«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΥΡΤΩ , ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ!

Αυτό το απόβρασμα έχει κόρη, έχει γυναίκα;;;

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές αυτό το άρθρο αφιερώνεται ως έχουμε καθήκον στη μικρή μας αδερφή που βρίσκεται διασωληνωμένη μετά από πολλαπλό βιασμό και απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της από υπάνθρωπο έποικο από το Πακιστάν.

Όπως κάθε οργανωμένος εποικισμός έτσι κι αυτός τον οποίο υφιστάμεθα ως Έλληνες εδώ και αρκετά χρόνια συνοδεύεται από βιασμούς, δολοφονίες, κλοπές και στο μέλλον και από μαζικές δολοφονίες υπό τη μορφή τρομοκρατικών επιθέσεων από ασιατικά κτήνη. Οι Έλληνες ένστολοι, ως όργανα του νεοελληνικού κράτους των δολοφόνων, είτε αδιαφορούν, είτε αδυνατούν να προστατέψουν το λαό, ενώ οι καπιταλιστές, βυθισμένοι στη ταξική τους αποχαύνωση και την ασφάλεια που τους παρέχουν οι  σωματοφύλακές, τους τρίβουν τα χέρια τους για τη φτηνή εργασία που προσφέρουν οι έποικοι με την αμέριστη υποστήριξη των προδοτών της ‘αριστερής’ λαίλαπας.

Βέβαια η μικρή Μυρτώ που άκουγε ανέμελη μουσική στη παραλία από το κινητό της τίποτα μάλλον δεν είχε σκεφτεί από όλα αυτά όπως ίσως ούτε και οι γονείς της. Άλλωστε τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και δε τους ταλαιπωρούν τα μαθηματικά, η φυσική και τα αρχαία Ελληνικά, ποιό Ελληνόπουλο θα ήθελε να σκέφτεται το ζοφερό μέλλον που σχεδιάζουν γι αυτό τα κοράκια του διεθνούς Σιωνισμού και οι εγχώριοι κοτζαμπάσηδες; Έπρεπε όμως να πληρώσει! Γιατί; Διότι ήταν Ελληνίδα! Διότι έτσι πρέπει να συμβεί στον ντόπιο όταν ο έποικος πάρει τη γη του… να ταπεινωθεί, να εξευτελιστεί, να κακοποιηθεί και τελικά να πεθάνει! Ηλίθιοι νεοέλληνες η Μυρτώ δεν ήταν απλά ένα ‘τυχαίο’ περιστατικό, ούτε ήταν θύμα ‘εγκληματικότητας’ όπως αρέσκονται να λένε οι αστοί και τα ακροδεξιά τσιράκια τους.

Η ΜΥΡΤΩ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

 Ο πόλεμος που άρχισε εδώ και χρόνια μεταξύ Ελλήνων από τη μια, και αφρο-Ασιατών έποικων, αριστερών και καπιταλιστών από την άλλη, όσο πάει γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτος. Οι δολοφονίες, οι βιασμοί, η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, οι απολύσεις, και όλα τα παρελκόμενά τους μαζί συνθέτουν το σκηνικό ενός νέου πεδίου μάχης. Είναι τόσο πολυσύνθετο που μοιάζει με προσομοίωση σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας. Ουσιαστικά πρόκειται για τα πλοκάμια μιας πολεμικής μηχανής που λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων και η οποία πλέον αρχίζει να κάνει εμφανή την κυριαρχία της σε όλους τους τομείς. Ακόμα και η εκδίωξη της Βούλας Παπαχρήστου από την Ολυμπιακή ομάδα με προκλητικό τρόπο για έγκλημα γνώμης από όπως και της Γερμανίδας Nadja Drygalla για τις πολιτικές της πεποιθήσεις ήταν μια επίδειξη δύναμης της εν λόγω πολεμικής μηχανής πάνω στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.

 Για μας η Μυρτώ είναι αδερφή όλων μας όπως και κάθε Ελληνόπουλο. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι που δεν είχαμε και δεν έχουμε τις δομές αντίστασης που θα θέλαμε και θα έπρεπε να έχουμε, ώστε να μπορούμε να διεξάγουμε ανοικτά πόλεμο με αυτούς που επιδιώκουν την εξόντωσή μας ως Έλληνες. Ξέρουμε ότι ο αγώνας δε δίνεται μέσω των ιστοσελίδων αλλά στο δρόμο, όμως έχουμε πάντα κατά νου το ρητό του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά : ‘Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει, κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνω απ’ όλα.’ Αυτός είναι ο λόγος που διώκουν τις ιδέες.

 Οι ιδέες είναι κάτι σαν αυθύπαρκτο λογισμικό (software) και γυρνούν ατίθασα κι ελεύθερα στο χώρο και στο χρόνο, όπως αναφέρει ο καθηγητής Dawkins, είναι τα αθάνατα μιμίδια τα οποία, όταν βρουν το κατάλληλο υλικό υπόβαθρο (hardware), δηλαδή τα γονίδια, μετασχηματίζουν τον οργανισμό από υπόδουλο καταναλωτή σε μηχανή πολέμου! 

Δε θα κλάψουμε όπως οι αστοί και οι αριστερούληδες για τη Μυρτώ, γιατί τα δικά μας δάκρυα στέρεψαν εδώ και πολλά χρόνια για τους νεκρούς ισπανούς  Φαλαγγίτες , για τους παππούδες μας που αλληλοσκοτώθηκαν με τους Γερμανούς  σε ένα άδικο εμφύλιο, για τους συναγωνιστές μας που σφαγιάστηκαν από την ακροδεξιά αντίδραση τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών, για τους τελευταίους υπερασπιστές της Ευρώπης όπως ο Leon Degrelle που φόρεσαν τη στολή των Waffen SS και σκοτώθηκαν ή βασανίστηκαν μέχρι θανάτου πιστοί σε μια Ιδέα. Τα δάκρυά μας στέρεψαν όταν κρεμάστηκε ο Codreanu, o Szálasi , o Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο  Καραολής  και τόσοι άλλοι… μέχρι που το δάκρυ έγινε οργή και η οργή αντίσταση. Το σχοινί του Nicola Bombacci του ‘Κόκκινου Παπά’ κρέμεται ακόμα στο νού μας ως σύμβολο της πίστεως και μας ζητά δικαίωση.

Το ιδεολογικό ποτάμι που ρέει στο χρόνο και λέγεται εθνικοσοσιαλισμός, όποια επί μέρους μορφή κι αν παίρνει ανάλογα με τα πρόσωπα και το λαό κυλάει μέσα από μας και τα παιδιά μας ακριβώς όπως κυλάει και το αίμα της Μυρτούς στις φλέβες κάθε Έλληνα.

Εμείς ως εργαζόμενοι και άνεργοι εθνικοσοσιαλιστές αντί για κλάψες και μοιρολόγια θα απευθύνουμε ευθέως ένα κάλεσμα στον Ελληνικό λαό για πόλεμο απέναντι στο κράτος και τα αφεντικά της μεγαλοαστικής τάξης που μας δολοφονούν και μας καταπιέζουν καθημερινά.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ

ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ !      

Σπάρτακος.

http://spartakosns.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>