«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυο γενιές από τα ίδια σπλάχνα.

Η προηγούμενη γενιά κατηγορείτε ως οπισθοδρομική και ανεύθυνη και η σημερινή ως εκσυγχρονιστική, σοβαρή, υπεύθυνη.

Η γενιά που κατηγορείτε για τα πάντα και ως οπισθοδρομική είναι σήμερα η τρίτη ηλικία,  επήρε μια Ελλάδα από ένα παγκόσμιο πόλεμο και έναν εμφύλιο και την έστησε στα πόδια της!

Η γενιά που λέγεται εκσυγχρονιστική, υπεύθυνη μεγάλωσε χωρίς πείνα και δυστυχία, με τα σχολεία της, με όλα τα κοινωνικά αγαθά, χωρίς να γνωρίσει την φρίκη του διχασμού και του πολέμου και ποιο  είναι το επίτευγμά της;

Πουλάει όσο όσο τον ομφάλιο λώρο που την συνδέει με την προηγούμενη γενιά και την πατρίδα της, καταριέται την λέξη Ελλάδα γιατί τους φωνάζουν στα πέρατα τις γης για τις υποχρεώσεις της,  ότι είναι κληρονόμος μιας ιερής γης που δίδαξε και διδάσκει δημοκρατία, πολιτισμό, ειρήνη, και πρέπει να σταθεί στο ιστορικό καθήκον της.

Η γενιά του εκσυγχρονισμού ξεριζώνει τα έντερά της, παραδίδει την γενιά που την μεγάλωσε με αγάπη και θυσίες προς σφαγή, ντροπή, και εξευτελισμό.

Η μια γενιά ανέβηκε στα τρένα τραγουδώντας και πολέμησε δυο φασισμούς την Γερμανία και την Ιταλία!

 Και η γενιά του εκσυγχρονισμού πουλάει στους παραπάνω φασίστες ότι είχαν κερδίσει, την ελευθερία τους, την αξιοπρέπεια τους, την ιστορία τους,  την ψυχή τους με ανεπίτρεπτη δουλεία. Επιβραβεύει και συντηρεί  τους προδότες και ξένους κατακτητές και είναι έτοιμοι να παραδώσουν μια ένδοξη χώρα μέσα στους αιώνες και να φύγουν σαν ποντικοί που εγκαταλείπουν το πλοίο όταν βουλιάζει!

Δυο γενιές από τα ίδια σπλάχνα αλλά που δεν μπορούν να συγκριθούν . Δυο γενιές που είναι από το ίδιο χώμα από την ίδια κοιλιά και δεν έχουν κανένα μα κανένα ενωτικό γνώρισμα μεταξύ τους.

Μια εκσυγχρονιστική γενιά που δεν αντιδρά όταν τους λένε τεμπέληδες, αχάριστους, δούλους, απατεώνες, δειλούς!

Αλήθεια πως καταφέρατε σαν γενιά το ακατόρθωτο, παραδώσατε περιουσίες και το αίμα των γονιών σας στους αλβανούς και σε κάθε λογής δολοφόνο λαθρομετανάστη, αλήθεια πως καταφέρατε να εκθέσετε και να ξευτιλίσετε την ένδοξη και ξακουστή ιστορία  χιλιάδων χρόνων μέσα σε  40 χρόνια;

Αλήθεια η γενιά του 40 ξέρουμε τι πρόσφεραν στην επόμενη γενιά, η γενιά του πολυτεχνείου τι κατάφερε;

Μην πει κανένας ότι μισώ την νέα γενιά, τη γενιά του πολυτεχνείου, όχι ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω, απλά με πόνο και με λύπη κάνω μια  φρυκτή διαπίστωση, ότι η αγάπη κάνει μαλθακό τον κόσμο, δεν τους αφήσαμε να αποκτήσουν μόνοι τους τίποτα,  έπρεπε να σκληραγωγούμε τα παιδιά μας όσο και αν μας πειράζει. Η υπερβολική αγάπη τους αφαίρεσε τα όπλα να αμυνθούν και εδώ φταίμε από άγνοια και υπερβολική αγάπη για την γενιά που ξεκληρίζεται.

Η υπερβολική αγάπη αφαιρεί από τον άνθρωπο το σοβαρότερο όπλο της αυτοσυντήρησης. Η αγάπη σε υπερβολικές δώσεις σκοτώνει αυτόν που αγαπάμε, γιατί τον κάνει άβουλο άτομο χωρίς δική του προσωπικότητα, εξαρτάτε από το σχοινί της αγάπης.

Τώρα θα πει κάποιος είναι αργά για τον επιμερισμό της ευθύνης.

Όχι ποτέ δεν είναι αργά, κόψτε το χαρτζιλίκι στους τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, να σηκώσουν τα μανίκια να δουλέψουν τις περιουσίες τους και όχι να τις δίνουν στους Αλβανούς,  στους Βουλγάρους, στους Πακιστανούς να τις κάνουν συνάλλαγμα και οικονομική αιμορραγία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>