Και μετα μου λενε καποιοι να ενωθουμε…

 • ΠΡΩΤΕΑΣ

  Δεν πιστεύω στα ολοκληρωτικά καθεστώτα αλλά τούτη τη στιγμή χρειάζεται στην Ελλάδα( ο ηγέτης )για αναδιάταξη σε όλους τους τομείς την χώρα όπως επίσης και το ηθικό του λαού. Αλλά εκτός από τον
  χαρισματικο και πατριώτη ηγέτη, ήμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να ορθοποδήσει η πατρίδα και φυσικά τον νέο ηγέτη. Πρέπει να παραμεριστουν όπως οι (άτιμοι) μεγάλος αριθμός των πολιτικών, να δικαστουν και να πληρώσουν για τις προδοσιες πού έκαναν παραδειγματικα απέναντι στο λαό και την πατρίδα.
  Δεν μ ενδιαφέρει Πώς θα λέγεται το κόμμα ή το κίνημα αυτό αλλά δεν θα μπορεί να διοικεί αυθαίρετα όπως οι προηγούμενοι καναγιες.
  Αυτά σαν αρχή,πιστεύω ότι κάνοντας μία καλή αρχή έρχεται
  και μία καλή συνέχεια.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>