«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το θέμα Καλλικράτης δεν μπορεί να πιάνετε επιφανειακά.

                                   Αγαπητοί ανεξάρτητοι όπως έγραψα εχθές σε σχόλιό μου Ο Καλλικράτης πρέπει να αναφέρετε και να καταγγέλλετε ως προδοτικός νόμος του κράτους. Και αυτός που τον έφτιαξε προδότης. Ως τέτοιος πρέπει να καταγγελθεί. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι περιφερειάρχες θα το πολεμήσουν γιατί έγιναν βεζίρηδες του σουλτάνου! Όμως οι προδοτικές ρυθμίσεις όπως Η ΕΟΖ τρέχουν και πρέπει να τις προλάβουμε πριν τεμαχίσουν την πατρίδα μας. Για αυτό ο Καλλικράτης πρέπει να καταγγελθεί ως προδοτικός και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κατάργησή του. Επειδή όμως δεν μπορεί να καταργηθεί από την μια ημέρα στην άλλη, θα πρέπει να αλλάξουν συγκεκριμένοι νόμοι περί ιδικών ζωνών κ.α. Για αυτό ας σταματήσουμε τις ζητωκραυγές για πολιτικά οφέλη και ας καταγγείλουμε και να ζητήσουμε συγκεκριμένες αλλαγές σε όλη την επικράτεια.

 δηλώνουμε  οτι   θα  θεωρήσουμε  εχθρό του  Ελληνικού  Έθνους  οποιονδήποτε  πάει    και  αγοράσει    ακίνητο   απο  αυτά  που βγάζουν  οι  τράπεζες  σε  πλειστηριασμό  (κατασχεμένα  απο  όσους  δεν  μπόρεσαν  να  πληρώσουν   τα  χρέη ) . 

Έτσι  δεν  θα  έχουν  πλέον  οι  τράπεζες  κίνητρο   να  παίρνουν  τα  ακίνητα  του  κοσμάκη .

     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο. ΤΗΛ. (210) 3707970

                   FAX: (210) 3707976 e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

«ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ»

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανοίγει το φάκελο «Καλλικράτης», απαντώντας θετικά σε Ερώτηση που κατέθεσε  για τη Λέσβο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος και έχει τη συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια υπό την βουλευτική του εποπτεία.

Στην ίδια απάντηση γίνεται γνωστό ότι «η επαναξιολόγηση της όλης χωροταξίας» δηλαδή του Καλλικράτη, δεν θα αφορά μόνο τη Λέσβο αλλά και άλλα «νησιά-Δήμους», όπου παρατηρούνται σοβαρότατα προβλήματα.

Ενδεικτικά αντιγράφουμε τις εξής παραγράφους από την απάντηση που έλαβε από το Υπουργείο Εσωτερικών, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού του Ελέγχου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ:

«Από τη μέχρι τώρα εφαρμογή του θεσμού ανέκυψαν λειτουργικά προβλήματα, ειδικά στους μεγάλους νησιωτικούς Δήμους, όπως η Λέσβος, με συνέπεια να μην μπορούν να επιτελέσουν οι Δήμοι το θεσμικό τους ρόλο και την εντεύθεν εξυπηρέτηση των δημοτών. Συνεπώς, απαιτείται η επαναξιολόγηση της όλης χωροταξίας των περιφερειών των Δήμων αυτών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση στο Δήμο Λέσβου ανέκυψαν διοικητικά και λειτουργικά προβλήματα, αφενός λόγω της μεγάλης έκτασης και της ιδιαίτερης μορφολογίας του εδάφους του νησιού (έχει έκταση 1632 τετρ. xιλιoμ.) και αφετέρου λόγω του μεγάλου πληθυσμού του. Όλο το νησί έχει 73 πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά και αριθμεί 90.000 κατοίκους, περίπου, εκ των οποίων 37.000, περίπου, κατοικούν στην πρωτεύουσα του νησιού Μυτιλήνη και οι υπόλοιποι στην ενδοχώρα. Καθίσταται συνεπώς εμφανές ότι για τη Λέσβο απαιτείται ένας νέος χωροταξικός σχεδιασμός, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από τη μέχρι τώρα λειτουργία του μοναδικού Δήμου.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών καταγράφει, επεξεργάζεται και αξιολογεί κάθε πρόταση για τη βελτίωση της διοικητικής οργάνωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμπεριλαμβανομένης της πρότασης που αφορά στο Δήμο Λέσβου, προκειμένου να εκδηλώσει εγκαίρως σχετική νομοθετική πρωτοβουλία».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Επικοινώνησα σήμερα το πρωί τηλεφωνικά με το Δήμαρχο Λέσβο Δημήτρη Βουνάτσο, στον οποίο και απέστειλα με ΦΑΞ τη σχετική απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών για το πρόβλημα του Καλλικράτη που εγκατέστησε με εξαιρετική ανωριμότητα, αμετροέπεια και εγκληματικό μνημονιακό πείσμα, ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η απάντηση δικαιώνει τις σχετικές θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι είχαν από την προεκλογική περίοδο δεσμευτεί για δράσεις και παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Ενημέρωσα, επίσης και τον συνάδελφο Σπύρο Γαληνό.

Με τον κ. Βουνάτσο συμφωνήθηκε ότι θα συναντηθούμε στη Μυτιλήνη το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2012, μαζί και ο Σπύρος Γαληνός, στο πλαίσιο της νέας διήμερης επίσκεψής μου στη Λέσβο που οργανώνει η τοπική συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>