«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Καραγκιόζης μπορεί να έφυγε,αλλά οι Καραγκιόζηδες έγιναν Κυβέρνηση, πολιτικοί, βολευτές!!!

Η Μαύρη οθόνη είναι καλά σχεδιασμένη από τους νταβατζήδες μας και μάλλον είναι γνώστες και αρκετοί επιλεγμένοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, Στάη, ψυχραιμία, Τσαπανίδου πειράζει που επήρα 550.000 σε δυο χρόνια και άλλοι μεγάλοι δημοσιογράφοι ή μεγάλοι προδότες σε απλή μετάφραση‼!

Πίσω από την μαύρη οθόνη έκρυψαν πολλές προδοσίες και αυτές είναι που παίζουν το μεγάλο πολιτικό θέατρο οι αρλεκίνοι που λέγονται ηγέτες της Ελλάδος!

Πίσω από την μαύρη οθόνη επήρε τα εύσημα ο Προδότης Σαμαράς από την Θηλυκή γαμιά του και όλης της Ευρώπης Μέρκελ και Σόμπλε και μάλιστα ο Σόμπλε θα έρθει ο ίδιος να δώσει τις τελευταίες κατευθύνσεις! Θυμάστε  προχθές ένας προδότης τη τόλμησε να πει στα ζώα τους Έλληνες το αντί για την ΕΡΤ να κλείσουμε στρατιωτικές μονάδες που έτσι τεμπελιάζουν !

Δεν το είπε τυχαία, είναι ρητή η εντολή, καταργήστε τον στρατό την αστυνομία τα σώματα πυρασφάλειας και αντικαταστήστε-τα με μισθοφόρους, μαύρους, αλβανούς, Βουλγάρους, γενίτσαρους, μετά την Σερβία ήρθε η σειρά σας να σας τεμαχίσουμε, το υλικό είναι έτοιμο, η σφαγή μένει, τον έχετε σχεδόν όλοι μέσα στα σπίτια σας τον σφαγέα σας! Θέλατε δούλους, για να κάνετε καριέρα, να σας κρατάνε τα παιδιά, να σας μαγειρεύουν, να σας κτίζουν βίλες, να σας δουλεύουν τα κτήματα και εργοστάσια!!!!

Τώρα θα σας δουλέψουν και στο λεπίδι τον λαιμό σας, δώρο προσφορά από τους αλλοδαπούς θα σας σκάψουν δωρεάν τον τάφο!

Αυτές οι αρσενικές θηλυκές πολιτικές πόρνες αυτά μαγειρεύουν πως θα σας πακετάρουν για αυτό κόπηκαν οι συχνότητες και έκλεισαν την δημόσια τηλεόραση, τα πουλημένα ιδιωτικά ΜΜΕ έκαναν απεργία όταν δεν έπρεπε, τι να πουν στον λαό για την προδοσία που εξυφαίνεται πίσω από την κλειστή τηλεόραση!

Η προδοσία είναι γνωστή στα προδοτικά ΜΜΕ και έπαιξαν και παίζουν τον προδοτικό ρόλο τους, μας θεωρούν όλους μπροστά στα κέρδη τους σφαχτά στο τσιγκέλι! Αυτοί οι τρεις σπιούνοι, γενίτσαροι, προδότες, αποτελειώνουν το θεάρεστο έργο τους.

Αποτελειώνοντας συνταξιούχους εργαζομένους, άνεργους, μικρό επαγγελματίες, σώματα ασφαλείας, ορυκτό πλούτο, νερά και μέσα από τους προδότες περιφερειάρχες ετοιμάζουν τα καντόνια!

Πως όμως ο στρατός δέχεται επανωτά προδοτικά χτυπήματα όπως το κλείσιμο των συχνοτήτων ή ήταν ενήμερος; Πως δέχτηκε την πώληση του ελληνικού δορυφόρου και τον ΟΤΕ;

Πως δέχεται το κλείσιμο μονάδων, πως δέχεται επανωτά χτυπήματα σαμποτάζ στην άμυνα της χώρας και δεν αναλαμβάνει αυτό που τον έχει ορίσει το σύνταγμα την προστασία του έθνους από όπου και αν προέρχεται η απειλή;;;;

Αυτός είναι ο βασικός ρόλος του στρατού όταν αντιληφθεί ότι πάνε να τον υπονομεύσουν να παίρνει τα μέτρα να μην συμβεί;

Αυτές οι ρόμπες με τα σιρίτια του μπάτλερ σε λίγο θα μας πουν ότι έτσι όπως είναι σήμερα ο στρατός δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα‼‼‼‼‼‼‼‼ Και γιατί ρε προδότες στρατηγοί και λοιποί καλοταϊσμένοι από το αίμα του λαού αφήσατε να συμβεί;;;;;;;;

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με λεπτές ισορροπίες συνεχίζονται τα παζάρια στη συνάντηση των τριών αρχηγών την Πέμπτη στο Μαξίμου

Με λεπτές ισορροπίες συνεχίζονται τα παζάρια στη συνάντηση των τριών αρχηγών την Πέμπτη στο Μαξίμου

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών – Στις 8.30 επιχειρείται η τελική λύση στο θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης – Στο τραπέζι και ο συντονισμός της κυβέρνησης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08:57

Με λεπτές ισορροπίες συνεχίζονται τα παζάρια στη συνάντηση των τριών αρχηγών την Πέμπτη στο Μαξίμου

«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Οι ισορροπίες είναι λεπτές». Αυτό είναι το μήνυμα που μεταδίδεται και από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους ενόψει της βραδινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Μετά από ένα πολυήμερο πολιτικό θρίλερ, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απομακρύνεται, όπως καταγράφηκε στη σύσκεψη της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έγιναν σημαντικά βήματα σύγκλισης.

Την ύστατη στιγμή επικράτησαν πιο ψύχραιμες φωνές και καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να επέλθει συμβιβασμός, ώστε η χώρα να μην εισέλθει και πάλι στον κύκλο της αμφισβήτησης και οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, μια εξέλιξη που δεν επιθυμούσαν οι πιστωτές που είχαν στείλει και ανάλογα μηνύματα.

Στη σύσκεψη της Πέμπτης που είναι προγραμματισμένη για τις οκτώ και μισή, θα επιχειρηθεί να υπάρξει τελική λύση στο θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ παραμένουν στο τραπέζι και τα άλλα θέματα, όπως π.χ. των αλλαγών στο υπουργικό συμβούλιο, της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας και του συντονισμού της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αρχηγοί, ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς και οι πρόεδροι του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ, οι κκ. Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, φαίνεται οτι καταλήγουν σε ένα σχέδιο για τον νέο φορέα και τη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι τρεις εταίροι συμφώνησαν ότι η ΕΡΤ τελείωσε και πλέον η συζήτηση γίνεται για τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση και τον τρόπο που αυτή θα λειτουργήσει. Είναι ενδεικτικό ότι οι κ.κ Βενιζέλος και Κουβέλης χρησιμοποίησαν στις δηλώσεις τους τον όρο δημόσια ραδιοτηλεόραση και όχι ΕΡΤ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορετική άποψη για τον αριθμό των εργαζομένων που πρέπει να προσληφθούν στον νέο φορέα. Από το Μέγαρο Μαξίμου μιλάνε για 800 άτομα και από το ΠαΣοΚ και τη ΔΗΜΑΡ τοποθετούν τον αριθμό των αναγκαίων εργαζομένων για να λειτουργήσει ο νέος φορέας στα 1.600 άτομα.

Από το ΠαΣοΚ και τη ΔΗΜΑΡ επιμένουν ότι οι κκ. Σαμαράς και Στουρνάρας έχουν υποχωρήσει από θέσεις ακραίες, όπως π.χ να λειτουργήσει μεταβατικός φορέας με 30 – 90 άτομα, οι οποίες δεν βοηθούσαν τις συζητήσεις.

Βέβαια, από τη ΔΗΜΑΡ διευκρινιζόταν ότι οι τρεις αρχηγοί δεν συζήτησαν τον αριθμό των εργαζομένων που θα προσληφθούν στον νέο φορέα, αλλά, ούτε και ανασχηματισμό.

Πηγές από την Ιπποκράτους και την Αγ. Κωνσταντίνου πρόσθεταν επίσης, ότι άνοιξαν όλα τα υπόλοιπα ζητήματα σχετικά με την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας και τη λειτουργία της κυβέρνησης.

Επίσης ετέθη και το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του προγράμματος με την τρόικα έπειτα από το κλίμα που δημιούργησε η αντιπαράθεση ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ελληνικό πρόγραμμα και οι λανθασμένες προβλέψεις για την ύφεση και την ανεργία.

Από το Μέγαρο Μαξίμου μετέδιδαν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η κατάσταση δεν έφθασε στα άκρα και συνεργάτες του Πρωθυπουργού λένε ότι κατεγράφη σημαντική πρόοδο.

Η σύσκεψη έγινε σε χαμηλούς τόνους. Το κλίμα είχε αλλάξει αρκετά, καθώς πριν συναντηθούν οι τρεις αρχηγοί, η κατάσταση ήταν οριακή και είχε δημιουργηθεί ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Ενδεικτικό ήταν και το τηλεφώνημα ανάμεσα στους κ.κ Σαμαρά και Βενιζέλο, το μεσημέρι της Τετάρτης. Η επικοινωνία τους ήταν σε έντονο ύφος και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ενοχλημένος από τις διαρροές και τα σενάρια για την ΕΡΤ, φέρεται ότι επεσήμανε στον Πρωθυπουργό, ότι «έτσι, δεν πάει άλλο».

Οι τρεις αρχηγοί συζήτησαν τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης και οι πρόεδροι του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ υποστήριξαν ότι από εδώ και πέρα δεν πρέπει να γίνονται αιφνιδιαστικές ενέργειες και υπογράμμισαν ότι πρέπει η επικοινωνία και ο συντονισμός του κυβερνητικού σχήματος να αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα.

Επίσης, αναμένεται να συγκροτηθεί επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει τουλάχιστον ένα πρόσωπο από τις τρεις πλευρές. Αυτά τα στελέχη θα είναι σε σταθερή επικοινωνία για τα τρέχοντα ζητήματα επικαιρότητας και θα επεξεργάζεται κοινές θέσεις σε περιπτώσεις δύσκολων θεμάτων όπως ήταν αυτό της ΕΡΤ.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η προεργασία για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας που συμφωνήθηκε πέρυσι τέτοια εποχή, ενώ ο ανασχηματισμός θα γίνει μετά το συνέδριο της ΝΔ που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου.

Νωρίτερα, θα συνεδριάσουν τα κομματικά όργανα του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ και οι κκ. Βενιζέλος και Κουβέλης θα ενημερώσουν τους βουλευτές και τα στελέχη τους για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και ουσιαστικά θα ζητήσουν να λάβουν την έγκρισή τους, πριν γίνει ο τελικός συμβιβασμός με τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι τελικώς θα βρεθεί λύση.

 http://www.tovima.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>