«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Βοηθούν τους Σύρους αντικαθεστωτικούς από τις βάσεις Ακρωτηρίου-Δεκέλειας”

ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΗΕ;;;

Ασφαλώς και τα βλέπει, αφού κάτω από την δική του οργάνωση γίνονται. Το κακό είναι όταν έχεις προδότες ηγέτες και σε ανακατώνουν και σένα και σε κάνουν εχθρό με ένα λαό που δεν μας πείραξε.

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες από τις βάσεις Ακρωτηρίου και Δεκέλειας  βοηθούν τους Σύρους αντικαθεστωτικούς στο πόλεμο εναντίον του καθεστώτος Άσαντ, αποκαλύπτει σήμερα στο κύριο θέμα της η εφημερίδα Sunday Times.

Οι αποκαλύψεις αυτές που, όπως αναφέρεται, έγιναν στην εφημερίδα από αξιωματούχο της συριακής αντιπολίτευσης είναι η πρώτη  ένδειξη, εκτιμά η Sunday Times ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες δρουν συγκεκαλυμμένα στο συριακό εμφύλιο πόλεμο.
Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν  τις κινήσεις του συριακού στρατού,  διευκολύνοντας έτσι τους επαναστάτες να εξαπολύουν συντριπτικές επιθέσεις, περιλαμβανομένης πρόσφατα και επίθεσης εναντίον φάλαγγας 40 θωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων, σημειώνεται

Ο Σύρος αξιωματούχος της αντιπολίτευσης,  ανέφερε στην εφημερίδα, ότι οι βρετανικές αρχές “γνωρίζουν και εγκρίνουν 100%” τις μυστικές πληροφορίες οι οποίες αποστέλλονται απο τις βάσεις στη Κύπρο  και διοχετεύονται, μέσω Τουρκίας, στους επαναστάτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.
Ο βρετανικές μυστικές υπηρεσίες , πρόσθεσε ο ίδιος, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις απο τη Κύπρο. Είναι κάτι πολύ χρήσιμο επειδή συλλέγουν πολλές πληροφορίες.

Οι Βρετανοί δίνουν τις πληροφορίες αυτές στους Τούρκους και στους Αμερικανούς και στη συνέχεια εμείς τις παίρνουμε από τους Τούρκους, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το Σύρο αξιωματούχο της αντιπολίτευσης, οι πλέον πολύτιμες πληροφορίες που δόθηκαν έως τώρα αφορούν τις κινήσεις  στρατευμάτων πιστών στον Πρόεδρο Ασαντ στο Χαλέπι.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται απο τις βάσεις στην Κύπρο, αναφέρει το δημοσίευμα, διαβιβάζονται στο κέντρο μυστικών πληροφοριών στο Τσέλτενχαμ στην Αγγλία.
Οι επαναστάτες στο Χαλέπι έλαβαν επίσης πληροφορίες από τους Τούρκους, οι οποίες είχαν διαβιβαστεί σε αυτούς από τη CIA, προστίθεται.

http://www.sigmalive.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>