«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιους καίνε οι μίζες στα εξοπλιστικά

                                                                                                                                                                            22/08/2012

Έρχεται νέος σεισμός και νέα πολιτική θύελλα, εφάμιλλη μεν με αυτή που δημιούργησε η προφυλάκιση του Ακη, αλλά ακόμα πιο σπουδαία, γιατί ανοίγει την πόρτα της μίζας των εξοπλιστικών…
Δύο τεράστια ονόματα της πολιτικής, ένα εκ δεξιών και ένα εξ ευωνύμων του Ακη, αναμένουν οσονούπω κλητεύση για έναρξη δικαστικής διερεύνησης του ρόλου τους στα εξοπλιστικά.
Και τα δύο ονόματα έχουν κάνει τεράστια περιουσία. Του μεν ενός η περιουσία είναι εμφανής, όπως και η χλιδάτη ζωή την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει με τη μέθοδο της σκληρής δουλειάς και των τυχερών από συγγενείς… Του άλλου η περιουσία δεν είναι εμφανής, ενώ ο ίδιος είναι εξαιρετικά σιωπηλός και σχεδόν εξαφανισμένος απο το πολιτικό γίγνεσθαι παρότι και λόγω της θέσης του και της ιδιοσυγκρασίας του θα περίμενε κανείς να σπάει… πέτρες!
Για να μπλοκαριστούν οι δικαστικές διερευνήσεις, έχουν ασκηθεί εδώ και χρόνια τεράστιες πιέσεις από δύο κατευθύνσεις, οι οποίες ανταγωνίζονται η μία την άλλη στα εξοπλιστικά της Ελλάδας, όμως αν πρόκειται να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, τότε συμμαχούν και πιέζουν για ελεγχόμενες αποκαλύψεις.
Ρόλο στην έκρηξη φαίνεται πως έχει και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας, ο οποίος στριμώχτηκε και διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν τον ακουμπήσουν, αν αποκαλύψουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ της Ρόδου, τότε θα πάει γραμμή στις δικαστικές αρχές και «θα τινάξει το σύστημα στον αέρα».
Ο Γραμματέας ως τώρα εμφανιζόταν με απόλυτη βεβαιότητα ήσυχος ότι δεν θα τον ακουμπήσουν και στηριζόταν στην καλή σχέση που είχε με τον Ακη,ο οποίος τον διαβεβαίωνε ότι «όχι μόνο την ΕΡΜΕΣ (HERMES) αλλά και την Ελβετία ολόκληρη να αγόραζε η Βίκυ δεν θα την ρωτούσαν καν απο καμία κρατική υπηρεσία τι τρέχει με τις αγορές».
Ιδιαίτερα σοκαρισμένος εμφανίζεται ο Γραμματέας μετά τις αποτυχίες της Βίκυς Σταμάτη να πάει έστω σε νοσοκομείο με κάποια ασθένεια και παραμένει στον Κορυδαλλό.
Μέσω του δικηγόρου του διεμήνυσε ότι μπορεί να δέσει τα στοιχεία και για τα άλλα δύο πρωτοκλασσάτα στελέχη της πολιτικής.
Πριν λίγα 24ωρα είχαν φουντώσει οι φήμες για έφοδο διωκτικών αρχών σε λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία του ενός εκ των δύο πρωτοκλασάτων. Μάλιστα υπήρχε έντονη φημολογία μέχρι τις ανώτατες βαθμίδες της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας ότι τα στοιχεία είναι ικανά να οδηγήσουν και σε άμεση σύλληψη και προφυλάκισή του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση που τον αφορά θυμίζει έντονα την εποχή καλλιέργειας σχετικού κλίματος για την υπόθεση Ακη.
Και τότε υπήρχαν διαρροές και ο Ακης, για να τις διασκεδάσει και να κόψει την όρεξη δικαστικών, άρχισε δημόσιες εμφανίσεις. Αλλά όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη…
Ιδιο μοιάζει το κλίμα και τώρα για τον έναν εκ των πρωτοκλασσάτων. Θεωρούν βέβαιο όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο ότι θα καταλήξουμε και μάλιστα σύντομα σε μια παρόμοια υπόθεση Ακη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο δεύτερος…
Κατά τις πληροφορίες, στοιχεία για μαύρο χρήμα στα ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής υπάρχουν σε αφθονία.Οι πιέσεις προς την Δικαιοσύνη είναι τεράστιες και το αποτέλεσμα αβέβαιο.
Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα και η δικαστική επιβράδυνση στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Απο την πληθώρα στοιχείων που υπήρχαν φτάσαμε στη στασιμότητα, ώστε αν και η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου άρχισε πριν… 4 χρόνια (8 Σεπτεμβρίου του 2008), εδώλιο δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα…
Πολλοί θεωρούν επίσης ότι η Βίκυ Σταμάτη κάνει συνεχώς αιτήσεις αποφυλάκισης και πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία χωρίς να έχει τίποτα για να δημιουργηθεί κατάλληλο κλίμα στο πόπολο και να θεωρηθεί ότι σχεδόν δικαιωματικά βγήκε από τις φυλακές… Τα λεφτά και η περιουσία είναι μεγάλη και πρέπει να τη χαρεί…
ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣ.

http://www.paraskhnio.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>