«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ “ΕΞΥΠΝΟ” ΜΕΤΡΗΤΗ

Έξυπνοι μετρητές: Πόσο ‘ηλίθιοι’ είμαστε;

Έξυπνοι Μετρητές

Πόσοι από σας έχετε ακούσει για τους smart meters (έξυπνους μετρητές) ή το smart grid (έξυπνο δίκτυο); Είναι κάτι που λίγοι προς το παρόν έχουν ακούσει στην Ελλάδα και, όπως πάντα συμβαίνει, χωρίς καν να ξέρουν όλη την πικρή αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτούς, και που σύντομα όμως θα εισβάλλουν στα σπίτια μας αν δεν τους σταματήσουμε έγκαιρα.Και τα δυο έχουν -πάλι- να κάνουν με ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Και τα δύο έρχονται -πάλι- για το καλό μας… Είναι όμως έτσι;

Το smart meter θα αντικαταστήσει το παραδοσιακό ρολόι μέτρησης κατανάλωσης ρεύματος, θα μπει μέσα στο σπίτι και, μέσω μικροκυμάτων, θα κάνει καταμέτρηση της κατανάλωσης και αυτόματη αποστολή της στη ΔΕΗ. Σε πρώτη φάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ήδη υπάρχουν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, σε δεύτερη και μάλλον αναπόφευκτη, θα στηθούν ξεχωριστές κειραίες για αυτή τη δουλειά. Κι αν είσαι και πολύ γκαντέμης, μπορεί κα να δεις καμιά τέτοια και μπροστά στην πόρτα του σπιτιού σου.

Σε Αμερική και Καναδά τα smart meters έχουν ήδη αρχίσει να μπουκάρουν στα σπίτια, εκβιαστικά, γιατί όποιος το αρνηθεί, μπορεί απλά… να μην έχει πια ρεύμα. Αλλά και η ΕΕ καλά κρατεί. Στόχος μέχρι το 2020 τα περισσότερα σπίτια να έχουν γεμίσει με τους ηλεκτρονικούς ρουφιάνους. Γιατί τους λέμε έτσι; Γιατί αυτό και είναι.

Πέρα από το απλό γεγονός ότι, όπου έχουν μπει, υπάρχουν καταγγελίες για ‘αυξημένη’ καταγραφή στην κατανάλωση του ρεύματος, οι ‘έξυπνιοι’ μετρητές έχουν κι άλλες ικανότητες.  Μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή, την ‘ιδιωτική’, όπως χαρακτηρίζεται, αλλά πλεόν δεν θα είναι.

Γιατί… Μπορούν να:

1. Εντοπίζουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μέσα στο σπίτι και να τις καταγράφουν όποτε λειτουργούν.

2. Καταγράφουν κάθε δραστηριότητα των νοικοκυριών παραβιάζοντας κάθε έννοια του οικιακού ασύλου.

3. Μεταδίδουν ασύρματα σήματα τα οποία μπορεί να υποκλαπούν από μη εξουσιοδοτημένα μέρη και για άγνωστους σκοπούς όπως, παρακολούθηση της συμπεριφοράς, καταγραφή λεπτομερειών χώρου, στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μυστικές υπηρεσίες έως και εγκληματίες.

4. Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται, καταγράφονται και αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων εύκολα προσβάσιμες από μέρη που δεν έχουν καμία άδεια από τον ένοικο να γνωρίζει όλα αυτά τα δεδομένα.
5. Η πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων των έξυπνων μετρητών μπορεί να δημιουργήσει ένα μόνιμο ιστορικό ( φακέλλωμα) σχετικά με τις δραστηριότητες και γενικά την όλη εικόνα ζωής του ένοικου.6. Οι βάσεις δεδομένων μπορούν να περάσουν εκούσια ή ακούσια σε άλλα χέρια, από διαφημιστικές εταιρίες μέχρι εκβιαστές, χάκερ, αστυνομία, ανταγωνιστικές εταιρίες κλπ 7. Τα smart meters είναι μέρος του smart grid  κι έτσι, παραβιάζοντας κάθε συνταγματικό δικαίωμα (για μια ακόμα φορά) των προσωπικων δεδομένων  και εν αγνοία των περισσοτέρων, ο ‘έξυπνος’ ρουφιάνος εγκαθίσταται στο σπίτι σας. Παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες, ηλεκτρονικές, σεξουαλικές, ιατρικές, διαπροσωπικές με άλλα άτομα μέσα στο σπίτι σας -κοινώς, το ποιος μπαίνει και βγαίνει- ακόμα μπορεί να μπει μέσω bar code και στο ίδιο το ψυγείο σας να δει τι τρώτε. Προσούτο;;;;; Με τι λεφτά το αγοράσατε;;;;;Δες το! 

Η ‘έξυπνη’ δικαιολογία.

Picture

Η κλιματική αλλαγή!!!

Τι; Ναι!. Καλά ακούσατε. Τελευταία όλοι οι δρόμοι προς την κόλαση μας έχουν πινακίδα που γράφει ‘κλιματική αλλαγή’.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Ζερβός μιλώντας στο συνέδριο του Economist, επισήμανε ότι «η υλοποίηση ενός σχεδίου για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής,  επιβάλλει να κατανοήσουμε ότι οι ενεργειακές στρατηγικές που ακολουθήσαμε τον 19ο και τον 20ο αιώνα δεν μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν“.

Και το κείμενο το βρήκαμε στο … Econews.gr που υποτίθεται είναι σελίδα οικολογική. Με τίτλο: “‘Εξυπνοι” μετρητές από τη ΔΕΗ  και κατηγορία Περιβάλλον-Ενέργεια- Οικολογία.

Με λίγα λόγια ένας οικολογικός ιστότοπος που νοιάζεται για το περιβάλλον προσπαθεί να περάσει στους αναγνώστες του, που επίσης νοιάζονται για το περιβάλλον, τις ευεργετικές ιδιότητες ενός συστήματος καταμέτρησης ρεύματος το οποίο από μόνο του μολύνει κι άλλο το περιβάλλον με μικροκύματα μέσω ασύρματης καταμέτρησης! Τάζοντας ανανεώσιμες παραγωγές, καλύτερη διαχείριση, υψηλή απόδοση, ασφάλεια και οικονομία – όλα για το καλό μας – τόσο η ΔΕΗ όσο και τα ΜΜΕ που υποκλίνονται μέχρι δαπέδου στο σύστημα, κάνουν για μα φορά το θαύμα τους: λένε ψέματα και παραπληροφορούν προς όφελος εκείνων που έχουν βαλθεί να διαλύσουν τον πλανήτη κι εμάς μαζί, αφού πρώτα μας ελέγξουν! Όπως θα δείτε στο κείμενο τους, έχουν ήδη ξεκινήσει πιλοτικά προγράμματα και προχωράνε ακάθεκτοι.

Σε άλλο άρθρο του Econews.gr με τίτλο “Έξυπνοι ενεργεικοί μετρητές σε κατάστημα Goody’s από Intelen” διαβάζουμε ότι έχει ήδη εγκαταστσθεί smart grid στο εν λόγω κατάστημα λαϊκής κατανάλωσης πρόχειρου φαγητού, το δεύτερο μετά την ‘Πίτα του Παππού’ για να…”να αξιολογήσουν πολλά πράγματα, σχετικά με την ενεργειακή συμπεριφορά, το μεταβλητό ενεργειακό κόστος της εταιρίας, αλλά και αποτελεσματικές μεθόδους μείωσής του, μέσω ESCO επενδύσεων, ενεργειακών κοινωνικών δικτύων, διαχείριση ζήτησης (Demand Response) και παρεμβατικών ενεργειών”.  Με λίγα λόγια, εσείς τρώτε, εμείς καταγράφουμε… τι ακριβώς όμως;

Στην Αμερική που αυτή η δουλειά γίνεται εδώ και καιρό υπάρχει εξειδικευμένο κίνημα ενάντια στα smart meters. Τόσο σοβαρό θεωρείται. Κι επειδή οι νόμοι και το καθεστώς από πολιτεία σε πολιτεία διαφέρει, είναι ανάλογες η προσπάθεια και τα αποτελέσματα. Στο Τέξας αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, δίνεται μάχη.
Διαβάστε Smart meter movement stirs rowdy debate in TexasΚάποιοι έχουν πάρει ακόμα και όπλα περιμένοντας να αντιμετωπίσουν εκείνους που θα πάνε στα σπίτια τους για να τοποθετήσουν με το έτσι θέλω τους πανέξυπνους μετρητές. ‘Εδώ είναι Τέξας’, λέει μα γυναίκα, ‘έχουμε δικαίωμα να διαλέξουμε τι συσκευές θέλουμε στα σπίτια μας’. Και μια άλλη δηλώνει, ‘Είναι σκέτη Γκεστάπο, εγώ είμαι χωριατοκόριτσο του Τέξας και δεν πρόκειται να ανεχτώ κάτι τέτοιο’.

Εμείς τι ακριβώς είμαστε, τελικά; Το πείραμα; Ο μεταλλαγμένος Έλληνας που τα ανέχεται όλα μέχρι τελικής πτώσης; Ο συγχισμένος Έλληνας που του λένε ‘ανήκομεν εις τη δύσην’ την ώρα που ακούει όλη μέρα ελληνικό τουρκομπαρόκ, πίνει φραπέ της Νεστλέ -προϊόν σχεδόν ανύπαρκτο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες- τον αφήνουν χωρίς τη δυνατότητα να πληρώσει τη ΔΕΗ, αλλά κατά τα άλλα τον μετρητή θα τον βάλει στο σπίτι του… αν έχει ακόμα σπίτι. Κι αφού γεμίσαμε το περιβάλλον με μικροκύματα από κινητά, wifi κομπιούερ, ασύρματα τηλέφωνα, τώρα Digea, σε λίγο και τους χαφιο-μετρητές, γιατί να μην κάνουμε κι ένα Παραητηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων ακόμα; Ποιο θα είναι το τελικό κόστος της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος όλων αυτών των μικροκυμάτων; α, εμείς δεν ξέρουμε… ρωτήστε καλύτερα τις μέλισσες… αν βρείτε μετά κόπου και βασάνων καμία…ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ “ΦΤΑΙΜΕ” ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”;;;;

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ  ΝΑΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ 533.000 τετ. μιλια. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2012 ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2013
ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΞΗ ΟΧΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ! 
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΨΥΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΖΕΡΒΟΙ  

http://www.tatoott1009.com/wp-content/uploads/2014/04/Untitled218.jpg

Πηγή: ηλ.τα.

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=56875%3Amin-afiseis-na-baloyn-sto-spiti-soy-qeksypnoq-metriti&catid=16%3Alistes-tis-ellados&Itemid=195&lang=el#ixzz39VFloax8

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>