«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΟΖ μπαλέτα με στρατιωτική στολή! Αλήθεια ρε χαραμοφάηδες τόσα χρόνια που τρώγατε τον αγλέορα και παίρνατε οικοπεδάκια σε καμένα τι στρατό φτιάξατε;;; Τώρα σας έπιασε ο πόνος και θέλετε επανάσταση για την μάσα!!!

Δεν είδα πουθενά να αναφέρετε αιτία της επανάστασής σας τον λαό και τα δεινά του; Ότι θα συμπορευτεί τε με τον λαό που αυτοκτονούν και οδηγούμαστε σε εμφύλιο?????? ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΣΥΣΜΕΔ και onalert καλούν τους στρατιωτικούς σε “επανάσταση”!!! Όχι επειδή κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια της χώρας… Ούτε επειδή χάθηκε η εθνική κυριαρχία… Αλλά μόνο λόγω των μισθών τους…!!!

Με έναν τίτλο για γέλια και για κλάμματα και ένα κατάπτυστο κείμενο εντός, το γνωστό onalert μας παρουσίασε σήμερα την πρωτοβουλία του ΣΥΣΜΕΔ να καλέσει άπαντες τους στρατιωτικούς σε μια ροζουλί επανάσταση, οπου με μπροστάρηδες τους συνδικαλιστές θα λυθούν μαγικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν…

Ετοιμάζεται μεγάλη κινητοποίηση στρατιωτικών ενάντια στις “επεμβάσεις της τρόϊκας στην Άμυνα”

Για “αλλοίωση” του σκληρού πυρήνα της Εθνικής Άμυνας κάνουν λόγο πλέον οι στρατιωτικοί ,οι οποίοι ετοιμάζονται να εκφράσουν ενεργά την διαφωνία τους στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλει η τρόϊκα μέσω της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΣΜΕΔ οργάνωσε μια πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του με ενώσεις – φορείς αποστράτων “για συντονισμό και κοινή δράση στην επερχόμενη σχεδιαζόμενη λαίλαπα σε βάρος των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, ερήμην τους”,όπως λέει σε ανακοίνωσή του στην οποία επισημαίνει:


“Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό και συναδελφικό πλαίσιο, με ανάδειξη των επικείμενων αλλαγών που φέρεται να προωθούνται από τους Τροϊκανούς δυνάστες, όπως τουλάχιστον αυτά διαρρέονται στα ΜΜΕ και δεν διαψεύδονται από οποιαδήποτε επίσημη πηγή, που θα πλήξουν τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικούς.


Σχεδιάστηκε το πλαίσιο κινήσεων, το οποίο θα οριστικοποιηθεί σε συνεχόμενες συσκέψεις με ευρεία συμμετοχή, το προσεχές μέλλον, οπότε και θα ανακοινωθεί, επακριβώς η ημερομηνία και ο τόπος, όπου θα εκπληρωθεί το Συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα του ειρηνικώς συνέρχεσθαι, για όλους τους Έλληνες πολίτες.


Τονίστηκε ότι σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, που φέρεται να αλλοιώνεται ο σκληρός πυρήνας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στοχευμένες έξωθεν κινήσεις, χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση εσωτερικών παραγόντων, σε βάρος του βασικού πολλαπλασιαστή ισχύος τους, του προσωπικού τους, τόσο του ενεργού όσο και του έφεδρου, κρίνεται αναγκαία η συμπόρευση εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών για ένα ηχηρό και δυναμικό παρών αγανάκτησης:


Για να διατηρηθεί το ηθικό των στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ισχυρό.

Για να μην αλλοιωθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Για να μη σβήσει η αξιοπρέπειά μας.

Για να κοιτάμε τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές των στρατιωτικών και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια και να νοιώθουν περήφανοι για εμάς.

Για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και δυνατοί τη νέα επίθεση που έρχεται.

Επειδή δεν περιμένουμε από κανέναν τίποτα.

Προσκαλούμε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας να ενημερώνονται, και να ενημερώνουν όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, συνεχώς”.

Τι προκύπτει; Ότι η ηγεσία του ΥΕΘΑ θα περάσει πολύ δύσκολα αυτό το φθινόπωρο.

Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν οτι σαν ELNEWS υποστηρίζουμε σταθερά τους στρατιωτικούς και σε καμια περίπτωση δεν είμαστε υπερ της μείωσης των μισθών, κάθε άλλο μάλιστα… Εδώ όμως διακρίνεται μια παγίδα που απο καιρό φωνάζουμε: ο συνδικαλισμός -που ειδικά στη χώρα μας αποδείχτηκε απο άχρηστος εώς επικίνδυνος- έχει βάλει στόχο να εισχωρήσει στις ΕΔ με απώτερο σκοπό να συνεισφέρει τα μέγιστα στη διάλυσή τους.

Εμείς λοιπόν απο την πλευρά μας καλούμε τους στρατιωτικούς να μην πέσουν σε αυτή την παγίδα, οφείλουν να θυμηθούν τους προγόνους μας οι οποίοι πολέμησαν για μια ελεύθερη και περήφανη Ελλάδα. Κι αν αποφασίσουν να κάνουν επανάσταση να την κάνουν για ιερό σκοπό: για το Έθνος και την ιστορία μας, όχι για το προσωπικό τους συμφέρον…

Όσον αφορά τη συντονισμένη προσπάθεια των ροζ επαναστατών που παρουσιάζονται ως ”η μόνη λύση”, αλλά και των συνεργατών προβοκατόρων που τολμούν να δηλώνουν ξεκάθαρα υπερ των περικοπων των αμυντικών εξοπλισμών, δείχνοντάς τους ως υπαίτιους για τις (απαράδεκτες) μειώσεις μισθών, να είναι σίγουροι πως δεν θα τους περάσει…

ELNEWS – HELLENIC PRIDE

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>