«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πλησιάζει η ωραία ώρα: η E.N.D. καλεί σε σύναξη εκπροσώπους του ελληνικού λαού

Παρακαλώ όσοι δεν γνωρίζετε ποια είναι η Ε.Ν.D. Πατήστε στο λιγκ  http://www.ellasneverdie.org/about

Date: Mon, 27 Aug 2012 16:16:59 -0400

Πλησιάζει η ωραία ώρα: η E.N.D. καλεί σε σύναξη εκπροσώπους του ελληνικού λαού

Ο Δημήτρης Κυπριώτης έγραψε πρόσφατα ένα ωραίο άρθρο γιά τους αγώνες που απαιτούν «η Ελευθερία και η Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας» μας της Ελλάδος [1]. Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία γιά τις οποίες λαλεί ο Κυπριώτης αφορούν την πολλαπλή κατοχή της χώρας μας, πρωταρχικά βέβαια από το πολιτικό σύστημα της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας [2].

Δεν χρειάζεται λοιπόν να επαναλάβουμε εδώ τα περί της άμεσης ανάγκης που υπάρχει να πάρει τώρα την τύχη της χώρας στα χέρια της η ελληνική μας κοινωνία. Σε τέλεια συναντίληψη με το σκεπτικό του Κυπριώτη, η E.N.D. [3] καλεί σε σύναξη όλες και όλους τους εκτός βουλής εκπροσώπους του ελληνικού λαού.

Στην σύναξη τούτη, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 2 (δύο) ή 3 (τρεις) εβδομάδες, η E.N.D. αποβλέπει στην λεπτομερή ενημέρωση και στενή συνεργασία όλων μα όλων των εκτός βουλής πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό μας κόσμο. Παρακαλώ αποστείλατε όλους όσους καταλόγους ηλεκρονικών στοιχείων των εκτός βουλής πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων έχετε στην διάθεσή σας στον πρόεδρο της E.N.D.:

Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης

Πρόεδρος της E.N.D.

Emmanuel Lambrakis <elambrakis@yahoo.com>

Σας ευχαριστώ,

Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓ: Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τις πράξεις της E.N.D. προς την εξάλειψη της εθνικής κρίσης και του χρέους της πατρίδος μας, ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργανώσεως E.N.D. [3], εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV CRETA [4].

[1] Έφτασε η ώρα! Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει τώρα την τύχη της χώρας στα χέρια του!

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_7835.html

[2] Γιώργος Δ. Κοντογιώργης (2012), “Κομματοκρατία και Δυναστικό Κράτος”

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=609279

[3] E.N.D.: “Ellas Never Die” και “End National Debt”

http://ellasneverdie.org/

[4] Τετάρτη 22 Αυγούστου του 2012, ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης στην TV CRETA

http://tvcreta.gr/v2/index.php?module=news&news_cat1_id=8&news_id=216

Nicholas C. GEORGANTZAS

Professor, Management Systems

Director, System Dynamics Consultancy

FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS

113 West 60th Street, Suite 617-D

New York, NY 10023-7484, U.S.A.

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>