«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μεσαία τάξη και ο καθοριστικός ρόλος της.

Ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας που αντλεί και προσφέρει στα δυο άκρα  της κοινωνίας καπιταλισμό, κομουνισμό, μαύρο φασισμό, κόκκινο φασισμό με καλά και κακά αποτελέσματα.

Στη μεσαία τάξη ή μεσοαστική, δημιουργούνται ζυμώσεις και διαμορφώνονται  κοινωνίες που μεταφέρονται σε δεύτερη γενιά είτε στην πλουτοκρατία, είτε στην φτώχια.

 Στην γενιά του πολυτεχνείου κατά μυστήριο τρόπο αντί να ξεπηδήσει μια γενιά με δημοκρατικά ιδεώδη, αποδείχτηκε το αντίθετο, δημιουργήθηκε μια μεσαία τάξη οχαδερφισμού, η ζωή σου, η ζωή μου, κλέψε να έχεις σε βάρος αυτών που θυσιάστηκαν για το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή μια δίκαια και δημοκρατική κοινωνία για όλο τον λαό.

Φυσικά δεν μπορούμε να γενικεύσουμε ότι στην μεσαία τάξη υπονομεύτηκε η ιδέα και οι αγώνες του πολυτεχνείου, αλλά δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει καμία σχέση με την εξέγερση και τα ιδανικά του πολυτεχνείου.

Τι έχουμε σήμερα; Μια μεσαία τάξη που βρίσκετε απομονωμένη από τα δυο άκρα την πλουτοκρατία και την φτώχια, έχει αποκομίσει οφέλη με όχι θεμιτό τρόπο και κάνει τα πάντα να τα διατηρήσει.

Με την μεσαία τάξη δουλεύουν η τρόικα, οι δοσίλογοι, οι απατεώνες, οι τοκογλύφοι. Απομονώνοντας τον εξαθλιωμένο λαό να έρθει σε συμφωνία με την πλουτοκρατία που ελέγχει την βιομηχανία και γενικά την παραγωγή και τις τράπεζες.

Η μεσαία τάξη ελέγχει το δημόσιο, την δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ,  την αγροτιά,  τους βιοτέχνες, όλο τον κρατικό μηχανισμό, τον στρατό και την αστυνομία.

Μια πιθανή εξέγερση τον φτωχών μαζών, προσκρούει στην μεσαία τάξη που δεν την έχει αγγίξει η ανέχεια.

Η πλουτοκρατία που η μεσαία τάξη είναι το παιδί της, το ανάχωμα ασφαλείας,  δεν έχει κανένα πρόβλημα να ασχοληθεί με την φτώχια, έχει  φτιάξει ένα κυματοθραύστη  την μεσαία τάξη για να μην την αγγίζει ο κίνδυνος της επαφής με τους αθλίους.

Στην μεσαία τάξη βρίσκετε ο μαύρος και κόκκινος φασισμός, στην μεσαία τάξη βρίσκονται οι παραβιασμένες και διαστρεβλωμένες ιδεολογίες, η πλουτοκρατία δεν έχει ιδεολογίες, οι μόνες ιδεολογίες που έχει είναι το χρήμα και η εξουσία και ένα καθρεφτάκι να της λέει εσύ είσαι η ποιο όμορφη και πλούσια με πολλά βίτσια και ανωμαλίες! Η φτωχολογιά που αγωνίζεται για την επιβίωση ούτε και αυτή έχει την πολυτέλεια για ιδεολογίες και επαναστάσεις.

Σήμερα λοιπόν έχουμε την μεσαία τάξη διαμελισμένη σε φατρίες,  ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, Το ΚΚΕ, τα ΜΜΕ, οι συνδικαλιστές,  και επαγγέλματα προνομιούχα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Δυστυχώς μέσα σε αυτά τα προνομιούχα επαγγέλματα έχει μπει ο στρατός η αστυνομία και η δικαιοσύνη.

Όλα τα παραπάνω έχουν διαβρωθεί σε σημείο που να λέει το καθένα  ο θάνατός σου η ζωή μου! Δεν φταίει κανένας από τους παραπάνω, ο άλλος φταίει και δεν αφήνουν περιθώρια αντάμωσης, συνεννόησης.

Ο δεξιό-αριστερός φασισμός ονειρεύεται πηγάδες, κονσερβοκούτια, ξερονήσια και οι επαγγελματικές κλίκες  πολεμάνε τα πάντα για να διατηρήσουν τα δικά τους προνόμια, ανεξάρτητα αν σπρώχνουν τα πράγματα σε εμφύλιο και διχόνοια.

Η νέα τάξη, η τρόικα, οι κερδοσκόποι προδότες το παιχνίδι τους το κάνουν με την μεσαία τάξη. Στην μεσαία τάξη βρίσκονται και οι ιδεολογίες και τα θρησκευτικά ζόμπι. Μέσα σε αυτό το χώρο στην μεσαία τάξη συναντάς κομουνιστές χριστιανούς πλούσιους και φασίστες χριστιανούς φτωχούς.

 Συναντάς φασίστες χριστιανούς πλούσιους και κομουνιστές χριστιανούς φτωχούς! Άρα για πια ιδεολογία και θρησκευτικό πιστεύω θα μιλήσεις;

Συμπέρασμα η Ελλάδα μπορεί να σωθεί και να πεθάνει μόνο από την μεσαία τάξη!

Η μόνη ελπίδα που έχουμε και δεν γνωρίζω πόσο μακριά βρίσκετε και που θα την συναντήσουμε,  είναι να μπορέσει η μεσαία τάξη να ζυγίσει τι θα χάσει και τι θα κερδίσει από  την παρακάτω πρόταση.

Στην μεσαία τάξη βρίσκονται και τα εκατοντάδες κινήματα, τα άφησα τελευταία γιατί είναι το τελευταίο εργαλείο της νέας τάξης.  Ένα, δυο, τρία, τέσσερα, πέντε, κινήματα μπορούν να βρουν κοινό παρανομαστή στον αγώνα, διακόσια, χίλια, ποτέ.

Άρα η πρόταση είναι τα σοβαρά και μεγάλα κινήματα να κάνουν κοινή διακήρυξη χωρίς ιδεολογικούς και θρησκευτικούς διαχωρισμούς. Και να ζητάμε από τον λαό απλά και ανεξίτηλα πράγματα,  προστασία και ενίσχυση της εθνικής άμυνας κάτω από το στράτευμα, ανατροπή της κατοχικής κυβέρνησης και της βουλής, δημιουργία νέου συντάγματος με  εθνική παλλαϊκή εθνοσυνέλευση και τα αποτελέσματα της σε δημοψήφισμα για να γίνει το νέο σύνταγμα με δικλίδες ασφαλείας για να μην επιτρέπετε ξανά αλλοίωση και παρερμηνείες του νέου συντάγματος,  τροποποίηση του συντάγματος μόνο από  εθνική παλλαϊκή εθνοσυνέλευση και δημοψήφισμα που να αποκλείει το μαγείρεμα του συντάγματος στον καθένα δικτάτορα.

Και εκλογές μετά με απλή αναλογική σε κοινό ψηφοδέλτιο αρίστων.

Ήρθε η ώρα της κρίσης αφεντάδες των κινημάτων είσαστε η μοναδική ελπίδα, ή οι μοναδικοί, ή οι  τελικοί προδότες; Ή κλείνετε την πόρτα στο διαμελισμό της πατρίδος μας σε καντόνια. Nα σας θυμίσω πελοποννησιακούς   πολέμους, δράμα και θάνατος και αφανισμός του Ελληνισμού, ή αναγέννηση και δίδαγμα το τι σημαίνει   παγκοσμίως  Ελλάδα και Έλληνας.

Ο αγώνας έχει ξεκινήσει από το 45 σταματήστε την κούρσα και πάμε στην εκκίνηση με τις δικές μας δυνάμεις,  του λαού τις δυνάμεις ενωμένες σε μια τουρμπίνα.

Η μεσαία τάξη έχει να διαλέξει τον θάνατο της που έρχεται ταχύτατα, ή την σωτηρία της με την σωτηρία της πατρίδος μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>