«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Τούρκοι ξύνουν τον Κώλο τους.

Πάνε γυρεύοντας για να μας κανουν ΝΑ… πάμε στην Μικρά Ασία. Μην ξεχνάνε οι Σύμμαχοί μας την Ίμβρο και Τένεδο.

Επιτέλους: “Πόρτα” στην Θράκη και καψόνι αναμονής 5 ωρών σε Τούρκους αξιωματούχους

19-08-2012 17:58:23

Επιτέλους υπήρξε κάποια στοιχειώδη αντίδραση στην μεθοδευμένη υπερκινητικότητα των Τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη με την απαγόρευση εισόδου από το μεθοριακό φυλάκιο των Κήπων του Έβρου τριών Τούρκων, ενός βουλευτή και της συζύγου του και ενός Τούρκου ανώτερου κρατικού υπαλλήλου του που συνόδευαν τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκήρ Μποζντάγ, κατά την είσοδό του στην χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής για να “προσευχηθεί”.

Η κυβέρνηση ενημερώθηκε από την υπηρεσία ελέγχων της ΕΛΑΣ ότι οι τρεις συνοδοί του Τούρκου αντιπροέδρου στα διπλωματικά τους διαβατήρια είχαν ως τόπο γέννησής τους ελληνικές πόλεις ή χωριά με την … τουρκική (!) ονομασία, κάτι που βέβαια απαγορεύεται, αφού δείχνει αλυτρωτικές τάσεις και επεκτατικές διαθέσεις που αντιβαίνουν στην συνθήκη της Λωζάνης..

Πιο συγκεκριμένα απαγορεύθηκε η είσοδος στον βουλευτή Ανδριανούπολης Μεχμέτ Μουεζίνογλου, γιατί ανέφερε την Κομοτηνή από την οποία κατάγεται ως «Κιουμουρτζίνα».

Η σύζυγός του, Φειζέ, στο διαβατήριο της έγραφε Κομοτηνή, αλλά η Ελλάδα αναφερόταν ως «Γιουνανιστάν»!

Ιδιαίτερη σημασία έχει η απαγόρευση εισόδου στον στον δόκτορα Χαλήτ Τερέν που είναι Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας Τέχνης και Κουλτούρας και στενός συνεργάτης του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, γιατί ως τόπο γέννησης του αναφερόταν το χωριό Κιζίλαγατς, η ελληνική ονομασία του οποίου είναι Ραγάδα.

Ενημερώθηκε το υπουργείο Εξωτερικών και σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr η ενημέρωση έφτασε μέχρο το γραφείο του πρωθυπουργού, όπου η απάντηση ήταν σαφής: “Ότι λέει ο νόμος”.

Οι τρεις Τούρκοι περίμεναν περίπου πέντε ώρες στο τελωνείο των Κήπων (αυτό λέγεται και “καψόνι”), αφού επέμεναν να εισέλθουν στην χώρα και υπήρξε και όχληση από το τουρκικόυπουργείο Εξωτερικών, αλλά από ελληνικής πλευράς, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε υποχώρηση.

Σε περίπτωση που επιτρεπόταν η είσοδος των Τούρκων, εμμέσως θα αναγνωριζόταν πό ελληνικής πλευράς η τουρκική ονομασία ελληνικών πόλεων και χωριών!

Παραδόξως βέβαια, και εδώ υπάρχει ζήτημα που θα πρέπει να διερευνηθεί ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας Χαλήτ Ερέν, άγνωστο με ποιες διατυπώσεις, το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε στα χωριά της Ξάνθης να συνοδεύει τον Τούρκο αντιπρόεδρο και απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, χωρίς την παραμικρή αναφορά στο περιστατικό.

Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί της γείτονος έχουν πολύ συχνή παρουσία στη Θράκη και προκάλεσε εντύπωση ότι είχαν αυτή την περιπέτεια, όμως κάτι τέτοιο προβλέπεται σε διμερή συμφωνία, ακόμη και αν ο έλεγχος χαρακτηρίστηκε τυπικός, ενώ οι Ελληνικές αρχές επέμειναν παρά τις παρακλήσεις που υπήρξαν. Πάντως ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Μπεκήρ Μποζντάγ και η αποστολή του υποβάθμισε το γεγονός και δεν έδωσε έκταση, προφανώς επειδή οφείλεται σε αβλεψία των αξιωματούχων από την Τουρκία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>