«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανάκριση του Υφηγητού Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου την 16.10.2012

Αγαπητοί Έλληνες πατριώτες στο πρόσωπο του επιστήμονα Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου δικάζετε η Ελλάδα της ελευθερίας, του λόγου, της δημοκρατίας, του πολιτισμού! Αυτοί οι χιτλερικοί Φασίστες που οι δικοί μας γενίτσαροι τους επικαλούνται για τα θεάρεστα έργα τους, απείλησαν και εμένα με δίκες και μηνύσεις αν δεν αφαιρούσα από τα κείμενα τον τίτλο που έφερε αφού δίδασκε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Εγώ όχι από δειλία αλλά από μη ευρέσεως στην Γερμανία προσώπου νομικού να με εκπροσωπήσει και μη έχοντας την οικονομική δύναμη να αντεπεξέλθω διέγραψα αυτά που μου υπόδειξαν οι Γερμανοί φασίστες. Αλήθεια σαν Έλληνας ρωτώ αυτά τα καθάρματα που λέγονται διπλωμάτες και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Διπλωμάτης στην Γερμανία τι ρόλο παίζει με τα δικά μου λεφτά και με το δικό μου αίμα; Δουλεύει μόνο γα να καλύπτει τους απατεώνες και για να φτιάχνει το ίματζ του;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακριση του Υφηγητου Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου την 16.10.2012 στην αστυνομια (τομεας εγκληματικο-τητας) της πολης Düsseldorf με την κατηγορια «Volksverhetzung = Διεγερσης λα’ι’κου μισους» που επεβαλε το γερμανικο υπουργειο εργασιας  (ο υπευθυνος του τομεα ελληνογερμανικης συνεργασιας) για ένα αρθρο του που δημοσιευθηκε την 24.07.2012 στην ιστοσελιδα berlinathen.eu (info@berlinathen.eu) με τιτλο (Die Bundesrepublik Deutschland (BRD) ist eine riesige zionistische Kloake, welche die Ver-wirklichung der Vision einer Europäischen Union (EU) verhindert = η ομοσπονδος δημοκρατια της Γερμανιας (BRD) είναι ενας μεγαλος σιωνιστικος βοθρος, ο οποιος εμποδιζει την πραγματοποιηση του οραματος μιας ενωμενης Ευρωπης (EU).

Υπαρχει σοβαρη υπονοια ότι πισω από τον υπευθυνο του τομεους ελληνογερμανικης συνεργασιας του γερμανικου υπουργειο εργασιας κρυβεται καποιος ρουφιανος Ελλαδιτης (Ραγιας ‘η Γραικυλος). Κατ’ αρχην απευθυνθηκαν με επιστολη τους στην Πρυτανεια του Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας, το οποιο από αδικαιολογικο φοβο απαγορευσε στον κ. Χατζηθεοδωρου να χρησιμοποιη, σε μη επιστημονικα αρθρα, τον τιτλο Privatdozent an der RWTH Aachen με απειλη μηνυσης. Εκτοτε ο κ. Χατζηθεοδωρου χρησιμοποιει τον τιτλο του, που ουδεις μπορει να του αφαιρεση, χωρις να χρησιμοποιη το ονομα του Πολυτεχνειου ως π.χ. PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou.

Όπως τουλαχιστον φαινεται, στην Γερμανια επιτρεπεται να λεγονται και να γραφονται τα παντα, διοτι η ελευθερια της Γνωμης (σε λογο, γραφη και εικονα) καταχυρωνεται από τον βασικο νομο, μονο όχι όλα. Σκοπημα ψηφισαν τον νομο § 130 Ι, ΙΙ StGB για να καταχυρωση αυτος δηθεν τις μειονοτητες της από διεγερση λα’ι’κου μισους, αλλα στην πραγματικοτητα για να βουλωση κάθε κριτικη κατά του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ακομη και η λεξη «Αντισημητισμος» είναι εφευρεση των Σιωνιστων, διοτι χωρις τον ορο αυτό ο Σιωνισμος δεν μπορει να επιζηση. Σημιτες δεν είναι μονο οι Εβραιοι, αλλα και οι Αραβες, οι Αραμαιοι, οι Φοινικες κ.α. Συνεπως προκειτα για σκοπιμη παραμορφωση της λεξης για παραπλανιση των ηληθιων. Μπορει καποιος να είναι Αντιιουδαιος, Αντισιωνιστης αλλα οχι Αντισημιτης. Υπαρχουν πολλες μεγαλες εβρα’ι’κες προσωπικοτητες τοσο εντος οσο και εκτος του Ισραηλ που είναι Αντισιωνιστες. Ένα χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελει ο κ. Ναουμ Γκολντμαν, τ. Προεδρος του Παγκοσμιου Εβρα’ι’κου Κογκρεσου, που τον Νοεμβριο του 1976 εδωσε στην κυβερνηση των ΗΠΑ κ. Καρτερ, την εξης απροσμενη συμβουλη (Πηγη Stern, Ν. Υορκη, 24 Απριλιου 1978) :

                       «Συνθλιψτε το σιωνιστικο λομπυ των ΗΠΑ»                                       

Από το 2009 και χωρις καμμια διακοπη, τα γερμανικα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ –που ελεγχονται και βρισκονται σε σιωνιστικα χερια- εφαρμοζουν την χειριστη μορφη «Διεγερσης λα’ι’κου μισους» κατά της Ελλαδος με τα γνωστα δημοσιευματα και φωτογραφιες της εφημεριδας Bild, του περιοδικου Focus (η Αφροδιτη με το δακτυλο) και της εκπομπης τηλεορασεως (RTL) του πρωην ανατολικογερμανου παρουσιαστη Harald Schmit, που εδειξε εικονικα την Ελλαδα γονατι- στη σαν ενας πουστης να γαμιεται από την Τουρκια γονατιστη σαν ενας κολομπαρας. Η RTL επισης ελεγχεται και βρισκεται στα χερια του Σιωνισμου. Ουδεις από τους αχρηστους Ελλαδιτες δεν συγκεντρωσε όλα τα ως ανω χυδαια προπαγανδιστικα δημιουργηματα των Γερ-        μανων σε ένα Βιβλιο, προς δημοσιευση, για να καταθεση μετα και τις σχετικες μηνυσεις.

Η παρανοηση, ο εκφυλισμος, η ωργανωμενη απατη, η δεισιδαιμονια κ.α.  του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εισηλθαν με ολο το μεγαλειο τους δια της πυλης του 21ου μ.Χ. αιωνα της τριτης χιλιετιας. Τα ελεγχομενα ΜΜΕ και η ελεγχομενη Δικαιοσυνη από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο εκτοπιζουν από κάθε γωνια της Γης την αληθεια με μεθο-δους ξενες προς την γνησια δημοκρατια. Οι εξουσιαστες που δεν είναι αλλοι από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο απεφασισαν να μαζεψουν το χρημα, βαζοντας καποια από τα ανθουντα γενικως τραπεζικα ιδρυματα να πτωχευσουν. Μετα πιεζουν όλα τα κρατη να δανεισθουν από αυτους χρεωνοντας τους λαους τους.

Η ναζιστικη γερμανικη μεθοδος επαμναλαμβανεται : οι ανθρωποι και οι λαοι πρωτα απομονωνονται, μετα συκοφαντουνται για να λεηλατηθουν κατά τον καλυτερο δυνατο τροπο και μετα εξοντωνονται ως αχρηστοι. Χρειαζονται για την δουλεια αυτή όμως και τους Γερμανοτσολιαδες !!! Τα Μνημονια 1 και 2 και ο εφαρμοστικος νομος  μας το εδειξαν ξεκαθαρα.

Γιώργος Χατζηθεοδώρου ovi4pq@otenet.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ανάκριση του Υφηγητού Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου την 16.10.2012

  • Kυριε Χατζηθεοδώρου, πρέπει σε αντιπερισπασμό να βρεθεί κάποιος να κάνει μήνυση στο RTL. Focus kai Bild.Επίσης να μεταβιβάσετε στην Πρεσβεία αυτή την πρόταση εκ μέρους της
    EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA, Think Tank της οποίας είμαι Πρόεδρος στην Γενεύη.Δεν
    υπάρχει κανείς στην Γερμανία Έλληνας με φιλότιμο;;;
    Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D. Philosophy (Geneva Univ.)

  • Αγαπητέ Γιώργο,
    ας δούμε πρώτα τι θέλουν και τι λένε στην Αστυνομία (τομέας εγκληματικότητος) του Düsseldorf και μετα βλέπουμε. Δεν είσαι μόνος.
    Dr. Emmanuel Sarides
    http://www.berlin-athen.eu

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>