«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο κόκκινο η κοινωνία.

Πρώτα τραγουδάγαμε χώρα βασανισμένη και επαναστατήσαμε!

Σήμερα τραγουδάμε χώρα σκοτωμένη, πουλημένη, προδομένη και αυνανιζόμαστε!

Η νέα τάξη με τους δικούς μας πολιτικούς προδότες, τα λεγόμενα βδελύγματα ενσωμάτωναν 30 χρόνια με υπομονή και προδοτικό σχεδιασμό ότι βρόμικο πολιτικό κατακάθι υπήρχε.

Ποιοι είναι πρώτοι στην λίστα; Αυτοί που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό, ντροπή, και ηθική για να κάνουμε τα πάντα, αυτοί είναι οι κιναίδοι, οι ανώμαλοι.

Ψάξτε να δείτε ποιοι είναι στις καλύτερες θέσεις και θέσεις κλειδιά.

Μετά μάζεψαν αυτούς που δηλωμένα είναι γόνοι δοσίλογων, μαυραγοριτών, και της  Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Μετά αυτούς που ζούσαν μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν στο σπίτι τους ότι αυτοί είναι που έχουν αξία,  οι άλλοι είναι σκουπίδια αναλώσιμα.  Είναι αυτοί που διαθέτουν μοναδικό συναίσθημα το ΕΓΩ.

Και μετά μάζεψαν καιροσκόπους, κερδοσκόπους,  αεριτζήδες, συνδικαλιστές,  σύλλογοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με αυτό το παραπάνω συνονθύλευμα υπονόμευσαν και καταστρατήγησαν μεθοδικά το σύνταγμα.

Σήμερα χτυπάς κόκκινο απελπισίας και εκεί που θα έπρεπε να κατοικοεδρεύει η λογική, ο πολιτισμός, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η ισονομία και ισοπολιτεία βρίσκονται 300 κατακάθια προδοτικά ασκώντας την διακυβέρνηση της χώρας με εντολοδότη το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα και κατοχική κυβέρνηση.

Αυτό το καρκίνωμα παραπάνω μόνο ο λαός έχει το δικαίωμα από το αληθινό σύνταγμα να το διορθώσει, αλλά ψάχνω να βρω τον λαό και δεν τον βρίσκω, μόνο δουλικά ζόμπι συναντώ.

Ο φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες, εμείς πότε θα αναγεννηθούμε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>