«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αμερική θέλει την κατάληψη της Συρίας για να χτυπήσει το Ιράν, το Ισραήλ βιάζεται.

Διαφωνία ΗΠΑ-Ισραήλ για τον χρόνο επίθεσης σε Ιράν

20-08-2012

Σαφή διαφωνία σε ότι αφορά την προσέγγιση του ζητήματος “Επίθεση στο Ιράν” καταγράφεται πλέον μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ, σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγού Μάρτιν Ντέμσεϊ. “Οι δύο χώρες τρέφουν διαφορετική αντίληψη για τον επείγοντα χαρακτήρα, αλλά και για τις εν γένει ερμηνείες τους για το ζήτημα του Ιράν, παρά τις συγκλίνουσες πληροφορίες τους για το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης” δήλωσε ο Ντέμσεϊ.

Χθες, πριν από την άφιξή του στο Αφγανιστάν για διήμερη επιθεώρηση, ο επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων εκμυστηρεύθηκε πως συνδιαλέγεται με τον ισραηλινό ομόλογό του Μπένι Γκαντζ «δύο φορές κάθε εβδομάδα», προκειμένου «να συγκρίνουν τις πληροφορίες τους» και «να συζητήσουν» για τις εξελίξεις στην περιφέρεια.

Για τις δύο χώρες, ο χρόνος κυλά με διαφορετικό ρυθμό, εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως για το Ισραήλ η απειλή που εγείρει ένα Ιράν με πυρηνικό οπλοστάσιο είναι πολύ πιο επείγουσα απ’ ότι είναι για τις ΗΠΑ. «Παραδεχόμαστε αμφότεροι πως τα ρολόγια μας γυρίζουν με διαφορετικούς ρυθμούς», τόνισε.

«Μπορούμε κάλλιστα να έχουμε δύο χώρες, οι οποίες να ερμηνεύουν τις ίδιες πληροφορίες και να καταλήγουν σε δύο διαφορετικά συμπεράσματα. Φρονώ πως αυτό είναι που συμβαίνει», πρόσθεσε ο στρατηγός Ντέμσεϊ.

Το Ισραήλ φοβάται μήπως το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν εισέλθει σε μία «ζώνη ανοσίας», όταν θα είναι επαρκώς προστατευμένο από πιθανές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές. Για το εβραϊκό κράτος, που διαθέτει μεν διατρητικές βόμβες για υπόγειες εγκαταστάσεις σε μεγάλο βάθος —αλλά μικρότερης ισχύος από αυτές των Αμερικανών— η «ζώνη ανοσίας» είναι βρίσκεται χρονικά πολύ πιο κοντά απ’όσο θεωρούν οι ΗΠΑ, που ακόμη διαθέτουν το πλεονέκτημα των κυρώσεων και της διπλωματικής πίεσης.

Το Πεντάγωνο δεν συμμερίζεται την πίεση των Ισραηλινών, κατά τον Ντέμσεϊ, για τον οποίον οι επιδρομές του εβραϊκού κράτους θα έχουν αποτέλεσμα μόνον εν μέρει, αφού θα επιβραδύνουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουν να ακυρώσουν το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>