«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους και μια ενέργεια Ελληνική!!! Μένει να την δούμε να εφαρμόζεται σε όλους;

Έκτακτο σχέδιο a la Ουγγαρία για περιορισμό μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό!

17-08-201 05:33:01

Tρόποι για να αναχαιτιστεί η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων από την Ελλάδα προς την ΕΕ και τις άλλες χώρες της ευρωζώνης, αναζητούνται από την κυβέρνηση, σε περίπτωση που “σφίξουν” περισσότερο τα πράγματα στον οικονομικό τομέα και έχουμε αύξηση του ρυθμούς μεταφοράς χρημάτων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, όπως συνέβαινε μέχρι πρν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Μία από τις λύσεις που μελετώνται είναι να υπάρξει σχετική νομοθετική ρύθμιση βάσει του σκεπτικού ότι κεφάλαια που παράγονται στην Ελλάδα δεν θα μπορούν να μετακινηθούν στο εξωτερικό για κάποιο χρονικό διάστημα τουλάχιστον, καθώς το ελληνικό δημόσιο για να επιτευχθεί αυτή η “παραγωγή κεφαλαίων” θα έχει δαπανήσει κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό, άρα αυτά τα κεφάλαια θα πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να υπάρξει ‘απόσβεση” της “επένδυσης” από το ελληνικό κράτος!

Πρωτοφανές και αντιθετο στα ισχύοντα εντός της ευρωζώνης; Όχι και τόσο αν σκεφθούμε ότι στην Ουγγαρία πολύ πρόσφατα η κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν αποφάσισε πως οι Ούγγροι φοιτητές που καταλαμβάνουν θέσεις επιχορηγούμενες από το κράτος στα ουγγρικά πανεπιστήμια (δηλαδή αξιοποιούν το αγαθό της δωρεάν παιδείας) θα πρέπει να παραμένουν στην Ουγγαρία έως και για δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους! Ειδάλλως θα πρέπει να καταθέτουν έντοκα το ποσό που κόστισε στο δημόσιο η φοίτηής τους, κάπου 7.000 ευρώ κατ’έτος!

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε, στο πλαίσιο των γενικών περικοπών και της πολιτικής λιτότητας, τη μείωση των κρατικά επιχορηγούμενων θέσεων στα πανεπιστήμια κατά 40%.

Αλλά και όσοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ενίσχυση, θα δεσμεύονται πλέον με παραμονή στη χώρα αντίστοιχη του χρόνου φοίτησής τους και του διαστήματος λήψης της κρατικής επιχορήγησης.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες εκ μέρους των ίδιων των μαθητών, αλλά και των γονέων και καθηγητών και συλλόγων εκπροσώπησης, οι οποίοι έχουν καταθέσει επίσημη ένσταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι η νέα νομοθεσία αντίκειται στη συνθήκη της Λισσαβόνας. Οι ίδιοι φορείς αφήνουν επίσης αιχμές σχετικά με τη συνταγματικότητα του νόμου και εντός της Ουγγαρίας, αλλά όλα αυτά θα αργήσουν να τελεσφορήσουν δικαστικά.

Αντίστοιχη κίνηση σε ότι αφορά την διακίνηση κεφαλαίων και όχι ανθρώπων, θεωρούν κάποιοι κύκλοι της κυβέρνησης ότι μπορεί να επιβληθεί και στην Ελλάδα, που “αιμορραγεί” συστηματικά από τα κεφάλαια που μετφέρονται στο εξωτερικό, εκτός ευρωζώνης λόγω του φόβου εξόδου από το ευρώ. Και πλέον ειναι σχεδόν βέβαιο ότι αν εκτραχυνθούν και άλλο τα πράγματα και υπάρξει πανικός αναλήψεων, είναι βέβαιο ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί άμεσα…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>