«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι κατσαρίδες.

Η πατρίδα φωνάζει βοήθεια με σκοτώνουν, με πουλάνε στα διεθνή παζάρια!

Δεν το ακούτε, δεν το βλέπετε Έλληνες πατριώτες;

Φωνάζουν τα  καμένα βουνά και οι κάμποι, φωνάζει ο  μολυσμένος Ασωπός, φωνάζουν οι επιχειρήσεις και βιοτεχνίες που έγιναν με κόπο και με αίμα Ελληνικό  από γενιές με όνειρα! φωνάζουν τα εγκαταλειμμένα χωράφια με τους αγρότες σακατεμένους και αχρηστεμένους από τις επιδοτήσεις. Φωνάζει η φύση και τα ζώα από την δηλητηρίαση, από τα ανεξέλεγκτα φυτοφάρμακα. Φωνάζουν οι γειτονιές που έχασαν το άρωμα των κήπων τους, που έχασαν την θαλπωρή της αγάπης και της αλληλεγγύης, που έχασαν την αθωότητα της διαφωνίας, που μετατράπηκε σε γκέτο δολοφόνων άγνωστης προελεύσεως. Έγινε  λίγο από μαφία, λίγο από Χονγκ Κογκ, λίγο από Σικελία, Αφρική, Ζουλού. Αυτή που ήταν κάποτε γειτονιά, είναι σήμερα η φωλιά  με τους γύπες. Φωνάζει η κοινωνία που έχει μασκαρευτεί λες και είναι ηθοποιός στο θέατρο με παράσταση, οι καλικάτζαροι!

Είχα την αθωότητα, μου την πήραν, είχα αισθήματα, μου τα πήραν, είχα πατριωτισμό, μου τον πήραν, είχα αξιοπρέπεια, μου την πήραν, είχα παιδιά, μου τα πήραν και τα έστειλαν στην ξενιτιά, είχα ένα σπίτι φτωχό πατρικό αλλά με αγάπη μέσα του μου το πήραν, είχα δικαίωμα να ζω, μου το πήραν!

Με ποιο αντάλλαγμα; Το μίσος, την κακία και με μετέτρεψαν σε δολοφόνο, σε μισάνθρωπο, σε ζόμπι, σε αρπακτικό, πάντως δεν είμαι άνθρωπος μοιάζω ποιο πολύ σε ερμαφρόδιτο δίποδο με εμφάνιση μεταλλαγμένη σε οχιά, σε γύπα, σε ύαινα!

Όλα τα παραπάνω τα οφείλω στον οχαδερφισμό που επέτρεψα και ανέδειξα τα χειρότερα δίποδα υποκείμενα σε Ηγέτες μου, εκτελεστές του συντάγματος, της πατρίδος μου, δυνάστες μου, εκτελεστές μου!

Και τώρα τιμωρούμε κλεισμένος σε μια φυλακή χωρίς κάγκελα και πόρτες, με δίποδα όρνια που ξεσκίζουν τις σάρκες μου, με προδότες, με δειλούς, με απάτριδες, με ανώμαλους ψυχικά και σωματικά, που ευελπιστούν στην παγκοσμιοποίηση, στο μάνα εξ ουρανού, περιμένουν τον Δον Κιχώτη να τους σώσει, βρισκόμαστε στο στάδιο της μετάλλαξης σε κατσαρίδες, γιατί έχουμε πληροφορηθεί ότι είναι η τελευταία μας ελπίδα, γιατί οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν ακόμα και από πυρηνικό όλεθρο!

                    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>