«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η τελευταία μας ελπίδα οι δημοκράτες αξιωματικοί, ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση και να ελέγξουν τα πράγματα και στα σύνορα και στο εσωτερικό με πολιτοφύλακες μαζί με την αστυνομία όσο είναι ακόμα νωρίς, πριν ο λαός κάνει αρχή για την προστασία του, που σημαίνει εμφύλιος.

Ο στρατός αυτή τη φορά δεν θα είναι χούντα, είναι η προστασία της Ελλάδος και των Ελλήνων!

Ποιοι είναι αυτοί που το 2011 αγόρασαν στην Ελλάδα 8 τόνους χρυσό σε λίρες, τα επίσημα τα ανεπίσημα ποιος τα ξέρει; Και τι ξέρουν;

Κάτι έρχεται.. ο Σόρος αγοράζει χρυσό!

20-08-2012 23:40:20

Σαν ένας προάγγελος του τι είναι πιθανό να μας περιμένει το φθινόπωρο του 2012 μοιάζει η πρόσφατη κίνηση του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει πουλήσει όλες τις μετοχές του, όπως αποδεικνύεται από το συμπληρωμένο έντυπο 13-F που υπέβαλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012.

Ο Σόρος, ο οποίος διαχειρίζεται κεφάλαια μέσω διαφόρων λογαριασμών στις ΗΠΑ και στα νησιά Cayman, φέρεται να έχει «ξεφορτωθεί» πάνω από ένα εκατομμύριο μετοχές σε χρηματοοικονομικές εταιρείες και τράπεζες, μεταξύ των οποίων στη Citigroup (420.000 μετοχές), JP Morgan (701.400 μετοχές) και Goldman Sachs (120.000 μετοχές ). Η συνολική αξία των μετοχών που πουλήθηκαν ανέρχεται σε περίπου 50 εκατ. δολάρια.

Το εξίσου ενδιαφέρον με την πώληση των μεγάλης αξίας αυτών μετοχών του είναι το πού εναπόθεσε τα ποσά του ο Σόρος. Την ίδια στιγμή που πουλούσε μετοχές τραπεζών, είχε αποκτήσει περίπου 884.000 μετοχές (αξίας περίπου 130 εκατ. δολαρίων) σε χρυσό μέσω της Trust SPDR Gold.

Όταν ένας σημαντικός διεθνής«παράγοντας», με απευθείας δεσμούς με τον Λευκό Οίκο, την Wall Street και το τραπεζικό σύστημα, αρχίζει να ξεφορτώνεται μετοχές και να συσσωρεύει χρυσό, αυτό ίσως να σημαίνει ότι αναμένονται πολύ σοβαρές εξελίξεις στον κόσμο των αγορών.

Ενώ έχει συχνά επικριθεί για τις εκκλήσεις του υπέρ της κεντροποίησης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, της αύξησης της κρατικής παρέμβασης στην οικονομία και αυτού που αποκαλεί “εμφάνιση της νέας παγκόσμιας τάξης”, αν υπάρχει κάποιος που έχει πάγιες εκ των έσω πληροφορίες για το πού κατευθύνονται τα πράγματα στο άμεσο μέλλον, αυτός είναι ο Σόρος.

Ο Σόρος, ο οποίος έχει γράψει εκτενώς για μια «επερχόμενη παγκόσμια αλλαγή» και τις επιπτώσεις της, στο βιβλίο του «Το Κραχ του 2008», όπου αποκαλεί το σημερινό οικονομικό και πολιτικό μοντέλο «τέλος εποχής», δήλωσε πρόσφατα ότι η χρηματοπιστωτική και οικονομική κατάσταση σε όλο τον κόσμο είναι τόσο σοβαρή που η Ευρώπη δεν αποκλείεται σύντομα να κατρακυλίσει στο χάος και στον εμφύλιο. Σημειώνει, επίσης, ότι ο κόσμος εισέρχεται σε «μία από τις πιο επικίνδυνες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία», και προβλέπει βίαιες ταραχές στην Αμερική και βάναυση καταστολή των εξεγέρσεων από το κράτος, η οποία θα περιορίσει δραματικά τις πολιτικές ελευθερίες.

Ο Σόρος όχι μόνο προέβλεψε την κατάρρευση του 2008 και ανέλαβε δράση ώστε να αυτοπροστατευθεί, αλλά πρότεινε, επίσης, διάφορα διορθωτικά μέτρα που εφάρμοσαν τελικά οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ προκειμένου να «εξορκίσουν» την αποπληθωριστική ύφεση. Στο εν λόγω βιβλίο του, άφησε να εννοηθεί ότι οι κεντρικές τράπεζες «εμποτίζουν» το σύστημα με τεράστια ποσά νομισματικής επέκτασης, αλλά επίσης προειδοποίησε ότι εάν δεν διοχετευθούν αρκετά ποσά στη σωστή κατεύθυνση, θα επεκταθεί απλώς η εμφάνιση του αποπληθωρισμού και η υπερβολική τύπωση χρήματος θα οδηγήσει σε κατάρρευση λόγω υπερπληθωρισμού του νομίσματος.

Με βάση την πρόσφατη κίνηση των λογαριασμών του Σόρος στις ΗΠΑ, είναι προφανές ότι οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες έχουν αποτύχει στις ό,ποιες προσπάθειες σταθεροποίησης του συστήματος. Ο Σόρος εξασφαλίζει κέρδος από τις εταιρείες που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο σε περίπτωση που το χρηματοπιστωτικό σύστημα υποστεί ό,τι υπέστη το 2008 και μετατοπίζει τις μετοχές του στο πιθανόν μοναδικό είδος επένδυσης που θα μείνει όρθιο όταν όλα τριγύρω θα έχουν σωριαστεί.

Του Mac Slavo

SHTF Plan

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>