«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ολοκαύτωμα σε ποιο λαό συνέβη;;;

Αυτοί που έφτιαξαν το ολοκαύτωμα για τον λαό τους!!! Τώρα το εφαρμόζουν και στους άλλους λαούς!!!

 Αλήθεια ποιο ολοκαύτωμα μπορεί να συναγωνιστή το ολοκαύτωμα των Παλαιστίνιων;;;

Δεν σκοτώνουμε παλαιστίνιους στρατιώτες,  αλλά τα ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, τα ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ, τους αυριανούς παλαιστίνιους αγωνιστές!!!

Ποιος ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ούτε ο ΧΙΤΛΕΡ, ούτε ο ΣΤΑΛΙΝ τόλμησαν να  σκοτώνουν τα ΠΑΙΔΙΑ στα ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

Το ολοκαύτωμα τελικά δεν το παθαίνουν οι Παλαιστίνιοι, αλλά η παγκόσμια ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μία ώρα κράτησε η εκεχειρία στη Γάζα

 

Η μονομερής επτάωρη «ανθρωπιστική» εκεχειρία τέθηκε σε ισχύ στις 10.00 το πρωί, με τους Παλαιστινίους να καταγγέλλουν ότι σχεδόν μία ώρα μετά ένα κοριτσάκι οκτώ ετών έπεφτε νεκρό από πυρά Ισραηλινών.

 

Στο κενό άλλη μία «προσπάθεια» για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, με τις δύο πλευρές να κατηγορούν η μία την άλλη για παραβίαση της εκεχειρίας. Η παλαιστινιακή πλευρά καταγγέλλει ότι το Ισραήλ παραβίασε την επτάωρη κατάπαυση του πυρός που είχε κηρύξει από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, βομβαρδίζοντας ένα σπίτι στην πόλη της Γάζας. Ταυτόχρονα, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, μετέδωσε ότι ένα παιδί σκοτώθηκε από σφαίρα στη Λωρίδα. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, Άσχραφ Αλ-Κίντρα, δήλωσε ότι 30 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, τραυματίστηκαν από την αεροπορική επιδρομή με στόχο ένα σπίτι στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι. Σύμφωνα με τους Παλαιστινίους,

Από την πλευρά του το Ισραήλ κατήγγειλε ότι τουλάχιστον τέσσερις ρουκέτες έχουν πλήξει το έδαφός του από τον παλαιστινιακό θύλακα. Αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας επεσήμανε ότι η εκεχειρία, που διαρκεί από τις 10:00 ως τις 17:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σήμερα, θα εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, εκτός από τη Ράφα όπου οι ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους μετά τον θάνατο τριών στρατιωτών την Παρασκευή σε ενέδρα της Χαμάς.

 

Παλαιστίνιο αγόρι θρηνεί το χαμό της μητέρας του.

Παλαιστίνιο αγόρι θρηνεί το χαμό της μητέρας του (Reuters)

 

«Οι επιχείρηση στη Γάζα συνεχίζεται»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει το αιματοκύλισμα στη Γάζα. «Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας μέχρι να τερματιστούν οι ρίψεις ρουκετών εναντίον του από τον παλαιστινιακό θύλακα. Η επιχείρηση στη Γάζα συνεχίζεται, δεν θα τερματιστεί παρά μόνο όταν έχει επανέλθει η ηρεμία και η ασφάλεια για τους πολίτες του Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, έπειτα από συνάντηση που είχε με την στρατιωτική ηγεσία της χώρας και τον υπουργό Άμυνας.

gaza-katastrofi

Απελπισμένη η Παλαιστίνια, περιφέρεται ανάμεσα στα συντρίμμια (Reuters)

Αποκλιμάκωση επίθεσης 

Την ίδια στιγμή, το Ισραήλ αποκλιμακώνει την επίθεσή του στον παλαιστινιακό θύλακα, ελλείψει μιας συμφωνίας με τη Χαμάς. Ο στρατός ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει τον κύριο στόχο της χερσαίας του επιχείρησης, δηλαδή την καταστροφή των στοών της παλαιστινιακής οργάνωσης.

Νωρίτερα ένας εκσκαφέας προσέκρουσε σε ένα λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ ανατρέποντάς το, σε ένα συμβάν το οποίο η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να είναι τρομοκρατική επίθεση. Από το επεισόδιο αυτό, που σημειώθηκε σε μια υπερορθόδοξη εβραϊκή συνοικία της Ιερουσαλήμ, σκοτώθηκε ένας Ισραηλινός και πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, καθώς το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είναι ένας άνδρας 25 ετών ο οποίος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από τον εκσκαφέα. Δύο αστυνομικοί και ένας τρίτος ένοπλος άνδρας που περνούσαν από το σημείο πυροβόλησαν και σκότωσαν τον οδηγό του εκσκαφέα.

Βαρύς ο φόρος αίματος

Από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης στη Γάζα 1.804 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, στην πλειονότητά τους άμαχοι, και περισσότερο από το ένα τέταρτο των 1,8 εκατομμυρίων κατοίκων του θύλακα έχουν εκτοπιστεί, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές. Επιπλέον τουλάχιστον 3.000 σπίτια Παλαιστινίων έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές.

Από την πλευρά του Ισραήλ έχουν σκοτωθεί 64 στρατιώτες, ενώ και τρεις πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους από τις ρουκέτες που έχουν εκτοξεύσει παλαιστίνιοι μαχητές.

 

tank-israil

Τανκ επιστρέφει στο Ισραήλ από τη Γάζα (Reuters)

 

Άνοδο του αντισημιτισμού φοβάται ο Μπαν Κι Μουν

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ δήλωσε ότι η σύρραξη στη Γάζα δεν πρέπει να αποτελέσει το πρόσχημα για την άνοδο του αντισημιτισμού στην Ευρώπη.

 

diadilosi-kata-israil

Διαμαρτυρία στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Ιορδανία (Reuters)

 

Σε ανακοίνωσή του ο Μπαν Κι Μουν εκφράζει τη λύπη του «για την πρόσφατη αύξηση των αντισημιτικών επιθέσεων, ιδιαίτερα στην Ευρώπη», με την ευκαιρία εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας.

«Η σύρραξη στη Μέση Ανατολή δεν πρέπει να δώσει το πρόσχημα για την εφαρμογή διακρίσεων που μπορεί να πλήξει την κοινωνική ειρήνη οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτή η σύρραξη πρέπει να λήξει με τον άμεσο τερματισμό της βίας και μέσω διαπραγματεύσεων», προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.

 

Σχετικά θέματα:

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>